Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/04 Δευτέρα

erwtikes-5314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/04 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/04 Δευτέρα Ζώδια Κριός .

Σήμερα έχετε κάθε δυνατότητα να περάσετε μερικές ευχάριστες στιγμές με τον/την σύντροφό σας αλλά προσπαθήστε να κρατήσετε μακριά τις ανησυχητικές σκέψεις για να μην χαλάσετε την καλή διάθεση.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μπορεί να δημιουργήσετε μια πολλά υποσχόμενη νέα σχέση από εκεί που δεν το περιμένετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Είναι μια καλή μέρα για να πάρετε αποφάσεις στην ερωτική σας ζωή. Βάλτε ένα τέλος σε οτιδήποτε σας καταπιέζει και σας εμποδίζει να περάσετε καλά.

Εάν είστε μόνοι, υπάρχει κάθε πιθανότητα να συναντήσετε έναν παλιό σας έρωτα σήμερα και να απολαύσετε μια νύχτα πάθους!

Η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/04 Δευτέρα Ζώδια Δίδυμοι

Θα πρέπει να ανοιχτείτε στον/στην σύντροφό σας και να σταματήσετε να κρατάτε μέσα σας όλα σας τα προβλήματα. Θα νιώσετε καλύτερα μετά από αυτό, χώρια που μπορείτε να βρείτε λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βάλτε στόχο να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε. Απολαύστε το παρόν και μην αγχώνεστε σκεπτόμενοι το μέλλον.

Ζώδια Καρκίνος

Το μόνο που χρειάζεστε για να λύσετε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν στην ερωτική σας ζωή είναι καλή θέληση και καλές δεξιότητες επικοινωνίας. Το να συζητάτε τα πάντα με τον/την σύντροφό σας είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε αυτόν/αυτήν που θα σας συνοδεύσει στο ταξίδι της ζωής, στρέψτε την προσοχή σας σε τυχόν προσκλήσεις που ενδέχεται να λάβετε σήμερα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga 2 εβδομάδων – Αισθηματικά διλήμματα για όλους!

zodia-zvdia-75

Ζώδια Λέων

Τα πράγματα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν πολύ καλά στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παραμερίσετε τα προβλήματα του παρελθόντος και να επικεντρώσετε τις συζητήσεις σας σε πιο ευχάριστα θέματα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε την πιο ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας. Αυτό θα διευκολύνει τους άλλους να σας πλησιάσουν.

Ζώδια Παρθένος

Θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή σήμερα. Μην αφήνετε τις καταστάσεις να ξεφεύγουν από τα όρια. Να είστε έτοιμοι για εκπλήξεις που δεν θα είναι όλες τόσο ευχάριστες. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να πάρετε πρωτοβουλίες, ειδικά αν είστε αδέσμευτοι. Κάντε την πρώτη κίνηση!

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/04 Δευτέρα Ζώδια Ζυγός

Νιώθετε κάπως ανασφαλείς σήμερα. Αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα και να βιαστείτε να πάρετε λάθος αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή. Εάν είστε αδέσμευτοι, απολαύστε την ανεξαρτησία σας. Υπάρχει μια ρομαντική ατμόσφαιρα γύρω σας, οπότε βγείτε έξω, φλερτάρετε και διασκεδάστε με την καρδιά σας. Κάπου εκεί σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

Ζώδια Σκορπιός

Υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα στην σχέση σας σήμερα. Θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ώστε να μην εκτροχιαστεί η κατάσταση και χαλάσει το βράδυ σας. Ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό. Το έχετε ήδη γνωρίσει! Σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι μια πρόσφατη γνωριμία είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από ό,τι νομίζατε. Η ερωτική σας ζωή έχει όλες τις πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο, ακόμα και απόψε.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Υπάρχουν ορισμένα θέματα που ξεκινάνε από το παρελθόν και στοιχειώνουν ακόμα την ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να αποφύγετε να αναφέρετε τα παλιά στις συζητήσεις που θα κάνετε με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Αντιθέτως, βάλτε στόχο να περάσετε όμορφα και να κάνετε συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το μέλλον. Το σεξαπίλ σας είναι εκτός ορίων και η παρουσία σας δεν περνά ποτέ απαρατήρητη. Να είστε υπομονετικοί και να μην αγνοείτε την ικανότητά σας να κρίνετε ποιος/α είναι καλός/ή για εσάς και ποιος/α όχι.

Ζώδια Αιγόκερως

Κρατήστε το ταίρι σας μακριά από τα άγχη της δουλειάς σας. Θα πρέπει να μάθετε να προστατεύετε την σχέση σας. Μην καταστρέφετε το καλό κλίμα με ανησυχίες και προβλήματα που δεν αφορούν τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τι θα λέγατε για λίγη αυτοφροντίδα; Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και ο έρωτας δεν θα αργήσει να έρθει. Το άτομο που αναζητάτε μπορεί να βρίσκεται κάτω από τη μύτη σας και να μην μπορείτε να το δείτε!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga 2 εβδομάδων – Αισθηματικά διλήμματα για όλους!

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/04 Δευτέρα Ζώδια Υδροχόος

Να περιμένετε ότι θα δημιουργηθούν εντάσεις στη σχέση σας σήμερα. Προσπαθήστε να βρείτε την υπομονή και την ψυχική ηρεμία για να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε συμβεί χωρίς να υψώσετε τη φωνή σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, τι θα λέγατε να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας, κάνοντας μόνο πράγματα που σας ευχαριστούν; Μια νέα γνωριμία θα έρθει σύντομα και θα φωτίσει τις μέρες σας.

Ζώδια Ιχθύες

Υπάρχουν ορισμένα θέματα που πρέπει να συζητηθούν και αφορούν την σχέση σας. Μη διστάσετε να μιλήσετε για ό,τι έχετε στο μυαλό σας. Αυτή είναι η μόνη σας επιλογή αν θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ένα άτομο από τον στενό σας κύκλο θα εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά του, κάτι που σας θα προκαλέσει έκπληξη. Δώστε του μια ευκαιρία – δεν έχετε τίποτα να χάσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot