Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/08 Δευτέρα

symperifora-xwrismoy

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/08 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/08 Ζώδια Κριός .

Καλό θα ήταν να υιοθετήσετε μία πιο θετική στάση στη σχέση σας και όχι να κολλάτε σε ασφάλειες που μπορεί να σας εκτροχιάσουν. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, κάντε μια προσπάθεια να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας.

Δεν χρειάζεται να ρίξετε τα στάνταρ σας. Αν κάποιος/α περάσει με επιτυχία το τεστ, δώστε του/της μία ευκαιρία να γίνει κομμάτι της ζωής σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό έχετε κάποια προβλήματα στην προσωπική σας ζωή αλλά σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σας.

Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και διαχειριστείτε την έτσι ώστε η σχέση σας να φτάσει στο ιδανικό επίπεδο.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, καταπολεμήστε τη μοναξιά και την ανία σας βγαίνοντας έξω και κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Η σημερινή μέρα ευνοεί τις καινούργιες γνωριμίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/08 Ζώδια Δίδυμοι

Στην ερωτική σας ζωή ήρθε η ώρα να αλλάξετε την στάση σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας και να σταματήσετε να τον/την επιβαρύνετε με παράπονα και γκρίνιες. Αυτή η συμπεριφορά μέχρι τώρα το μόνο που έχει φέρει είναι προβλήματα. Αφήστε τα άγχη και τις ανησυχίες σας στην άκρη και προσπαθήστε να βγάλετε στην επιφάνεια όλη σας την τρυφερότητα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεχτείτε προσκλήσεις από φίλους και γνωστούς για να βγείτε έξω απόψε. Συναναστραφείτε με κόσμο και ανεβάστε την διάθεσή σας.

Ζώδια Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα στη σχέση σας, καθώς τον τελευταίο καιρό η κατάσταση είναι κάπως περίπλοκη. Μόλις το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας θα χαλαρώσετε και θα έρθετε πιο κοντά. Αν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να γνωρίσετε διάφορα καινούργια άτομα. Αυτό θα σας βοηθήσει να βγείτε από το τέλμα στο οποίο έχετε πέσει τον τελευταίο καιρό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/08 – DESTE. Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Αυγούστου

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/08 Ζώδια Λέων

Η πίεση που δέχεστε τον τελευταίο καιρό σε όλους τους τομείς της ζωής σας έχει αρνητικό αντίκτυπο και στη σχέση σας και εκδηλώνεται με αυξημένες εντάσεις και καβγάδες. Αν θέλετε να βελτιωθούν τα πράγματα, θα πρέπει να αλλάξετε στάση. Υιοθετήστε μία πιο ευχάριστη και θετική συμπεριφορά και σύντομα θα δείτε αποτελέσματα. Αν έχετε κουραστεί να είστε αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι η ερωτική σας ζωή βρίσκεται σε πολύ καλή φάση, καθώς γνωρίζετε μερικά νέα συναρπαστικά άτομα.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που ευχαριστούν τόσο εσάς όσο και τον/την αγαπημένο/η σας. Με αυτόν τον τρόπο θα ανανεώσετε την σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι κάποιος/α συνάδελφός σας μπορεί σήμερα να κάνει την πρώτη κίνηση για να σας γνωρίσει καλύτερα. Διαχειριστείτε την κατάσταση έξυπνα αν θέλετε να υπάρξει μια ευτυχής κατάληξη.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/08 Ζώδια Ζυγός

Σήμερα θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε μία ευαίσθητη κατάσταση στη σχέση σας. Θα πρέπει να μείνετε ευέλικτοι και ανοιχτοί προκειμένου να κάνετε μία ειλικρινή και εποικοδομητική συζήτηση με το άλλο σας μισό και να διαλύσετε τα σκοτεινά σύννεφα που απειλούν να καταστρέψουν τη σχέση σας. Αν είστε ακόμα οι αδέσμευτοι, σταματήστε να βουλιάζεστε στην αυτολύπηση και κάντε κάτι για αυτό. Βγείτε έξω και γνωρίστε κόσμο.

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε την κακή συνήθεια να κρατάτε μέσα σας όλα τα συναισθήματά σας. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν μπορείτε να βρείτε μία διέξοδο για να ανακουφίσετε την πίεση που αισθάνεστε. Θα πρέπει να αλλάξετε αυτή την τακτική, καθώς βλάπτει τόσο εσάς προσωπικά όσο και την σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Σκεφτείτε θετικά και σύντομα θα βρείτε αυτό που αναζητάτε.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Τοξότης

Μην σταματάτε να συζητάτε με τον/την σύντροφό σας οτιδήποτε σας απασχολεί. Αυτό θα διασφαλίσει ότι κρατάτε πάντα ανοιχτά τα κανάλια επικοινωνίας ανάμεσά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η γοητεία και το σεξαπίλ σας φτάνουν σε νέα επίπεδα σήμερα, κάτι που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας. Απολαμβάνετε αρκετά φλερτ που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν σας ικανοποιούν στη σχέση σας. Μην κάθεστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Πάρτε την πρωτοβουλία και φέρτε τα πράγματα στο επίπεδο που θέλετε να είναι. Αυτό θα ανεβάσει τόσο τη δική σας διάθεση όσο και του/της συντρόφου σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε ένα καινούργιο άτομο που θα σας ενθουσιάσει.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/08 – DESTE. Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Αυγούστου

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Υδροχόος

Βρείτε μία ήρεμη στιγμή προκειμένου να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας τα ζητήματα που σας απασχολούν. Τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα και θα πρέπει να μιλήσετε με ηρεμία για να βρείτε εποικοδομητικές λύσεις. Αν έχετε κουραστεί να είστε μόνοι, ετοιμαστείτε για αλλαγές. Πολύ σύντομα μία νέα γνωριμία θα σας πάρει τα μυαλά.

Ζώδια Ιχθύες

Ετοιμαστείτε για μία αξέχαστη βραδιά με το έτερο σας ήμισυ. Αφήστε τα προβλήματά σας στην άκρη και απολαύστε μια ρομαντική έξοδο. Μην αφήσετε τα προβλήματα της δουλειάς σας να καταστρέψουν το υπέροχο κλίμα ανάμεσα σας. Ξεχάστε τα πάντα και αφιερωθείτε ο ένας στον άλλον. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Όλα σας τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα πολύ σύντομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098