Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/03 Παρασκευή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/03 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/03 Ζώδια Κριός .

Υπάρχουν κάποια πράγματα στην σχέση σας, που σας απογοητεύουν. Εάν δεν μπορείτε να τα λύσετε μόνοι σας, μιλήστε με τον/την σύντροφό σας και προσπαθήστε να βρείτε μαζί λύσεις.

Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, σταματήστε να κρύβεστε σπίτι σας. Αν δεν βγείτε έξω να γνωρίσετε κόσμο, πώς περιμένετε να αλλάξει κάτι στην ερωτική σας ζωή;

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη σχέση σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αφιερώσετε την σημερινή μέρα για να κάνετε σχέδια με τον/την σύντροφό σας.

Προγραμματίστε κάτι άμεσο, όπως μια έξοδο για το Σαββατοκύριακο ή κάτι πιο μακροπρόθεσμο, όπως ένα μεγάλο ταξίδι το καλοκαίρι.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να ανοίξετε διάπλατα την αγκαλιά σας και να καλωσορίσετε στη ζωή σας έναν καινούργιο και παθιασμένο έρωτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/03 Ζώδια Δίδυμοι

Οι συνεχείς καβγάδες φθείρουν την σχέση σας και σας έχουν φέρει σε ένα κρίσιμο σημείο. Αντιλαμβάνεστε ότι απαιτείται δράση, διαφορετικά είναι πιθανό να χωρίσετε. Ήρθε η ώρα να μιλήσετε σοβαρά με τον/την σύντροφό σας και να δείτε αν μπορείτε να καταλήξετε σε ένα σχέδιο για να σώσετε την κατάσταση. Αν είστε αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία που θα κάνετε σήμερα θα σας φέρει πεταλούδες στο στομάχι.

Ζώδια Καρκίνος

Δεν είναι όλα ρόδινα στην προσωπική σας ζωή. Διαπιστώνετε ότι η συμπεριφορά σας έχει φέρει τα πράγματα σε δύσκολο σημείο. Προσπαθήστε να επανορθώσετε ακόμη και αν χρειαστεί να ρίξετε τον εγωισμό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να κλαίγεστε. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να γεμίσετε τον εαυτό σας με αρνητική ενέργεια που δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Αλλάξτε διάθεση, χαμογελάστε και νιώστε ευγνωμοσύνη για όσα έχετε στην ζωή σας και σύντομα όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 05/03 – Ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Είναι πολύ όμορφο που πλέον αισθάνεστε ασφαλείς στα πλαίσια της σχέσης σας, ώστε να μιλάτε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας και να μοιράζεστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας μαζί του/της. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, επωφεληθείτε από το θετικό πλανητικό σκηνικό για να βγείτε εκεί έξω και να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Ποτέ δεν ξέρετε! Κάποιο από αυτά μπορεί να είναι ο/η επόμενος/η ερωτικός/ή σας σύντροφος.

Ζώδια Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί την ερωτική σας ζωή, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε. Περάστε ποιοτικό χρόνο με το άλλο σας μισό, κάντε πράγματα που απολαμβάνετε και οι δύο και χαρείτε τη μέρα σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, τολμήστε να βγείτε εκεί έξω και να φλερτάρετε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/03 Ζώδια Ζυγός

Η δουλειά σας τον τελευταίο καιρό σας προκαλεί πολύ άγχος αλλά καλό θα ήταν να μην ξεσπάτε τα νεύρα σας στον/στην σύντροφό σας, γιατί αυτό φθείρει τη σχέση σου. Προσπαθήστε να μιλάτε για πιο ευχάριστα, πιο χαρούμενα θέματα και αφήστε τον/την να σας χαλαρώσει. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιος/α από τον φιλικό σας κύκλο θα σας εξομολογηθεί ότι δεν σας βλέπει μόνο φιλικά. Αν και στην αρχή θα εκπλαγείτε, σκεφτείτε το σοβαρά. Εξάλλου, κάποιες από τις πιο επιτυχημένες ερωτικές σχέσεις ξεκίνησαν από φιλίες.

Ζώδια Σκορπιός

Τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Αυτό σας βοηθά να δείτε τη σχέση σας με πιο θετικό πρίσμα και να μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να επεμβαίνει και να την φθείρει. Είστε μόνοι; Κάποιος/α σας έχει βάλει στο στόχαστρό του/της. Δώστε του/της μια ευκαιρία. Τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ πιο ευχάριστα από ό,τι περιμένετε.

taro-6-9

Ζώδια Τοξότης

Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε ότι δεν ωφελεί να βγάζετε όλα σας τα άγχη στη σχέση σας. Μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να δηλητηριάζουν αυτό που έχετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Η σχέση σας είναι πολύτιμη. Προστατέψτε την από την καθημερινή φθορά. Αν αναζητάτε ακόμη το άλλο σας μισό, σήμερα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα σας ενθουσιάσει!

Ζώδια Αιγόκερως

Τα πράγματα είναι δύσκολα στη σχέση σας και το σημερινό πλανητικό σκηνικό δεν σας βοηθάει ιδιαίτερα. Οι εντάσεις και οι καβγάδες είναι στην ημερήσια διάταξη, επομένως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε χαμηλό προφίλ. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω απόψε και περάστε καλά με φίλους. Μετά από τόση σκληρή δουλειά, το χρειάζεστε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 05/03 – Ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/03 Ζώδια Υδροχόος

Όλα πάνε καλά στην προσωπική σας ζωή και θα πάνε ακόμα καλύτερα αν αφήσετε στην άκρη λεπτομέρειες και ασήμαντα θέματα, που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, προσπαθήστε να μην είστε τόσο εσωστρεφείς. Βγείτε λίγο έξω και φλερτάρετε ακόμη και με άτομα που δεν είναι ο τύπος σας.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα βάλτε ως στόχο να πλησιάσετε περισσότερο τον/την σύντροφό σας. Ανοιχτείτε και πείτε του/της όσα σας απασχολούν. Κι εσείς θα νιώσετε καλύτερα και εκείνος/η θα ξέρει ακριβώς πού πάει αυτή η σχέση. Εάν δεν έχετε βρει ακόμη κάποιον/α να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, κοιτάξτε λίγο πιο προσεκτικά. Υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν καλύτερα αλλά δεν βρίσκουν το θάρρος.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66