Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/07 Σάββατο

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/07 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/07 Σάββατο Ζώδια Κριός .

Στην ερωτική σας ζωή, όλα βαίνουν καλά και κάθε μέρα που περνάει σας βρίσκει πιο αγαπημένους με τον/την σύντροφό σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, βγείτε εκεί έξω και ανακατευθείτε με κόσμο. Ποιος ξέρει ποιον/ποια μπορεί να γνωρίσετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας σήμερα, με αποκορύφωμα ένα μαγικό, φανταστικό βράδυ.

Ετοιμαστείτε για μερικές αξέχαστες στιγμές έρωτα και πάθους! Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για ανατροπές στην ερωτική σας ζωή!

Επιτέλους σταματάτε να αισθάνεστε μόνοι και ξαναμπαίνετε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/07 Σάββατο Ζώδια Δίδυμοι

Περιορίστε λίγο την εγωιστική σας διάθεση και την κτητικότητά σας, αν θέλετε να εξελιχθεί ομαλά η ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να είστε πιο ευχάριστοι στην παρέα. Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, κάντε επιτέλους το πρώτο βήμα. Σας έχει κλέψει κάποιος/α την καρδιά; Πλησιάστε τον/την και ανοίξτε όλα σας τα χαρτιά Αυτό το άτομο μπορεί να τρέφει επίσης συναισθήματα για εσάς και φοβάται την απόρριψη όπως και εσείς. Κάποιος πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση.

Ζώδια Καρκίνος

Όλα πάνε καλά στην προσωπική σας ζωή. Μια ειλικρινής έκφραση των συναισθημάτων σας θα έχει μια θαυμάσια αναζωογονητική επίδραση στη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Σκεφτείτε προσεκτικά προτού μιλήσετε και φροντίστε να δώσετε στον/στην μέλλοντα/μέλλουσα σύντροφό σας την ευκαιρία να μπει πραγματικά στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G Ιούλιος 22 Kαθυστερήσεις σε αισθηματικές αποφάσεις

zodia-0988

Ζώδια Λέων

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας και να ξεκαθαρίσετε τυχόν ζητήματα που σας εμποδίζουν στην καθημερινότητά σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Ο/Η ιδανικός/ή σύντροφος δεν θα σας πέσει από τον ουρανό. Βγείτε εκεί έξω και κάντε μια κίνηση. Ποτέ δεν ξέρετε τί μπορεί να συμβεί!

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή μέρα σας προσφέρει την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα με τον/την σύντροφό σας και να βελτιώσετε το κλίμα ανάμεσά σας. Εκμεταλλευτείτε την! Βάλτε ως στόχο, να μην αφήσετε εξωτερικούς παράγοντες να εισβάλλουν και να επηρεάζουν τη σχέση σας. Δημιουργήστε ένα ενιαίο μέτωπο με τον/την σύντροφό σας και θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε προκύψει. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Τα καλύτερα έρχονται.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/07 Σάββατο Ζώδια Ζυγός

Υπάρχουν πολλά θέματα γύρω από την ερωτική σας ζωή που δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη σχέση σας. Τι άλλο περιμένετε για να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας; Αν πάλι εξακολουθείτε να ψάχνετε για το ταίρι σας, εμπιστευτείτε την ανεπιτήδευτη γοητεία και την θετική σας διάθεση για να προσελκύσετε κοντά σας τα άτομα που θέλετε. Ίσως κερδίσετε έναν/μία θαυμαστή/θαυμάστρια σήμερα! Παίξτε σωστά τα χαρτιά σας και αυτή η συνάντηση θα μπορούσε κάλλιστα να εξελιχθεί σε μια μακροχρόνια σχέση.

Ζώδια Σκορπιός

Υπάρχουν κάποια πράγματα που σας ενοχλούν στην σχέση σας, αλλά η σημερινή δεν είναι η καλύτερη μέρα για να τα αντιμετωπίσετε. Μην πάτε γυρεύοντας. Βάλτε τα δυνατά σας για να δημιουργήσετε ένα όμορφο και χαλαρό κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους. Βγείτε έξω – πιέστε τον εαυτό σας αν χρειαστεί – και κάντε ό,τι χρειάζεται για να γνωρίσετε κόσμο.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα κυλούν αρμονικά στη σχέση σας και ειδικά σήμερα θα βιώσετε πολλές ευχάριστες στιγμές. Ο/Η σύντροφός σας κάνει ό,τι μπορεί για να σας δείξει την αγάπη του/της. Φροντίστε να του/της ανταποδώσετε. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε τον/την τέλειο/α σύντροφο, θα πρέπει να γίνετε λιγότερο επικριτικοί και λίγο πιο ευέλικτοι και προσιτοί. Υπάρχουν πολλά άτομα που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν καλύτερα αλλά δεν τολμούν να κάνουν κάποια κίνηση.

Ζώδια Αιγόκερως

Καλά θα κάνετε να προστατεύσετε τη σχέση σας από τα καθημερινά προβλήματα και να αφήσετε τα άγχη της δουλειάς σας έξω από την πόρτα. Μην χαλάτε το κλίμα ανάμεσά σας με άσχετα θέματα. Εστιάστε στα θετικά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να σκεφτείτε να αλλάξετε την τακτική σας. Έτσι, θα βελτιώσετε τις προοπτικές σας να βρείτε αυτό που θέλετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G Ιούλιος 22 Kαθυστερήσεις σε αισθηματικές αποφάσεις

taro-zodia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/07 Σάββατο Ζώδια Υδροχόος

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Ξεκινά μια ιδιαίτερα αρμονική περίοδος στην σχέση σας, όπου κυριαρχούν η εμπιστοσύνη και η αμοιβαία κατανόηση. Αν πάλι είστε μόνοι, κάντε υπομονή. Η μοίρα σύντομα θα σας ανταμείψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Ζώδια Ιχθύες

Ο/Η σύντροφός σας έχει ανάγκη να του/της εκδηλώνετε περισσότερο την αγάπη σας. Προσπαθήστε να εκφράζεστε πιο ανοιχτά και να του/της δείχνετε πόσο νοιάζεστε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αποδεχτείτε μια πρόσκληση και βγείτε έξω με φίλους. Επιλέξτε άτομα που σας βοηθούν να χαλαρώσετε και σας ανεβάζουν την διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia