Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/03 Πέμπτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/03 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/03 Ζώδια Κριός .

Στην προσωπική σας ζωή, φροντίστε να αφήνετε πίσω τις ανησυχίες σας όταν περνάτε χρόνο με το άλλο σας μισό, ώστε να απολαμβάνετε στο έπακρο τις πολύτιμες στιγμές σας μαζί.

Εάν είστε αδέσμευτοι και απογοητευμένοι, αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και σύντομα, θα έχετε όσα επιθυμεί η καρδιά σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Πρέπει να υιοθετήσετε μια πιο υπεύθυνη και ώριμη συμπεριφορά στην ερωτική σας ζωή.

Προστατέψτε τη σχέση σας από εξωτερικές επιρροές, τρίτους ανθρώπους ή οτιδήποτε μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες. Κάντε ό,τι μπορείτε για να διατηρήσετε ένα θετικό κλίμα και να κρατήσετε εσάς και τον/την σύντροφό σας ευτυχισμένους.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να αρχίσετε να βγαίνετε περισσότερο έξω και να περνάτε χρόνο με φίλους. Αυτό θα σας ανεβάσει τη διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/03 Ζώδια Δίδυμοι

Τα πράγματα στην σχέση σας δεν πηγαίνουν και πολύ καλά. Οι συνεχείς και έντονοι καβγάδες σας έχουν κάνει να σκέφτεστε σοβαρά να χωρίσετε. Ωστόσο, πριν κάνετε αυτό το αμετάκλητο βήμα, θα ήταν καλή ιδέα να συζητήσετε την κατάσταση με τον/την σύντροφό σας και να δείτε αν μπορείτε να βρείτε κοινό έδαφος. Εάν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να επικεντρώνεστε τόσο έντονα στο να βρείτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο και αντ’ αυτού βγείτε έξω με φίλους για να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε.

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας θα ωφεληθεί από μια ενδελεχή συζήτηση, καθώς φαίνεται ότι τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας δεν είστε ικανοποιημένοι. Ακούστε τι έχει να σας πει και, αν θέλετε να μείνετε μαζί, αλλάξτε τη συμπεριφορά σας. Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να προσπαθείτε τόσο σκληρά και μπορεί να εκπλαγείτε με την ευκολία με την οποία θα γίνουν όλα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 03-05/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Απολαμβάνετε μερικές πραγματικά υπέροχες στιγμές με τον/την σύντροφό σας αυτές τις μέρες. Ωστόσο, προσπαθήστε να αποφύγετε τις δυσάρεστες συζητήσεις, καθώς το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να χαλάσετε το ωραίο κλίμα. Αν, από την άλλη, είστε ακόμη αδέσμευτοι, βάλτε τα καλά σας και βγείτε έξω απόψε για να συναναστραφείτε με κόσμο. Ο/Η ιδανικός/ή σύντροφός μπορεί να μην είναι τόσο μακριά όσο νομίζετε.

Ζώδια Παρθένος

Μην αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Είναι καιρός να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση, ώστε να βρείτε επιτέλους απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, να κατανοήσετε την πρόσφατη συμπεριφορά του/της και να διευκρινίσετε ακριβώς πού βρίσκεστε σε αυτήν τη σχέση. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, τα άστρα επιφυλάσσουν μια υπέροχη έκπληξη για εσάς! Ένα συναρπαστικό άτομο θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει για να σας εξομολογηθεί τα συναισθήματά του.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/03 Ζώδια Ζυγός

Φαίνεται ότι ήσασταν κάπως απρόσεκτοι με τα λόγια σας τον τελευταίο καιρό. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχετε πει και κάνει πράγματα που έχουν πραγματικά πληγώσει τον/την σύντροφό σας. Θα πρέπει πάση θυσία να διορθώσετε την κατάσταση. Κάντε τις απαραίτητες ενέργειες για να αποκαταστήσετε την αρμονία ανάμεσά σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, εστιάστε περισσότερο στον εαυτό σας. Αφιερώστε αυτήν την ημέρα για να καλύψετε τις ανάγκες σας και μην χάνετε το χρόνο σας σε άτομα και καταστάσεις που δεν σας κάνουν καλό.

Ζώδια Σκορπιός

Προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για να αφιερώσετε στον/στην σύντροφό σας σήμερα. Η μέρα είναι ιδανική για να γεφυρώσετε το χάσμα με το έτερον σας ήμισυ, να έρθετε πιο κοντά και να μοιραστείτε τις ανασφάλειες και τις ανησυχίες σας. Εάν δεν έχετε μόνιμη σχέση και αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, τα άστρα ευνοούν μια νέα και υπέροχη συνάντηση!

taro-6-9

Ζώδια Τοξότης

Θα πρέπει να αρχίσετε να εξωτερικεύετε περισσότερο τα συναισθήματά σας και να λέτε στον/στην σύντροφό σας πώς νιώθετε. Αυτό μόνο θα ενισχύσει τον δεσμό μεταξύ σας και θα δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα ανάμεσά σας. ΑΝ δεν έχετε βρει ακόμη τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, υπάρχει κάποιος/α στο στενό σας περιβάλλον που τρέφει αισθήματα για εσάς, αλλά δεν έχετε πάρει χαμπάρι. Ανοίξτε λοιπόν τα μάτια και τα αυτιά σας και μάθετε ποιος/ποια είναι αυτός/ή!

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτή η μέρα είναι ιδανική για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με τον/την σύντροφό σας και να διώξετε τα μαύρα σύννεφα που απειλούν την σχέση σας τον τελευταίο καιρό. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, το σεξαπίλ σας φτάνει σε νέα επίπεδα και σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που σας αρέσει.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 03-05/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/03 Ζώδια Υδροχόος

Όλα είναι ρόδινα στη σχέση σας – τόσο πολύ που εκπλήσσεστε ακόμη κι εσείς οι ίδιοι! Η αρνητικότητα, οι εντάσεις και οι αμφιβολίες ανήκουν πια στο παρελθόν. Αυτό που κυριαρχεί ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας είναι η αγάπη και η κατανόηση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σας! Τέρμα λοιπόν οι δικαιολογίες. Προσεγγίστε το άτομο που σας ενδιαφέρει και εξομολογηθείτε τον ερωτά σας!

Ζώδια Ιχθύες

Η αυξημένη σας λίμπιντο θα σας οδηγήσει σε μια αξέχαστη βραδιά απόψε, είτε είστε σε σχέση είτε μόνοι. Αν είστε σε σχέση, ο/η σύντροφός σας δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας και φλόγα ανάμεσά σας θα αναζωπυρωθεί – πέρα από τα πιο τρελά σας όνειρα! Αν είστε αδέσμευτοι, αφήστε την πιο ερωτική, παθιασμένη πλευρά σας να βγει στην επιφάνεια και ετοιμαστείτε για μια νέα ρομαντική περιπέτεια!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις