Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/04 Κυριακή

symperifora-xwrismoy

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/04 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/04 Ζώδια Κριός .

Ο/Η αγαπημένος/η σας χρειάζεται επειγόντως την προσοχή σας. Δώστε του/της προτεραιότητα, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα δικά σας θέματα.

Ήρθε η ώρα να σταθείτε δίπλα του/της, όπως θα ελπίζατε ότι θα έκανε στην θέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι όταν κάνετε νέες γνωριμίες.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Με όλο αυτό το άγχος που έχετε, προσέξτε να μην παραμελήσετε τη σχέση σας, διαφορετικά θα βρεθείτε με περισσότερα προβλήματα από όσα είχατε εξαρχής.

Μην επιβαρύνετε τον/την σύντροφό σας με θέματα που δεν τον αφορούν άμεσα. Υιοθετήστε μια πιο ευχάριστη και θετική στάση απέναντι του/της και δεν θα το μετανιώσετε.

Εάν είστε αδέσμευτοι, προσέξτε να μην δώσετε μεγάλη προσοχή σε ορισμένα άτομα, διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/04 Ζώδια Δίδυμοι

Εάν έχετε μόνιμη σχέση, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να περάσετε λίγο χρόνο χώρια από τον/την σύντροφό σας. Διαφορετικά, μπορεί να μπλεχτείτε σε διαφωνίες και συγκρούσεις και να πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε. Είναι καλύτερα να υιοθετήσετε μια στάση ζεν και να παραμείνετε ήρεμοι. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην συγκρατείστε άλλο. Πείτε στο άτομο που σας ενδιαφέρει ακριβώς πώς αισθάνεστε.

Ζώδια Καρκίνος

Στη σχέση σας υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν σας ικανοποιούν. Μην τα αγνοείτε, καθώς αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Μιλήστε ειλικρινά για όσα σας απασχολούν. Εάν είστε αδέσμευτοι, φροντίστε τον εαυτό σας και προσπαθήστε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση που έχετε χάσει, καθώς σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε έναν/μία πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/04 – Έντονη η παρουσία του παρελθόντος

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/04 Ζώδια Λέων

Η σχέση σας αυτή τη στιγμή μαστίζεται από γκρίνιες και διαφωνίες. Ποιος φταίει για αυτό; Η απάντηση είναι απλή: εσείς. Η συνήθεια σας να μεταφέρετε συνεχώς την ένταση ολόκληρης της ημέρας στον/στην σύντροφό σας βρίσκεται στη ρίζα του προβλήματος. Συνεπώς, κρατήστε τα προβλήματά σας για τον εαυτό σας και κρατήστε τις ισορροπίες στην σχέση σας. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να προσεγγίσετε απευθείας το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε και να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας.

Ζώδια Παρθένος

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, βρίσκετε το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας ικανοποιητικό. Εναπόκειται σε εσάς να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να αλλάξετε ό,τι δεν σας ικανοποιεί. Θυμηθείτε, εσείς είστε το αφεντικό στην δική σας ζωή. Δεν είστε στο έλεος της μοίρας. Μπορείτε να διαμορφώσετε τη ζωή σας όπως θέλετε. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να επιστρατεύσετε το μυαλό και το ένστικτό σας και να πάρετε τις αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/04 Ζώδια Ζυγός

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να συζητήσετε κάποια σοβαρά θέματα με τον/την σύντροφό σας και να πάτε τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο. Αυτό θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε μια σταθερή βάση για το μέλλον και να αποκτήσετε ακριβώς αυτό που θέλετε από την ερωτική σας ζωή. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Είναι καιρός να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας! Προσεγγίστε το αντικείμενο της επιθυμίας σας! Μην διστάζετε.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα έχετε κάθε ευκαιρία να κάνετε αυτήν τη σημαντική συζήτηση με τον/την σύντροφό σας και να σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο από το παρελθόν σας με το οποίο έχετε αφήσει εκκρεμότητες. Μήπως ήρθε η ώρα για μια ευχάριστη κατάληξη; Από εσάς εξαρτάται αν θα του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

xartomanteia

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας και όλες οι συνθήκες οδηγούν σε μια σούπερ ρομαντική βραδιά με τον/την σύντροφό σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, δοκιμάστε να ρίξετε τις αναστολές σας, να χαλαρώσετε και ίσως βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό βρίσκεστε υπό μεγάλη πίεση και αυτό σας έκανε να απομακρυνθείτε από τον/την σύντροφό σας. Επομένως, δικαιολογημένα γκρινιάζει και σας κάνει παράπονα. Δεν μπορείτε να τον/την κατηγορήσετε. Δείξτε διπλωματικότητα και προσπαθήστε να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσά σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην τα παρατάτε. Σύντομα θα γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/04 – Έντονη η παρουσία του παρελθόντος

taro-zodia-76

Ζώδια Υδροχόος

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή έχετε καταβάλλει πολλή προσπάθεια για να φτάσετε στο σημείο που είστε τώρα και να δημιουργήσετε μια καλή σχέση. Όμως, η πίεση και το άγχος των τελευταίων ημερών σας έχουν επηρεάσει και διατρέχετε τον κίνδυνο να καταστρέψετε τα πάντα. Αφιερώστε αυτήν τη μέρα στον/στην σύντροφό σας. Σχεδιάστε ένα ρομαντικό βράδυ και ανανεώστε το δεσμό σας. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, μην περιμένετε να πέσει ο/η ιδανικός/ή σύντροφος από τον ουρανό. Δραστηριοποιηθείτε και όλα θα πάνε καλά.

Ζώδια Ιχθύες

Ο καλύτερος τρόπος να ξεπεραστούν τυχόν προβλήματα στη σχέση σας τώρα είναι να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να είστε πρόθυμοι να τις βρείτε. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η συμβουλή μας είναι να βγείτε από το καβούκι σας και να δώσετε μια ευκαιρία σε κάποιον/α καινούργιο/α.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66