Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/01 Δευτέρα

apostasi-sti-sxesi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/01 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/01 Ζώδια Κριός .

Στην προσωπική σας ζωή, είναι καιρός να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να αφήσετε τα άγχη σας στην άκρη. Μην φοβάστε να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας και βάλτε τα δυνατά σας για να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο για να προσεγγίσετε κάποιον/α που σας ενδιαφέρει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Θα πρέπει επιτέλους να ηρεμήσετε και να μην κάνετε την τρίχα τριχιά στην σχέση σας.

Αφήστε στην άκρη τις διαφορές σας και επανεξετάστε τυχόν προβλήματα σήμερα, που το κλίμα της μέρας είναι ήρεμο και θα μπορέσετε να βρείτε εποικοδομητικές λύσεις.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάντε υπομονή. Δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με τον/την πρώτο/η τυχόντα/τυχούσα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/01 Ζώδια Δίδυμοι

Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να συζητήσετε με το ταίρι σας για το κοινό σας μέλλον, να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας ή να κάνετε τη σχέση σας επίσημη. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε ένα νέο και πιο ευχάριστο κεφάλαιο στη ερωτική σας ζωή. Εάν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, αυτή είναι μια πολύ ευχάριστη και θετική περίοδος για εσάς καθώς έχετε πολλές πιθανότητες να συναντήσετε κάποιον/α που θα μιλήσει στην καρδιά σας.

Ζώδια Καρκίνος

Το σεξαπίλ σας φτάνει σε νέα όρια σήμερα. Θα μαγέψετε τον/την σύντροφό σας, που με την σειρά του/της θα σας πλημμυρίσει με αγάπη και προσοχή. Θα περάσετε μια πραγματικά υπέροχη μέρα μαζί. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο με τα χέρια σταυρωμένα. Βγείτε έξω! Σας περιμένουν υπέροχες εκπλήξεις. Μπορεί ακόμη και να επανασυνδεθείτε με έναν έρωτα από το παρελθόν σας.

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μερικές όμορφες στιγμές με το άλλο σας μισό. Τα άστρα ευνοούν την αγάπη και τον ρομαντισμό αυτή τη στιγμή. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην ανησυχείτε. Η γοητεία και το σεξαπίλ σας είναι στο κόκκινο, γεγονός που σας κάνει ακαταμάχητους. Απολαύστε την προσοχή!

Ζώδια Παρθένος

Ήρθε η ώρα να πάρετε μια απόφαση στην ερωτική σας ζωή και να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Μόλις μιλήσετε, μπορείτε να σκεφτείτε να κάνετε κάτι ωραίο μαζί – από μια βόλτα στο πάρκο μέχρι μια ρομαντική βραδιά για δύο στο σπίτι. Εάν είστε αδέσμευτοι, επικεντρωθείτε στο να κάνετε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους και θα δείτε ότι θα σταματήσετε να αισθάνεστε τόσο μόνοι.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/01 Ζώδια Ζυγός

Ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη τα επαγγελματικά σας προβλήματα και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο άλλο σας μισό. Δώστε προσοχή στην σχέση σας απόψε προγραμματίζοντας μια ρομαντική βραδιά μόνο για τους δυο σας. Είστε αδέσμευτοι; Βγείτε έξω και διασκεδάστε. Φλερτάρετε με την καρδιά σας και ποιος ξέρει; – μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας!

Ζώδια Σκορπιός

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι να επιδιώξετε να περάσετε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την οικογένειά σας. Η σημερινή μέρα έχει την αγάπη σε περίοπτη θέση. Αφήστε τις γκρίνιες στην άκρη, σταματήστε να παραπονιέστε και να προκαλείτε εντάσεις και δεν θα το μετανιώσετε. Θέλετε να βρείτε κάποιον/α να αγαπήσετε; Τα άστρα ευνοούν την ερωτική σας ζωή σήμερα, οπότε μην χάνετε την πίστη σας. Η ζωή σας μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή.

zwdia-fotia

Ζώδια Τοξότης

Τα άστρα ευνοούν κάθε είδους συζητήσεις γύρω από θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή γενικότερα και την σχέση σας ειδικότερα. Μπορείτε να συζητήσετε για τα πάντα με τον/την σύντροφό σας και να βρείτε την τέλεια λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Αν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, μην αγχώνεστε. Τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά σε νέες συναντήσεις και μία από αυτές είναι σίγουρο ότι θα σας ενθουσιάσει!

Ζώδια Αιγόκερως

Είναι καιρός να μιλήσετε καθαρά και να πείτε στον/στην σύντροφό σας τι ακριβώς σκέφτεστε. Σταματήστε να κρύβετε τα συναισθήματά σας και να προσποιείστε ότι όλα είναι ρόδινα στην σχέση σας. Κάθε πρόβλημα έχει μια λύση. Αλλά πρέπει πρώτα να το αντιμετωπίσετε. Είστε μόνοι; Σήμερα θα λάβετε πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις σήμερα. Κάντε την επιλογή που σας ταιριάζει.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/01 Ζώδια Υδροχόος

Μια υπέροχη μέρα ξημερώνει για την ερωτική σας ζωή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκφράσετε πώς αισθάνεστε, να δείξετε όλη σας την αγάπη και την εκτίμηση προς τον/την σύντροφό σας και να μην κρατήσετε τίποτα μέσα σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να περιμένετε μια ευχάριστη συνάντηση με κάποιον/α που είναι ήδη μέρος της ζωής σας και είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσει τη διάθεσή σας!

Ζώδια Ιχθύες

Σταματήστε να σκέφτεστε αρνητικά. Και συγκεκριμένα, σταματήστε να εστιάζετε αρνητικά σε ορισμένες προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει στην σχέση σας. Συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν με τον/την σύντροφό σας και θα δείτε ότι όλα θα μπουν στην θέση τους. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να βγείτε έξω και να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098