Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/03 Τετάρτη

erwtikes-provlepseis-kyriaki-4-5

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/03 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/03 Ζώδια Κριός .

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στη σχέση σας. Πάρτε την πρωτοβουλία και αλλάξτε όσα δεν σας ικανοποιούν.

Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να συναντήσετε κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο αν βγείτε από το σπίτι.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε τις κακές σκέψεις στην άκρη και να υιοθετήσετε μια πιο θετική στάση απέναντι στη σχέση σας.

Αν δεν έχετε σχέση, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α σήμερα. Αλλά πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά αν κάποιος/α αξίζει τον χρόνο σας ή όχι.

Σας ενδιαφέρει πραγματικά αυτό το άτομο; Μην προχωρήσετε περισσότερο πριν να ξέρετε τι θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/03 Ζώδια Δίδυμοι

Θα ήταν καλό να αποφύγετε τις ατελείωτες συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κουραστείτε και να πληγώσετε ο ένας τον άλλον. Ο στόχος σας να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ με το έτερον σας ήμισυ. Εάν είστε αδέσμευτοι, βγείτε έξω με τους φίλους σας και δοκιμάστε να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μια αλλαγή σκηνικού είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Ζώδια Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε καλύτερα τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε και να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σας τώρα. Εάν είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά ψάρια στη θάλασσα. Βγείτε εκεί έξω και πιάστε μερικά.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία  Νέο πρόσωπο – Παλιές εκκρεμότητες

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/03 Ζώδια Λέων

Σήμερα μπορεί να προκύψει κάποια ένταση με τον/την σύντροφό σας που θα προκαλέσει διαφωνίες μεταξύ σας. Τα περισσότερα από τα προβλήματά σας οφείλονται στο άγχος και την πίεση που έχετε και οι δύο από την εργασία και τις υποχρεώσεις σας. Αν μπορέσετε να τα ξεπεράσετε όλα αυτά, θα περάσετε μια υπέροχη βραδιά μαζί. Μήπως είστε αδέσμευτοι; Κάντε ό,τι σας κάνει κέφι. Φορέστε το πιο αστραφτερό σας χαμόγελο και σίγουρα θα γνωρίσετε μερικά ενδιαφέροντα άτομα.

Ζώδια Παρθένος

Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, θα έχετε μια πολύ χαλαρή μέρα. Ηρεμήστε και δείξτε την ρομαντική σας διάθεση, περνώντας λίγο χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να δεχτείτε μια ρομαντική πρόταση από κάποιον/α συνάδερφο.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/03 Ζώδια Ζυγός

Προχωρήστε προσεκτικά στην ερωτική σας ζωή σήμερα καθώς ο/η σύντροφός σας βρίσκεται σε στάση αναμονής. Μην πιέζετε την τύχη σας. Προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση και τον/την ακούσετε αν έχει κάτι να σας πει. Κάντε το και όλα θα πάνε καλά. Είστε αδέσμευτοι; Χαλαρώστε και δείτε την κατάστασή σας με πιο αισιόδοξη στάση. Δώστε στους άλλους μια ευκαιρία να σας δείξουν ότι αξίζουν τον χρόνο σας.

Ζώδια Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα για όσα σας ενοχλούν στην σχέση σας. Μην κρατάτε τίποτα μέσα σας. Εάν διατηρείτε μια καλή επικοινωνία μεταξύ σας, θα καταφέρετε να χτίσετε υγιείς βάσεις για ένα κοινό μέλλον. Δεν έχετε σχέση; Μάλλον έχετε αφήσει τις περιστάσεις να σας καταβάλλουν. Αναδείξτε την αισιόδοξη πλευρά σας! Έτσι θα δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να καλωσορίσετε κάποιο καινούργιο και υπέροχο άτομο στη ζωή σας.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Τοξότης

Η πρώτη σας προτεραιότητα σήμερα είναι να ανοίξετε τα κανάλια επικοινωνίας με τον/την σύντροφό σας. Καθίστε μαζί και μιλήστε για το τι σκέφτεστε. Σίγουρα θα καταφέρετε να βρείτε λειτουργικές λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, λίγοι θα μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία σας σήμερα. Αξιοποιήστε την στο έπακρο!

Ζώδια Αιγόκερως

Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε θετικές αλλαγές στη σχέση σας. Αναλάβετε την πρωτοβουλία και πραγματοποιήστε τις βελτιώσεις που θέλετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, να είστε προετοιμασμένοι. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο πολύ σύντομα.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία  Νέο πρόσωπο – Παλιές εκκρεμότητες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Υδροχόος

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές επιρροές της σημερινής μέρας, εκφράζοντας ανοιχτά τα προβλήματά σας και κάνοντας μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο ευέλικτοι και σύντομα θα δείτε ότι υπάρχουν λύσεις για κάθε πρόβλημα. Εάν είστε αδέσμευτοι, η ενέργεια και η δυναμική σας θα μπορούσαν να προσελκύσουν ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο στην ζωή σας. Η έντονη προσωπικότητά του θα σας καταπλήξει.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα έχετε την δυνατότητα να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας, αρκεί να επιτρέψετε στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να σταματήσετε να αγχώνεστε για δουλειές και υποχρεώσεις. Μην στενοχωριέστε. Απλώς ανοιχτείτε στον/στην σύντροφό σας και μιλήστε για οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας. Εκείνος/η ξέρει να πει τα σωστά πράγματα για να σας ηρεμήσει και να σας γεμίσει με αισιοδοξία. Θα έχετε μια υπέροχη μέρα ακόμη και αν είστε αδέσμευτοι. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και κάντε την πρώτη κίνηση. Το πιθανότερο είναι ότι θα πάρετε αυτό που θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia