Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/01 Τρίτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/01 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/01 Ζώδια Κριός .

Στη σχέση σας, υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να συζητήσετε απευθείας με τον/την σύντροφό σας. Μην συνεχίσετε να το αναβάλλετε και φροντίστε να είστε ειλικρινείς.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αξίζει να σκεφτείτε αν είναι καλύτερο να παραμείνετε έτσι παρά να είστε με κάποιον/α που δεν συμμερίζεται τα ιδανικά σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Νιώθετε ανήσυχοι και ανασφαλείς σήμερα, σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, και αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε κάποιες άσκοπες κινήσεις.

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας για ό,τι σας απασχολεί. Θα δείτε ότι αδίκως ανησυχείτε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, καλό θα ήταν να αποδεχτείτε κάθε κοινωνική πρόσκληση που θα λάβετε σήμερα.

Χαλαρώστε με φίλους και κάντε πράγματα που σας αρέσουν. Ποτέ δεν ξέρετε πού μπορείτε να συναντήσετε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/01 Ζώδια Δίδυμοι

Αυτή είναι μια μέρα λήψης αποφάσεων. Θα καταφέρετε εύκολα να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην σχέση σας. Αντί να επισημαίνετε τι δεν λειτουργεί και να επικρίνετε τον/την σύντροφό σας, γιατί δεν προσπαθείτε να ανοιχτείτε για το πώς νιώθετε και να στοχεύσετε στο πώς θα βρείτε κοινό έδαφος; Πρέπει να αλλάξετε την τακτική σας διαφορετικά δεν θα δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει θα κάνει την κίνησή του σήμερα. Αξιοποιήστε στο έπακρο την υπέροχη ερωτική ατμόσφαιρα της σημερινής μέρας.

Ζώδια Καρκίνος

Μπορεί να βιώσετε ένταση στη σχέση σας σήμερα. Το βασικό πρόβλημα είναι η έλλειψη επικοινωνίας και αυτό είναι το μόνο πράγμα που δυσκολεύει τα πράγματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, αισθάνεστε να σας ελκύει κάποιος/α από τον υπάρχοντα κοινωνικό σας κύκλο. Βεβαιωθείτε πρώτα ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία πριν κάνετε την κίνησή σας γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε.

Διαβαστε επισης : 2022 Ταρώ Ετήσιες Προβλέψεις Αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η προσωπική σας ζωή υποφέρει από εντάσεις και διαφωνίες. Θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην αφήσετε την κατάσταση να ξεφύγει. Μιλήστε με τον/την σύντροφό σας και ξεκαθαρίστε πού ακριβώς βρίσκεστε. Αν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η στιγμή να κάνετε την κίνησή σας. Ανοίξτε όλα σας τα χαρτιά και δεν θα απογοητευτείτε! Πρέπει να παίξετε αν θέλετε να κερδίσετε.

Ζώδια Παρθένος

Όσοι από εσάς έχετε μια μόνιμη σχέση, μπορείτε επιτέλους να πάρετε μια βαθιά ανάσα. Οι εντάσεις του τελευταίου καιρού φαίνεται πως έφτασαν στο τέλος τους. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις διαφωνίες με τον/την σύντροφό σας που ενδέχεται να βλάψουν τη σχέση σας. Και προσπαθήστε να μην φτάνετε στα άκρα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η τύχη είναι στο πλευρό σας. Έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιον/α ενδιαφέρον/ενδιαφέρουσα – αρκεί να βγείτε έξω από το σπίτι!

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/01 Ζώδια Ζυγός

Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην σχέση σας, που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και συνεχώς επανεμφανίζονται δημιουργώντας εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Δε νομίζετε ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση και να τα αφήσετε πίσω σας; Με κατανόηση και συμβιβασμό και από τις δύο πλευρές, η σχέση σας σύντομα θα βελτιωθεί. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Σήμερα έχετε την ευκαιρία να δικτυωθείτε, να δημιουργήσετε έναν νέο κύκλο φίλων, ακόμη και να γνωρίσετε ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον με το οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε μια υπέροχη περιπέτεια.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα εξελίσσονται ομαλά στην ερωτική σας ζωή τον τελευταίο καιρό. Οι εντάσεις και οι διαφωνίες είναι πλέον παρελθόν. Επικεντρωθείτε σε κοινά σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε την αδερφή-ψυχή σας, σήμερα! Αυτό το άτομο θα αλλάξει τη ζωή σας και θα διευρύνει τους ορίζοντές σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζώδια Τοξότης

Αισθάνεστε επιτέλους έτοιμοι να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Εάν έχετε μόνιμη σχέση, ο δεσμός σας με τον/την σύντροφό σας θα ενισχυθεί και αυτό, με τη σειρά του, θα σας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι με το να κλείνεστε στο σπίτι δεν θα καταφέρετε να γνωρίσετε ποτέ κάποιον/α.

Ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί να βιώσετε κάποια ένταση στην σχέση σας σήμερα. Προσπαθήστε να μην θυμώνετε με το παραμικρό και να μην πείτε κάτι που θα μετανιώσετε. Αντ’ αυτού, παραμείνετε ευέλικτοι και ανοιχτοί και ακούστε το έχει να πει ο/η σύντροφό σας. Μην αφήσετε μια παρεξήγηση να καταστρέψει μια κατά τα άλλα υπέροχη μέρα. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, δραστηριοποιηθείτε, βγείτε έξω και γνωρίστε καινούργια άτομα!

tarw-wroskopio-4

Διαβαστε επισης : 2022 Ταρώ Ετήσιες Προβλέψεις Αγάπης

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/01 Ζώδια Υδροχόος

Μήπως τον τελευταίο καιρό εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε απομακρυνθεί; Αυτή είναι μια καλή μέρα για να γεφυρώσετε αυτό το χάσμα και να κάνετε μερικά σχέδια για το μέλλον. Είστε πιο δυνατοί μαζί και μπορείτε να αντιμετωπίσετε σχεδόν τα πάντα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε βαρεθεί την μοναξιά, μην αγχώνεστε και μην λυπάστε τον εαυτό σας. Βγείτε έξω με καλούς φίλους και διασκεδάστε. Μια όμορφη συνάντηση είναι στον δρόμο σας και θα αναπληρώσει για τα πάντα.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα είναι σχετικά ήρεμα στην προσωπική σας ζωή. Προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε το άγχος σας και να περάσετε καλά με το άλλο σας μισό. Και οι δύο πρέπει να χαλαρώσετε λίγο. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε τα καλά σας και να βγείτε έξω. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α από εκεί που δεν το περιμένετε και η ζωή σας να αλλάξει σε μια στιγμή.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098