Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/07 Κυριακή

erwtas-vres-agapi-zwdia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/07 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/07 Κυριακή Ζώδια Κριός .

Μην ξεχνάτε πως ό,τι συμβαίνει στη σχέση σας εξαρτάται κυρίως από εσάς, ιδιαίτερα από την ψυχική σας κατάσταση και τη συμπεριφορά σας.

Καλό θα ήταν, λοιπόν, να διοχετεύστε όλη την θετική σας ενέργεια προς τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει μια ευπρόσδεκτη έκπληξη!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αν αγνοήσετε μερικά μικροπροβλήματα, που σύντομα θα εξαφανιστούν, η ερωτική σας ζωή εξελίσσεται μάλλον καλά.

Αν εστιάσετε στα θετικά και στην αγάπη που έχετε ο ένας για τον άλλον, τότε μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε καταιγίδα.

Αν είστε αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία θα σας ξαναβάλει στο ερωτικό παιχνίδι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/07 Κυριακή Ζώδια Δίδυμοι

Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας είστε πολύ πιεσμένοι με την δουλειά αυτές τις μέρες και αυτό σας έχει απομακρύνει. Αναλάβετε δράση για να διορθώσετε τα πράγματα. Διώξτε τα αρνητικά συναισθήματα μεταξύ σας και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που αρέσουν και στους δυο σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεν είναι καιρός να σταματήσετε να κρίνετε τους ανθρώπους πολύ αυστηρά, απορρίπτοντας χωρίς δεύτερη σκέψη πιθανούς συντρόφους; Μήπως έχετε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη; Θα πρέπει να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο για να γνωρίσετε κάποιον/α καλύτερα γιατί οι πρώτες εντυπώσεις μπορεί συχνά να είναι λανθασμένες.

Ζώδια Καρκίνος

Τα μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί πρόσφατα πάνω από τη σχέση σας φαίνεται να διαλύονται επιτέλους ως δια μαγείας. Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, διαπιστώνετε ότι τα συναισθήματα ενθουσιασμού για μια νέα και εντελώς απροσδόκητη γνωριμία σας βγάζουν από την βαρετή ρουτίνα σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  04-6/07 Προτάσεις δέσμευσης – Επαγγελματικές εξελίξεις .

taro-zodia-098

Ζώδια Λέων

Στην ερωτική σας ζωή όλα πάνε καλά και εσείς και ο/η σύντροφός σας συμφωνείτε σχεδόν σε όλα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην φοβάστε να δείξετε το πάθος που κρύβεται βαθιά μέσα σας. Σύντομα θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής!

Ζώδια Παρθένος

Αυτή είναι η μέρα που μπορείτε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζατε στην προσωπική σας ζωή τον τελευταίο καιρό. Αυτό θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τον χρόνο που περνάτε με τον/την σύντροφό σας σε καθημερινή βάση, χωρίς εντάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, τολμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας έχει κλέψει την καρδιά. Δεν θα το μετανιώσετε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/07 Κυριακή Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα κυλούν ομαλά στην ερωτική σας ζωή. Με λίγη επιπλέον προσπάθεια από μέρους σας, η σχέση σας μπορεί να γίνει σχεδόν ιδανική – ακριβώς αυτό που πάντα ονειρευόσασταν. Είστε ένα βήμα πριν να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή, αν είναι ήδη επίσημη, να την πάτε στο επόμενο επίπεδο, προσπαθώντας για παράδειγμα να αποκτήσετε ένα μωρό. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, αυτή είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσετε κάποιον/α. Βγείτε εκεί έξω και αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας.

Ζώδια Σκορπιός

Όσον αφορά τη σχέση σας, προσπαθήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον/στην σύντροφό σας. Σας χρειάζεται πραγματικά αυτή τη στιγμή. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο με τα χέρια σταυρωμένα, περιμένοντας τον/την ιδανικό/ή σύντροφο να πέσει από τον ουρανό στην αγκαλιά σας. Βγείτε εκεί έξω, πάρτε την πρωτοβουλία και αρχίστε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Τοξότης

Τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Κάντε σχέδια για να περάσετε μια όμορφη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Τι θα λέγατε για μια μικρή απόδραση έξω από την πόλη; Ό,τι και να κάνετε, θα δείτε ότι θα ανανεώσει τον δεσμό σας. Αν πάλι είστε μόνοι, αποπνέετε μια σέξι διάθεση σήμερα. Φλερτάρετε με την καρδιά σας και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε μια νέα ερωτική περιπέτεια.

Ζώδια Αιγόκερως

Όλα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή. Δείξτε στον/στην σύντροφό σας πόσο βαθιά τον/την αγαπάτε και τον/την εκτιμάτε μέρα με τη μέρα και πόσο χαρούμενοι είστε που τον/την έχετε στο πλευρό σας. Αν αναζητάτε ακόμη τον έρωτα, ήρθε η ώρα να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Θα σας φτιάξουν τη διάθεση και πού ξέρετε; Ίσως κάνετε και μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  04-6/07 Προτάσεις δέσμευσης – Επαγγελματικές εξελίξεις .

zwdia-fotia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/07 Κυριακή Ζώδια Υδροχόος

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα στην σχέση σας σήμερα, κάτι που θα σας προκαλέσει άγχος και απογοήτευση. Αλλά αν καταφέρετε να παραμείνετε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι, συζητώντας ανοιχτά τα θέματα με τον/την σύντροφό σας, θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την εμπιστοσύνη ανάμεσά σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την τέλειο/α σύντροφο, δραστηριοποιηθείτε. Βάλτε τα καλά σας, βγείτε έξω και κυνηγήστε αυτό που θέλετε. Αξίζετε μόνο τα καλύτερα!

Ζώδια Ιχθύες

Η φαντασία σας οργιάζει σήμερα, πράγμα που θα σας οδηγήσει σε νέες ερωτικές περιπέτειες με τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα βοηθήσει πολύ να αναζωπυρωθεί η σπίθα μεταξύ σας. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι και έχετε κουραστεί, να ξέρετε ότι αν κινηθείτε με σύνεση, έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε κάποιον/α να αγαπήσετε πολύ σύντομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot