Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/04 Σάββατο

imerisies-19314-oneirokriths

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/04 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/04 Ζώδια Κριός .

Αν θέλετε να πλησιάσετε τον/την αγαπημένο/η σας, ρίξτε τον εγωισμό σας, ακούστε τον/την και αφήστε τον/την να μιλήσει για τα συναισθήματά του/της.

Εάν είστε αδέσμευτοι, το αυξημένο σεξαπίλ σας θα σας φέρει στο κέντρο της προσοχής.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Εάν έχετε μόνιμη σχέση, να περιμένετε ένα ρομαντικό βράδυ με τον/την σύντροφό σας.

Δοκιμάστε να κάνετε κάτι μαζί του/της που θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει! Αλλά φροντίστε να αφήσετε τις καθημερινές σας ανησυχίες στην πόρτα.

Εάν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να είστε αναβλητικοί. Μην κρύβεστε και μην χτίζετε τοίχους γύρω σας γιατί έτσι οι ενδιαφερόμενοι δεν θα μπορούν να σας πλησιάσουν και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/04 Ζώδια Δίδυμοι

Στην ερωτική σας ζωή, τα πράγματα κυλάνε ομαλά και ήρεμα. Καλό θα ήταν να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ενέργεια και να αδράξετε την ευκαιρία για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Μην φοβάστε να του εκφράσετε τις ανησυχίες σας. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την ανταπόκρισή του και θα αισθανθείτε ανακουφισμένοι. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας βρίσκεται σε καλή φάση, κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο. Αφοσιωθείτε στον/στην σύντροφό σας και μην ξεχάσετε να του/της αφιερώσετε χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, τα πράγματα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο και προσοχή στον εαυτό σας και επανεξετάστε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/04 – Έντονη η παρουσία του παρελθόντος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/04 Ζώδια Λέων

Τον τελευταίο καιρό με την συμπεριφορά σας έχετε δώσει κάθε δικαίωμα στον/στην σύντροφό σας να αναρωτηθεί αν έχει κάνει τη σωστή επιλογή. Πείτε του/της ειλικρινά πώς νιώθετε, για να καθησυχάσετε τις ανησυχίες του/της. Εάν είστε αδέσμευτοι, πάρτε ένα ρίσκο και πείτε πώς νιώθετε στο άτομο που έχετε βάλει στο μάτι.

Ζώδια Παρθένος

Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας προσφέρουν τα άστρα σήμερα. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας. Περάστε όσο καλύτερα μπορείτε με τον/την σύντροφό σας ή απολαύστε το φλερτ.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/04 Ζώδια Ζυγός

Όλα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή. Ο/Η σύντροφός σας είναι δίπλα σας, σας προσφέρει γενναιόδωρα την υποστήριξή του/της και ικανοποιεί κάθε σας επιθυμία. Μήπως ήρθε ο καιρός να του/της δείξετε πόσα σημαίνει για εσάς; Μπορείτε να οργανώσετε μια ρομαντική βραδιά γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις; Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, εκμεταλλευτείτε την καλή σας διάθεση. Γιατί να μην κάνετε την πρώτη κίνηση και να γνωρίσετε καλύτερα το άτομο που σας ενδιαφέρει;

Ζώδια Σκορπιός

Αισθάνεστε τόσο σέξι σήμερα. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο την ρομαντική διάθεση της μέρας και είτε απολαύστε μια ρομαντική βραδιά με τον/την σύντροφό σας είτε ξεκινήστε μια νέα και παθιασμένη ερωτική σχέση με έναν/μία από τους πολλούς θαυμαστές/θαυμάστριές σας!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, θα πρέπει να μάθετε να δίνετε προσοχή στα σημαντικά και να μην το χρόνο και την ενέργειά σας σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Το μόνο που θα καταφέρετε αν συνεχίσετε έτσι είναι να προκαλέσετε δυσκολίες και να φθείρετε την σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, εστιάστε στο να περάσετε καλά και να αποκτήσετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτή είναι η τέλεια μέρα για ένα ραντεβού ή μια ρομαντική βραδιά με τον/την σύντροφό σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας ανοιχτά και ειλικρινά και γιορτάστε τον έρωτά σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, σίγουρα δεν θα σας λείψουν οι θαυμαστές σήμερα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/04 – Έντονη η παρουσία του παρελθόντος

zwdia-3-zodia

Ζώδια Υδροχόος

Στην ερωτική σας ζωή, θα έχετε επιτέλους την ευκαιρία να κάνετε αυτή τη σημαντική συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Ανοίξτε τα χαρτιά σας και μιλήστε για όσα σας απασχολούν. Να είστε βέβαιοι ότι θα σας ακούσει προσεκτικά και θα σας καθησυχάσει. Εάν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, ανοίξτε τα χέρια σας και ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε σύντομα ένα υπέροχο άτομο στη ζωή σας.

Ζώδια Ιχθύες

Στην ερωτική σας ζωή, μπορείτε επιτέλους να δείτε τι έχει πάει στραβά και να διορθώσετε τη συμπεριφορά σας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να φέρετε πάλι την σχέση σας σε ισορροπία. Επίσης η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Βγείτε επιτέλους από το καβούκι σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος