Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/11 Σάββατο

lathos-antras

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/11 Σάββατο

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Πριν βουλιάξετε στην απογοήτευση για το τι αξίζετε και τι όχι, καλό θα ήταν να δείτε με άλλη οπτική τα θέματα που σας απασχολούν.

Όσο πιο γρήγορα αποβάλλετε την εγωπάθειά σας, τόσο πιο γρήγορα θα προσέξει τα προτερήματά σας κάποιο ξεχωριστό άτομο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα προσέξτε να μην το παρακάνετε. Αν συμφωνήσετε να συμμετέχετε σε υπερβολικά πολλά έργα και γεγονότα, θα καταλήξετε εξουθενωμένοι. Να είστε επιλεκτικοί με τις προτάσεις που θα λάβετε και μην αισθάνεστε ενοχές αν απορρίψετε μερικές.

Ζώδια Δίδυμοι

Μερικές φορές όταν προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο, μπορεί να το «πνίξετε» με το ενδιαφέρον σας. Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό και την νευρικότητά σας να τρομάξουν το αντικείμενο του πόθου σας. Χαλαρώστε και αφήστε τη συζήτηση να κυλήσει ομαλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Ζώδια Καρκίνος

Μια δημιουργική σχέση μπορεί να έχει περισσότερη σημασία για εσάς από έναν παθιασμένο έρωτα. Αν θέλετε να βρείτε τον επόμενο ερωτικό σας σύντροφο, καλά θα κάνετε να συναναστραφείτε με άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα.

Ζώδια Λέων

Σήμερα κάντε κάτι για να ευχαριστήσετε τους φίλους σας, που είναι πάντα δίπλα σας. Προσκαλέστε τους για δείπνο στο σπίτι σας. Ή δείξτε τους με άλλο τρόπο πόσα πολλά σημαίνουν για εσάς. Μην τους θεωρήσετε ποτέ δεδομένους.

Ζώδια Παρθένος

Αν δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις θα φανείτε αδύναμοι. Αντί να αμφιταλαντεύεστε, παίξτε το κορώνα-γράμματα και προχωρήστε. Δεν έχει κανένα νόημα να ανησυχείτε για όλες τις πιθανές εκβάσεις.

Ζώδια Ζυγός

Τα υψηλά επίπεδα ενέργειας που έχετε σήμερα, είναι ό,τι χρειάζεστε για να τα βγάλετε πέρα με τις υποχρεώσεις σας. Έτσι θα σας μείνει χρόνος για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε αργότερα. Διεκπεραιώστε έναν ρεαλιστικό αριθμό καθηκόντων και στη συνέχεια ανταμείψτε τον εαυτό σας με μια διασκεδαστική έξοδο με τους φίλους σας.

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Σκορπιός

Η αναζήτηση της αληθινής αγάπης μπορεί να μοιάζει άπιαστο όνειρο σήμερα. Παρά ταύτα αν καταφέρετε να διατηρήσετε την αισιοδοξία και την επιμονή σας, ο θεός Έρωτας μπορεί να σας επισκεφθεί νωρίτερα από όσο νομίζετε. Συνεχίστε τις προσπάθειές σας και μην αφήνετε κανέναν να σας αποθαρρύνει.

Ζώδια Τοξότης

Μοιραστείτε τις ελπίδες και τις επιθυμίες σας με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσα κοινά έχετε μεταξύ σας. Συνεχίστε τη συζήτηση απαριθμώντας τα προσόντα που ψάχνετε στο ιδανικό ταίρι – και δείτε πού θα καταλήξει.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα κάποιος φίλος μπορεί να ζητήσει τη βοήθειά σας σε σχέση με την εικόνα που δίνει στους άλλους. Μπορεί να θέλει συμβουλές για να δείχνει περισσότερη αυτοπεποίθηση, να τον βλέπουν οι άλλοι με περισσότερο σεβασμό. Προσφέρετέ του την καθοδήγησή σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα δοκιμάστε μια καινούργια εμπειρία. Συνομιλήστε με έναν άγνωστο. Πηγαίνετε για γεύμα σε ένα εστιατόριο με εξωτική κουζίνα. Ζητήστε από κάποιον φίλο να σας δανείσει ένα CD, από κάποιο συγκρότημα που πιστεύει ότι θα σας άρεσε. Αγοράστε ένα βιβλίο επειδή σας άρεσε το εξώφυλλό του. Ανοιχτείτε σε καινούργιες ιδέες στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Ιχθύες

Αν θέλετε να πάτε μια σχέση στο επόμενο επίπεδο, δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα στον πόθο και στην αγάπη. Αν μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και νοιάζεστε πραγματικά για αυτό το άτομο, όλα τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot