Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/06 Πέμπτη

symperifora-xwrismoy

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/06 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/06 Ζώδια Κριός .

Ήρθε η ώρα να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας για το τι ακριβώς θέλετε από τη σχέση σας. Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως επιθυμείτε, αναρωτηθείτε αν αξίζει να συνεχίσετε να είστε μαζί. Ίσως καταλήξετε ότι θέλετε με κάθε τρόπο να παραμείνετε μαζί.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάντε μια συζήτηση με τους πιο στενούς σας φίλους. Θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε από εδώ και πέρα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, έχετε μπροστά σας μια ιδιαίτερα σεξουαλικά φορτισμένη ημέρα.

Είτε είστε σε σταθερή σχέση είτε όχι, προγραμματίστε ένα ρομαντικό βράδυ και κάντε ό, τι καλύτερο μπορείτε για να απολαύσετε αυτήν την υπέροχη ατμόσφαιρα.

Με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσετε την διάθεσή σας και θα ανεβάσετε την αυτοπεποίθηση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/06 Ζώδια Δίδυμοι

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, θα πρέπει επιτέλους να σταματήσετε να παραμελείτε τον/την σύντροφό σας και να τον/την δείτε με μια νέα προοπτική. Σταματήστε να κολλάτε σε ασήμαντες λεπτομέρειες, να τον/την επικρίνετε και να κάνετε την τρίχα τριχιά. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην μείνετε μέσα σήμερα. Τα άστρα είναι με το μέρος σας και ευνοούν τις νέες γνωριμίες. Ίσως να καλωσορίσετε σύντομα ένα νέο άτομο στη ζωή σας.

Ζώδια Καρκίνος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για ρομαντικές εκπλήξεις. Η σχέση σας χρειάζεται πάθος και ανανέωση, οπότε κάντε την πρώτη κίνηση και αναζωπυρώστε τη σπίθα ανάμεσά σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, εστιάστε την προσοχή σας σε εκείνους τους ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται για εσάς. Κάτι καινούργιο θα προκύψει πολύ σύντομα στην ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/06 – Εξηγήσεις από άντρα – Επαγγελματικές προτάσεις

zodia-zvdia-75

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/06 Ζώδια Λέων

Οι ονειροπολήσεις δεν εξυπηρετούν σε τίποτα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο συγκεκριμένες καταστάσεις και να είστε πιο ρεαλιστές με τις επιλογές σας. Μιλήστε με τον/την σύντροφό σας και ξεκαθαρίστε το πού βρίσκεστε. Εάν είστε αδέσμευτοι και αισθάνεστε μοναξιά, σύντομα θα συμβούν διάφορες ενδιαφέρουσες εξελίξεις με το άτομο που σας ενδιαφέρει Αλλά θα πρέπει να επιδείξετε ωριμότητα και αυτοέλεγχο εάν θέλετε να τον/την κερδίσετε.

Ζώδια Παρθένος

Θα πρέπει να είστε απολύτως ξεκάθαροι σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Μιλήστε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας, εκφράστε τυχόν παράπονα και σταματήστε να τα κρύβετε όλα μέσα σας. Αυτό δεν σας κάνει καλό. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βλέπετε ότι ο τρόπος που προσεγγίζετε τον αντικείμενο του πόθου σας μέχρι στιγμής δεν λειτουργεί. Μήπως να δοκιμάζατε κάτι διαφορετικό;

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/06 Ζώδια Ζυγός

Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να δείξετε στον/στην σύντροφό σας ότι τον/την κατανοείτε και τον/την στηρίζετε. Περνά μια ιδιαίτερα αγχωτική περίοδο με πολλές απαιτήσεις, τόσο από τη δουλειά όσο και από τα μέλη της οικογένειάς του/της. Προσπαθήστε να μην τον/την επιβαρύνετε με γκρίνια. Απλά να είστε εκεί για να τον/την ακούσετε όποτε το χρειαστεί και να κάνετε συμβιβασμούς όπου χρειάζεται. Όσοι είστε αδέσμευτοι, να περιμένετε μια ευχάριστη έκπληξη!

Ζώδια Σκορπιός

Τα άστρα σας εγγυώνται ένα υπέροχο βράδυ με τον/την σύντροφό σας, αρκεί να μπορέσετε να χαλαρώσετε. Αφήστε τα επαγγελματικά σας άγχη έξω από την πόρτα, ξεχάστε τις υποχρεώσεις και τα προβλήματά σας και κάντε μια ρομαντική βόλτα με το άλλο σας μισό. Θα σας βοηθήσει να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Σήμερα έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε τον/την μέλλοντα/μέλλουσα σύντροφό σας. Αυτό είναι το άτομο που θα σας αποκαλύψει έναν ολόκληρο κόσμο και θα διευρύνει τους ορίζοντές σας.

zwdia-fotia

Ζώδια Τοξότης

Δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή σήμερα. Αυτή η μέρα είναι γεμάτη πάθος και ρομαντισμό και υπόσχεται υπέροχες στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτή είναι η ευκαιρία σας να βγείτε και να δείξετε την γοητεία σας. Είναι βέβαιο ότι θα έχετε πολλές κατακτήσεις.

Ζώδια Αιγόκερως

Κρατήστε γερά το τιμόνι της σχέσης σας. Τον τελευταίο καιρό εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε απομακρυνθεί λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζετε. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να προσεγγίσετε ο ένας τον άλλον και να περάσετε μια ρομαντική βραδιά. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Απολαύστε την ελευθερία σας γιατί η κατάστασή σας μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια στιγμή!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/06 – Εξηγήσεις από άντρα – Επαγγελματικές προτάσεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κλείσετε το χάσμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, που προκλήθηκε τελευταία λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας. Βάλτε τα δυνατά σας για να δημιουργήσετε μια όμορφη, ρομαντική ατμόσφαιρα. Αν πάλι εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, βγείτε έξω, περπατήστε και δείξτε την καλή σας διάθεση. Όταν χαμογελάτε είστε ακαταμάχητοι και οι άλλοι δεν θα μπορούν να σας αντισταθούν.

Ζώδια Ιχθύες

Μπροστά σας έχετε μια μέρα γεμάτη με απολαυστικές, δημιουργικές δραστηριότητες για εσάς και τον/την σύντροφό σας. Το χρειάζεστε μετά από την πίεση των τελευταίων ημερών. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α. Επομένως, κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot