Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/02 Πέμπτη

erwtikes-5314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/02 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/02 Ζώδια Κριός .

Στην προσωπική σας ζωή παρατηρείτε μια στροφή προς το χειρότερο. Ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί. Για να επαναφέρετε τα πράγματα όπως ήταν, φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στον/στην σύντροφό σας και να τον/την βοηθήσετε να αποσυμπιεστεί από το άγχος.

Βεβαιωθείτε ότι δεν επιτρέπετε σε τρίτους να παρεμβαίνουν στη σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, χαλαρώστε και απολαύστε την προσοχή που θα τραβήξετε σήμερα!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή έχουν βελτιωθεί πολύ.

Συνεχίστε λοιπόν με τον ίδιο τρόπο και να θυμάστε ότι το κλειδί για μια πετυχημένη σχέση είναι η καλή επικοινωνία.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Βγείτε εκεί έξω και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας επιτρέψουν να γνωρίσετε κόσμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/02 Ζώδια Δίδυμοι

Τον τελευταίο καιρό η σχέση σας μαστίζεται από γκρίνιες και αλληλοκατηγορίες. Μην οξύνετε άλλο τα πνεύματα, καθώς η κατάσταση είναι ήδη πολύ εύθραυστη και μπορεί να εκτροχιαστεί με το παραμικρό. Ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε να μείνετε χώρια για σήμερα, προκειμένου να αποφύγετε την ένταση. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να αναλύσετε τα λάθη που έχετε κάνει και να βρείτε λύσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να απογοητεύεστε και να πιέζετε καταστάσεις. Χαλαρώστε και όλα θα πάνε μια χαρά. Μια νύχτα είναι αρκετή για να αλλάξει η ζωή σας για πάντα!

Ζώδια Καρκίνος

Υπάρχει ένα κλίμα αλληλοκατανόησης ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Πράγμα που σας βοηθά να ανταπεξέρθετε στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Αν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε την ενισχυμένη σας αυτοπεποίθηση και κάντε την κίνησή σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην του αφήσετε καμία αμφιβολία ως προς τις προθέσεις σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 04/02 – Φως στις αδιέξοδες σχέσεις

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Ο υπέρμετρος αισθησιασμός σας δίνει την απαραίτητη ώθηση στη σχέση σας σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε τυχόν ζητήματα που χαλάνε το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αλλάξτε την στάση που κρατάτε μέχρι τώρα. Βγείτε έξω με αυτοπεποίθηση και μάλιστα τολμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση. Γιατί όχι; Τι έχετε να χάσετε;

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα στην ερωτική σας ζωή. Προσπαθείτε πολύ σκληρά να βρείτε κοινές λύσεις σε τυχόν προβλήματα με τον/την σύντροφό σας, αλλά δεν φαίνεται να τα καταφέρνετε. Απλά αφήστε τα πράγματα ως έχουν. Όσο κι αν σας ενοχλεί αυτή η κατάσταση, θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί και προσιτοί απέναντι στα άτομα που σας πλησιάζουν.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/02 Ζώδια Ζυγός

Έχεις πολλά στο μυαλό σας αυτές τις μέρες και πιέζεστε πολύ. Προσπαθήστε όμως να προστατέψετε τη σχέση σας από όλα αυτά, διαφορετικά θα τη φθείρετε. Διατηρήστε ένα

θετικό κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας και προσπαθήστε να κατευθύνετε τη συζήτηση σε ευχάριστα, χαλαρωτικά θέματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να κάνετε πάταγο σήμερα. Απολαύστε τα φλερτ που θα έρθουν στο δρόμο σας και να θυμάστε ότι είναι στο χέρι σας να δώσετε σε κάποιον/α την ευκαιρία να σας γνωρίσει καλύτερα.

Ζώδια Σκορπιός

Τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά την ερωτική σας ζωή σήμερα, επομένως πρέπει να το αξιοποιήσετε στο έπακρο! Σχεδιάστε να περάσετε λίγο χρόνο με τον/την σύντροφό σας, να διασκεδάσετε, να κάνετε πράγματα που απολαμβάνετε και οι δύο και να χαλαρώσετε. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, κάποιο καινούργιο πρόσωπο μπαίνει στην ζωή σας και την αναστατώνει. Αν και αυτό είναι καλό, προσπαθήστε να μην ενθουσιάζεστε υπερβολικά. Προχωρήστε αργά και κρατήστε χαμηλές προσδοκίες για να αποφύγετε την απογοήτευση.

dream

Ζώδια Τοξότης

Έχετε την τάση να κρύβετε κάτω από το χαλί τα όποια προβλήματα στη σχέση σας και να προσποιείστε ότι δεν υπάρχουν. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα ζητήματα παραμένουν άλυτα και τα συναντάτε ξανά και ξανά στο δρόμο σας. Πρέπει να αλλάξετε στρατηγική αμέσως! Τολμήστε να μιλήσετε ανοιχτά για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε εσείς και ο/η σύντροφός σας και προσπαθήστε να βρείτε κάποιες λύσεις που ικανοποιούν και τους δύο. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε τον/την ιδανικό /ή σύντροφο, μην αγχώνεστε. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να βρείτε κάποιον/α. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας απόψε!

Ζώδια Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για την ερωτική σας ζωή. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να καθίσετε με τον/την σύντροφό σας και να λύσετε τυχόν προβλήματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, μην απελπίζεστε. Χαρείτε την ελευθερία σας Βγείτε έξω με φίλους. Σίγουρα κάποιος/α θα τραβήξει το βλέμμα σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 04/02 – Φως στις αδιέξοδες σχέσεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/02 Ζώδια Υδροχόος

Θα πρέπει να θυμάστε ότι ο εγωισμός δεν ωφελεί πουθενά. Αφήστε τις υπεκφυγές. Πάρτε την πρωτοβουλία και μιλήστε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Ανοίξτε τα χαρτιά σας και εκφράστε πώς νιώθετε για αυτόν/αυτήν. Αυτό θα βελτιώσει άμεσα το κλίμα ανάμεσά σας και θα πάει την σχέση σας σε άλλο επίπεδο. Αν είστε αδέσμευτοι, μην περιμένετε ότι ο/η τέλειος/α σύντροφος θα πέσει από τον ουρανό στην αγκαλιά σας. Τολμήστε να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας και να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε.

Ζώδια Ιχθύες

Η ερωτική σας ζωή θα δει σημαντική βελτίωση, αν απλά αποφασίσετε να μην αφήσετε το άγχος της καθημερινότητας να επηρεάσει τη σχέση σας. Δεν χρειάζεται να επιβαρύνετε τον/την σύντροφό σας με προβλήματα που δεν τον/την αφορούν. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό /ή σύντροφο, σκεφτείτε μήπως ήρθε η ώρα να βρείτε ένα νέο στέκι ή να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot