Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/05 Δευτέρα

erwtikes-27314-ζωδια

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/05 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/05 Ζώδια Κριός .

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή είναι κάπως μπερδεμένα, οπότε είναι επιτακτική ανάγκη να κάτσετε και να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, ώστε να μπορέσετε να διαχωρίσετε τα κύρια προβλήματα της σχέσης σας και να καταλήξετε σε ένα σχέδιο για να τα επιλύσετε.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα ενδέχεται να γνωρίσετε πολλά ενδιαφέροντα άτομα, κάποιο από τα οποία μπορεί να είναι ο/η ιδανικός/ή σας σύντροφος.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σταματήστε να προσποιείστε ότι όλα είναι ρόδινα στην ερωτική σας ζωή. Ήρθε η ώρα να δείτε τα προβλήματα της σχέσης σας στην πραγματική τους διάσταση.

Μόνο τότε θα είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να βάλετε μια τάξη.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σύντομα θα διασταυρωθούν οι δρόμοι σας με κάποιον/α που θα σας γοητεύσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/05 Ζώδια Δίδυμοι

Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, ενδέχεται να προκύψουν παρεξηγήσεις σήμερα, καθώς μπορεί να πείτε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα. Επομένως, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να περάσετε την ημέρα όσο πιο ομαλά γίνεται. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, βγείτε εκεί έξω και κάντε νέες γνωριμίες. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Ο έρωτας της ζωής σας μπορεί να είναι πολύ πιο κοντά σας από ό, τι νομίζετε.

Ζώδια Καρκίνος

Στη σχέση σας, όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά και αυτό αποτελεί πηγή δύναμης για εσάς για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε σε άλλους τομείς της ζωής σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ίσως σύντομα ξεκινήσετε μια υπέροχη ερωτική σχέση που θα σας οδηγήσει στην έκσταση.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/05 Σκέψεις των ερωτευμένων – Λόγια από νεαρό άτομο

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/05 Ζώδια Λέων

Τον τελευταίο καιρό έχετε την τάση να επικεντρώνετε όλη σας την ενέργεια και τον ελεύθερο χρόνο σας σε κάθε τομέα της ζωής σας εκτός από την ερωτική σας ζωή. Όπως είναι φυσικό, αυτή η κατάσταση ενοχλεί τον/την σύντροφό σας και με το δίκιο του/της κάνει συνεχώς παράπονα. Αν θέλετε να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσά σας, θα πρέπει να προσπαθήσετε να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί του/της. Εάν είστε αδέσμευτοι, σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα αναστατώσει την ζωή σας – με την καλή έννοια.

Ζώδια Παρθένος

Κάτι συμβαίνει με εσάς σήμερα. Μπορεί να είναι η καλή σας διάθεση ή η ενέργεια και ο δυναμισμός σας – πάντως κάτι έχει γοητεύσει τον/την σύντροφό σας. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια μέρα πάθους και ρομαντισμού. Εάν είστε αδέσμευτοι, τα άστρα είναι στο πλευρό σας, διασφαλίζοντας ότι τα πράγματα δεν θα παραμείνουν έτσι για πολύ. Κάποιος/α καινούργιος/α πρόκειται να μπει στη ζωή σας και θα σας φέρει μεγάλη χαρά.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/05 Ζώδια Ζυγός

Αισθάνεστε ιδιαίτερα σέξι σήμερα και αυτό είναι ό,τι χρειαζόσασταν για να βγείτε από την ρουτίνα που είχατε πέσει με τον/την σύντροφό σας. Το ταίρι σας είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμο να ανταποκριθεί και το αποτέλεσμα θα είναι να ερωτευθείτε από την αρχή. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, ετοιμαστείτε να συναντήσετε κάποιον/α πραγματικά ενδιαφέρων/ενδιαφέρουσα, με τον/την οποίο/α έχετε πιθανότητες να δημιουργήσετε μια μακροχρόνια σχέση – αν, φυσικά, το χειριστείτε σωστά.

Ζώδια Σκορπιός

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, η σημερινή θα είναι μια μέρα γεμάτη με ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε το δεσμό σας και να έρθετε πιο κοντά, επανορθώνοντας για την απουσία σας τον τελευταίο καιρό. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια καινούργια συνάντηση σήμερα θα σας φτιάξει τη διάθεση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Καλό θα ήταν να προσέχετε τι λέτε στον/στην σύντροφό σας και ειδικά τις υποσχέσεις που του/της δίνετε. Αισθάνεστε υπερβολικά αυτοπεποίθηση και πολύ αισιόδοξοι και πολλές φορές υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Γιατί δεν εστιάζετε σε πιο βραχυπρόθεσμους και πιο ρεαλιστικούς στόχους; Εάν είστε αδέσμευτοι, σύντομα τα πράγματα θα πάρουν μια ευχάριστη τροπή στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Αιγόκερως

Διάφορα προβλήματα που αναστάτωναν τη σχέση σας φαίνεται να εξαφανίζονται σήμερα σχεδόν με έναν μαγικό τρόπο. Βάλτε τα δυνατά σας για να διατηρήσετε αυτή την θετική ατμόσφαιρα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μια καλή μέρα να φλερτάρετε λίγο και να διασκεδάσετε. Ελάτε, λοιπόν, βγείτε από το καβούκι σας!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/05 Σκέψεις των ερωτευμένων – Λόγια από νεαρό άτομο

μελλοντολόγος

Ζώδια Υδροχόος

Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στη σχέση σας. Μπορείτε να κάνετε μια ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση με τον/την σύντροφό σας σήμερα καθώς θα μπορέσει να σας αφιερώσει τον απαιτούμενο χρόνο και προσοχή. Ίσως μάλιστα μπορέσετε να σχεδιάσετε μια ρομαντική δραστηριότητα, που θα σας βοηθήσει να αναζωογονήσετε τη σπίθα στη σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, κάποιος/α θα έρθει σύντομα στη ζωή σας και θα την αναστατώσει.

Ζώδια Ιχθύες

Έχετε την κακή συνήθεια να κρατάτε τα συναισθήματά σας μέσα σας και να μη μοιράζεστε τις ανησυχίες σας με τον/την σύντροφό σας. Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσετε ότι αυτή η στάση δεν οδηγεί πουθενά. Το ταίρι σας έχει το δικαίωμα να γνωρίζει τι σκέφτεστε, ώστε να μπορεί να σας βοηθήσει. Εάν ακόμη ψάχνετε το άλλο σας μισό, μην κάθεστε απλά και περιμένετε να σας πέσει από τον ουρανό. Βγείτε εκεί έξω και επιδιώξτε αυτό που θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot