Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/11 Κυριακή

filia-pneymatiki-anaptyksi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 03/11 Κυριακή

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Αν αισθάνεστε ακόμη αναστατωμένοι για μια αδικία που έγινε στο παρελθόν, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε «περασμένα ξεχασμένα».

Κρατώντας κακίες, χάνετε ενέργεια που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε σε πιο θετικά προσανατολισμένους κοινωνικούς στόχους.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα έντονα συναισθήματα μπορεί να μπουν εμπόδιο σε μια διασκεδαστική, ερωτική συνάντηση. Η αγάπη είναι περίπλοκο πράγμα, οπότε μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από πιο περίπλοκα θέματα που δεν είστε ακόμη σε θέση να αντιμετωπίσετε. Κρατήστε τα πράγματα χαλαρά.

Ζώδια Δίδυμοι

Αν θέλετε να γνωρίσετε κάποιο άτομο σε πιο προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να κινηθείτε χαλαρά. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε γιατί μπορεί να το μετανιώσετε αργότερα. Προχωρήστε με σταθερά βήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Κάθε σχέση περνάει εντάσεις και αναταραχές. Εξάλλου αυτό είναι που την κάνει συναρπαστική. Απλά θα πρέπει να μάθετε τη διαφορά ανάμεσα στα συνηθισμένα σκαμπανεβάσματα και στα καταστροφικά μοτίβα συμπεριφοράς. Μη φοβάστε να ζητήστε συμβουλές από τους φίλους σας.

Ζώδια Λέων

Στην προσπάθεια σας να ξεκινήσετε μια πιθανή ερωτική σχέση, μπορεί να μπει εμπόδιο ο εγωισμός του άλλου προσώπου. Μπορεί να πρόκειται για μια περαστική φάση και όχι για κάποιο ψεγάδι στην προσωπικότητά του. Δώστε του το πλεονέκτημα της αμφιβολίας πρώτα.

Ζώδια Παρθένος

Ακούστε τις συμβουλές των φίλων σας για το πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε τους δύσκολους ανθρώπους. Ίσως δυσκολεύεστε να μεταπείσετε ανθρώπους που είναι πεισματάρηδες να δουν τη δική σας οπτική. Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή για μερικές συνετές συμβουλές σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε. Πάρτε τις προτάσεις τους στα σοβαρά.

zwdia-9-zvdia-9

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα θα συγκρουστούν μέσα σας η γενναιοδωρία και η τσιγγουνιά. Ενώ θέλετε να δώσετε λεφτά σε κάποιο φίλο που βρίσκεται σε ανάγκη, μπορεί να τσιγκουνεύεστε να το κάνετε. Προσπαθήστε να συμβιβάσετε τις δύο πλευρές του χαρακτήρα σας.

Ζώδια Σκορπιός

Τα υψηλά επίπεδα ενέργειας σας ενθαρρύνουν κάποιο φίλο να καταπιαστεί με ένα μεγάλο σχέδιο. Χρησιμοποιήστε αποτελεσματικά τη θετική σας δυναμική, βγαίνοντας έξω απόψε και περνώντας τέλεια με την παρέα σας.

Ζώδια Τοξότης

Κάποιος στενός σας φίλος με τον οποίο θέλατε να περάσετε λίγο χρόνο σήμερα, μπορεί να θέλει αν μείνει μόνος. Μην το πάρετε προσωπικά. Ο καθένας από εμάς πότε-πότε έχει ανάγκη από λίγο προσωπικό χρόνο για να φορτίσει τις μπαταρίες του. Θα κάνετε παρέα σύντομα.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να δοκιμαστούν οι ελπίδες σας να βρείτε τον έρωτα. Μην αφήνετε τα αρνητικά σχόλια ή κάποιο αναπάντεχο γεγονός να σας αποθαρρύνουν από την πίστη σας στον έρωτα. Μείνετε πιστοί στα συναισθήματα σας.

dream

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Αν αποκαλύπτετε υπερβολικά πολλές προσωπικές πληροφορίες σε ξένους μπορεί να θέσετε σε κίνδυνο την ιδιωτική σας ζωή. Μη μιλάτε για τη δουλειά, το σπίτι ή την οικογένεια σας σε κάποιον που δεν γνωρίζετε καλά. Δεν χρειάζεται να δώσετε τόσες πληροφορίες για να φλερτάρετε.

Ζώδια Ιχθύες

Μην αποφεύγετε να δεσμευτείτε σε κάτι. Όταν λέτε ναι σε μια πρόταση για κάποιο κοινωνικό γεγονός, σημαίνει ότι υπόσχεστε να παρευρεθείτε και όχι να το ακυρώσετε την τελευταία στιγμή. Δείξτε τον ανάλογο σεβασμό στους φίλους σας όταν σας προσκαλούν να βγείτε έξω μαζί τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66