Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/02 Παρασκευή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/02 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/02 Ζώδια Κριός .

Αν και η σχέση σας βρίσκεται σε ένα καλό σημείο, η ζωή σας τον τελευταίο καιρό είναι γεμάτη προβλήματα και γκρίνια λόγω του φόρτου εργασίας και των υποχρεώσεων. Το αποτέλεσμα είναι να δυσκολεύεστε να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από τις αρνητικές επιρροές και να επικεντρωθείτε στο άλλο σας μισό. Αν είστε αδέσμευτοι, μην κλείνεστε σπίτι. Να είστε ανοιχτοί στις προσκλήσεις που γίνονται και φροντίστε να βγαίνετε έξω – έτσι θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η σχέση σας χαρακτηρίζεται από ασήμαντες αλλά ενοχλητικές εντάσεις. Ο/Η αγαπημένος/η σας νιώθει ότι τον/την παραμελείτε και εσείς αντιδράτε άσχημα σε αυτό.

Αν όμως το σκεφτείτε, θα δείτε ότι έχει δίκιο, καθώς οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σας έχουν μονοπωλήσει την προσοχή σας. Παραδεχτείτε το και προσπαθήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον/στην σύντροφό σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην αφήνετε άλλο χρόνο να περνάει χωρίς να εξομολογείστε τα συναισθήματά σας σε αυτόν/αυτήν που αγαπάτε. Μπορεί επίσης να διστάζει να σας μιλήσει, οπότε είναι στο χέρι σας να κάνετε την πρώτη κίνηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/02 Ζώδια Δίδυμοι

Καλό θα ήταν να το σκεφτείτε δυο φορές πριν ανοίξετε το στόμα σας σήμερα, διαφορετικά μπορεί να πείτε κάτι που θα στεναχωρήσει τον/την σύντροφό σας. Η ζημιά που θα γίνει μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη. Αποφύγετε λοιπόν τις εντάσεις, ακόμα κι αν δεν διαφωνείτε με αυτά που λέει ο/η σύντροφός σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και δώστε τόπο στην οργή. Αν πάλι έχετε κουραστεί να είστε μόνοι, να περιμένετε μια έκπληξη από το παρελθόν σήμερα. Ένας/μία πρώην θα κάνει την εμφάνισή του/της και φαίνεται αποφασισμένος/η να σας κατακτήσει.

Ζώδια Καρκίνος

Το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας είναι κάπως ψυχρό σήμερα. Συζητήστε το και ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας. Μπορεί να έχετε πει ή κάνει κάτι άθελά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ένα καινούργιο άτομο θα μπει σύντομα στην ζωή σας και θα την γοητεύσει.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 04-06/02 Ερωτικές φιλίες – Κουτσομπολιά

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Καλό θα είναι να αποδεχτείτε ότι δεν είναι όλα τέλεια στην σχέση σας και δεν είναι κακό να μιλάτε με τον/την σύντροφό σας για τα θέματα που σας απασχολούν. Η αποδοχή ότι υπάρχει πρόβλημα είναι το πρώτο βήμα για να τα λύσετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αφήστε την γοητεία και τον ερωτισμό σας να κάνουν τη δουλειά τους και γρήγορα θα έχετε στα πόδια σας όποιον/α θελήσετε.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα θα πρέπει να σταθείτε δίπλα στον/στην σύντροφό σας. Περνάει δύσκολες στιγμές και σας χρειάζεται. Δείξτε του/της την αγάπη και την αφοσίωσή σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω και περάστε χρόνο με καλούς φίλους. Επιλέξτε να περιστοιχίζεστε από ανθρώπους που σας κάνουν χαρούμενους.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/02 Ζώδια Ζυγός

Δεν έχει νόημα να κρύβετε τα συναισθήματά σας και να μην τα μοιράζεστε με τον/την σύντροφό σας. Εκφραστείτε με απόλυτη ειλικρίνεια και θα δείτε ότι και εκείνος/η θα ανταποκριθεί με τον ίδιο τρόπο. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα συναντήσετε τυχαία έναν έρωτα από το παρελθόν. Εάν δεν θέλετε να πέσετε ξανά στα δίχτυα του/της, αποφύγετε να τον/την δείτε. Ωστόσο, η συμβουλή μας είναι να ακούσετε πρώτα τι έχει να σας πει.

Ζώδια Σκορπιός

Θα πρέπει να πάρετε άμεσα κάποιες αποφάσεις που αφορούν την σχέση σας, αν θέλετε να βελτιώσετε το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι και νιώθετε μοναξιά, δοκιμάστε να ενταχθείτε σε μια ομάδα ή να ασχοληθείτε με μια καινούργια δραστηριότητα. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Νιώθετε πραγματικά την ανάγκη να αφιερώσετε χρόνο και προσοχή στον/στην σύντροφό σας σήμερα. Βλέπετε ότι περνάει δύσκολα τον τελευταίο καιρό και θέλετε να είστε δίπλα του/της. Αν είστε μόνοι, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Σίγουρα θα συναντήσετε μερικούς πραγματικά αξιόλογους ανθρώπους.

Ζώδια Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί το πάθος και τον ρομαντισμό. Ετοιμαστείτε να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας. Όλα είναι τέλεια, οπότε απλά καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και απολαύστε το στο μέγιστο! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να θυμάστε ότι το χαμόγελό σας είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό σας. Χρησιμοποιήστε το για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 04-06/02 Ερωτικές φιλίες – Κουτσομπολιά

dream

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/02 Ζώδια Υδροχόος

Επιτέλους αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε καλό σημείο στη σχέση σας και μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον, απαλλαγμένοι από έγνοιες, δισταγμούς και ανασφάλειες. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτή είναι η ευκαιρία σας να γνωρίσετε καλύτερα το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αφήστε στην άκρη την υπερηφάνεια σας και κάντε την πρώτη κίνηση.

Ζώδια Ιχθύες

Προστατέψτε τη σχέση σας από τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας και μην φορτώνετε τον/την σύντροφό σας με θέματα που δεν τον/την αφορούν. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προκαλέσετε εντάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Ξεκαθαρίστε επιτέλους τι ψάχνετε από μια σχέση και διεκδικήστε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot