Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/04 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-tetarti-7-5

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/04 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/04 Κυριακή Ζώδια Κριός .

Η ερωτική σας ζωή απαιτεί την προσοχή σας και θα πρέπει να κρατάτε υπό έλεγχο τα συναισθήματά σας για να αποφύγετε τυχόν διαμάχες με τον/την σύντροφό σας.

Πολλά πράγματα που δεν σας αρέσουν στη σχέση σας είναι στην πραγματικότητα δικό σας λάθος. Εάν είστε αδέσμευτοι, προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι όταν κάνετε νέες γνωριμίες.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Στην ερωτική σας ζωή, είναι στο χέρι σας να κάνετε μια προσπάθεια να βελτιώσετε τα πράγματα στη σχέση σας.

Μην αναβάλλετε τη συζήτηση που θέλατε να κάνετε με τον/την σύντροφό μας. Πρέπει να μιλήσετε και να λύσετε τις διαφορές σας.

Εάν είστε μόνοι, ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να σταματήσετε να περιμένετε και να ελπίζετε, αφήνοντας τα πάντα στη μοίρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/04 Κυριακή Ζώδια Δίδυμοι

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα είναι να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας και να ανοιχτείτε για όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Αυτό όχι μόνο θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, αλλά θα σας φέρει και πιο κοντά. Εάν είστε αδέσμευτοι, φροντίστε τον εαυτό σας και προσπαθήστε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση που έχετε χάσει, καθώς σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε έναν/μία πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο.

Ζώδια Καρκίνος

Η ερωτική σας ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον με τον/την αγαπημένο/η σας και να χαρείτε την μέρα σας. Μην συγκρατείτε τα συναισθήματά σας. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να προσεγγίσετε απευθείας το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε και να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga 2 εβδομάδων – Αισθηματικά διλήμματα για όλους!

dream

Ζώδια Λέων

Θα χρειαστεί να ανακτήσετε την ισορροπία στη σχέση σας γιατί τον τελευταίο καιρό έχετε παγιδευτεί σε αδιέξοδες καταστάσεις. Στο χέρι σας είναι να επαναφέρετε την ηρεμία ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ μαζί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να επιστρατεύσετε το μυαλό και το ένστικτό σας και να πάρετε τις αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ζώδια Παρθένος

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα στην ερωτική σας ζωή. Μια συζήτηση με τον/την σύντροφό σας θα αποδειχθεί ιδιαίτερα εποικοδομητική. Εάν είστε αδέσμευτοι, επικεντρωθείτε στα άτομα που αγαπάτε και που σας αγαπούν. Αποδεχτείτε μια πρόσκληση που θα λάβετε από τους φίλους σας και δεν θα το μετανιώσετε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/04 Κυριακή Ζώδια Ζυγός

Αφήστε όλα τα προβλήματά σας στην άκρη σήμερα και μην δηλητηριάζετε τη σχέση σας. Μην αναμασάτε διαρκώς όλα εκείνα που σας ενοχλούν. Επικεντρωθείτε σε όλα τα καλά πράγματα που έχετε και μην στενοχωρείτε τον/την σύντροφό σας με τις γκρίνιες και τα παράπονά σας. Είστε μόνοι; Είναι καιρός να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας! Προσεγγίστε το αντικείμενο της επιθυμίας σας! Μην διστάζετε.

Ζώδια Σκορπιός

Το πώς θα εξελιχθεί η ερωτική σας ζωή εξαρτάται από εσάς, αγαπητέ Σκορπιέ. Κρατήστε ψηλά την διάθεσή σας και προσπαθήστε να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε στη σχέση σας. Και αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην χάνετε τις ελπίδες σας. Να είστε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες. Μην απορρίπτετε με την πρώτη ματιά κάποιον/α.

chartomantia-098

Ζώδια Τοξότης

Υπάρχουν πολλά προβλήματα που χαλούν τη διάθεσή σας στην σχέση σας. Αν όντως υπάρχει κάτι που σας δυσαρεστεί, κάντε μια προσπάθεια να δείτε τα πράγματα από τη σκοπιά του/της συντρόφου σας. Αν αναζητάτε ακόμη τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, να ξέρετε ότι είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί σήμερα. Είναι σίγουρο ότι θα κατακτήσετε όποιον/α διασχίσει το δρόμο σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό βρίσκεστε υπό μεγάλη πίεση και αυτό σας έκανε να απομακρυνθείτε από τον/την σύντροφό σας. Επομένως, δικαιολογημένα γκρινιάζει και σας κάνει παράπονα. Δεν μπορείτε να τον/την κατηγορήσετε. Δείξτε διπλωματικότητα και προσπαθήστε να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσά σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η συμβουλή μας είναι να βγείτε από το καβούκι σας και να δώσετε μια ευκαιρία σε κάποιον/α καινούργιο/α.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga 2 εβδομάδων – Αισθηματικά διλήμματα για όλους!

zodia-zwdia-9988

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/04 Κυριακή Ζώδια Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να αφιερώσετε όλη σας την προσοχή σας στον/στην σύντροφό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να γεφυρώσετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας τον τελευταίο καιρό, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, δοκιμάστε να ρίξετε τις αναστολές σας, να χαλαρώσετε και ίσως βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Ζώδια Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσετε μια σούπερ ρομαντική μέρα με το άλλο σας μισό. Εκφράστε τη σεξουαλικότητά σας και επιδοθείτε σε δραστηριότητες που αρέσουν και στους δύο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, φαίνεται ότι έχετε κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία πρόσφατα. Στο χέρι σας είναι να κάνετε την επόμενη κίνηση. Μην περιμένετε πάντα το άλλο άτομο να σας φλερτάρει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66