Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/08 Τρίτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/08 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/08 Ζώδια Κριός .

Αν έχετε μόνιμη σχέση, σας μακαρίζουμε για την τύχη σας. Το άλλο σας μισό έχει οργανώσει κρυφά μία ρομαντική έκπληξη για εσάς.

Αφήστε στην άκρη όλες σας τις έγνοιες και απολαύστε την. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε με ένα συναρπαστικό πρόσωπο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό. Αξιοποιήστε τα στο έπακρο σήμερα και γεμίστε τη σχέση σας με αυτή την ενέργεια.

Δεν θα το μετανιώσετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια νέα συνάντηση που θα κάνετε σήμερα θα ανοίξει μία χαραμάδα ελπίδας στην ερωτική σας ζωή.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποφύγετε τις υπερβολές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/08 Ζώδια Δίδυμοι

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή εξελίσσονται ακριβώς όπως τα θέλετε. Υπάρχει άψογη επικοινωνία και αμοιβαία κατανόηση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, κάτι που είναι πηγή μεγάλης χαράς για εσάς. Αισθάνεστε πολύ πιο ήρεμοι, πράγμα που έχει θετικό αντίκτυπο και στην υπόλοιπη ζωή σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προετοιμαστείτε γιατί πρόκειται να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Όλες αυτές οι μοναδικές στιγμές πάθους και ευτυχίας που ονειρευόσασταν τόσο καιρό σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα.

Ζώδια Καρκίνος

Η πίεση της καθημερινότητας έχει επηρεάσει τη σχέση σας. Αν διαπιστώνετε ότι τον τελευταίο καιρό έχετε παραμελήσει τον/την σύντροφό σας, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε σήμερα να του/της αφιερώσετε λίγο χρόνο, διαφορετικά είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει παράπονα (και δικαιολογημένα). Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε κουραστεί από αυτή την κατάσταση προετοιμαστείτε για μία πλήρη αλλαγή σκηνικού στην ερωτική σας ζωή. Μία νέα γνωριμία θα εξελιχθεί γρήγορα σε κάτι πολύ περισσότερο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/08 – Επισκέψεις από τα παλιά

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/08 Ζώδια Λέων

Η σχέση σας μπορεί να επωφεληθεί από την γενικότερη εύθυμη διάθεση της σημερινής μέρας. Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε υπέροχες στιγμές με τον/την αγαπημένο/η σας. Γιατί δεν πάτε μία μεγάλη ρομαντική βόλτα στη θάλασσα; Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, βρείτε επιτέλους το θάρρος να μιλήσετε ανοιχτά στο άτομο που σας ενδιαφέρει, καθώς η σημερινή μέρα ευνοεί το φλερτ.

Ζώδια Παρθένος

Αντιμετωπίζετε διάφορα προβλήματα στη δουλειά σας. Καλό θα ήταν να τα συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας και να ζητήσετε τη βοήθεια του/της αντί να τα κρατάτε όλα μέσα σας. Αφήστε το άτομο που αγαπάτε να σας βοηθήσει και θα διαπιστώσετε ότι αυτό όχι μόνο θα σας φέρει πιο κοντά αλλά θα σας ανακουφίσει. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία σήμερα και κάντε την πρώτη κίνηση. Προσέξτε τις υπερβολές.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/08 Ζώδια Ζυγός

Φαίνεται πως μέχρι τώρα τα έχετε κάνει όλα σωστά στη σχέση σας. Έχετε φτάσει σε ένα ιδανικό επίπεδο. Αν θέλετε να την επισημοποιήσετε ή να την πάτε στο επόμενο στάδιο δεν θα μπορούσατε να διαλέξετε καλύτερη μέρα από τη σημερινή. Αν, πάλι, εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μία συνάντηση με το πεπρωμένο. Μια αναπάντεχη συνάντηση πυροδοτεί μία νέα περιπέτεια στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε μία επαναστατική διάθεση σήμερα, κάτι που θα σας οδηγήσει να κάνετε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Το πιθανότερο είναι ότι αυτή η ενέργειά σας θα εκπλήξει τον/την σύντροφο σας, ειδικά αν συνήθως δεν έχετε όρεξη για ανανέωση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τολμήστε να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να εκφράσετε πώς αισθάνεστε στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Δεν θα απογοητευτείτε.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Αρπάξτε την ευκαιρία σήμερα και απαλλάξτε την ερωτική σας ζωή από οτιδήποτε σας δυσαρεστεί και σας εμποδίζει να απολαύσετε όμορφες στιγμές. Αν είστε σε σχέση, τώρα είναι μία καλή στιγμή για να μιλήσετε ειλικρινά με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι, αναλάβετε πρωτοβουλία. Ήρθε η ώρα να βγείτε έξω και να επιδιώξετε αυτό που επιθυμείτε.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας, αλλά αυτό προκαλεί δυσαρέσκεια στον/στην σύντροφό σας και οδηγεί σε διαφωνίες. Προσπαθήστε να συζητήσετε ήρεμα το θέμα και να βρείτε κοινό έδαφος. Αν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, μην βουλιάζετε άλλο στη μοναξιά σας. Αφήστε στην άκρη τους δισταγμούς σας και κάντε την πρώτη κίνηση προς το πρόσωπο που σας αρέσει.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/08 – Επισκέψεις από τα παλιά

zodia-zvdia-75

Ζώδια Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να μάθετε να ανοίγεστε σε θέματα που αφορούν τη σχέση σας και να συζητάτε τα προβλήματά σας με τον/την σύντροφό σας. Έχετε επιλέξει να μοιραστείτε τη ζωή σας μαζί του/της και του/της αξίζει να ξέρει τι συμβαίνει. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Η γοητεία και το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όλη αυτή την προσοχή.

Ζώδια Ιχθύες

Φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό η δουλειά σας έχει μονοπωλήσει όλο σας το χρόνο. Αυτό έχει αντίκτυπο και στη σχέση σας . Ο/Η σύντροφός σας αισθάνεται παραμελημένος/η και σας ζητά να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί. Αν το σκεφτείτε θα δείτε ότι έχει δίκιο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σκεφτείτε το δυο φορές πριν δώσετε την ευκαιρία σε κάποιον/α να μπει στην ζωή σας σήμερα. Αν κάνετε λάθος επιλογή, μπορεί να βρεθείτε σε μία δυσάρεστη κατάσταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot