Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/05 Τρίτη

symperifora-xwrismoy

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/05 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/05  Ζώδια Κριός .

Η αδυναμία σας να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σας έχει φέρει περισσότερη ένταση και άγχος.

Σήμερα αισθάνεστε ανακουφισμένοι από αυτά τα συναισθήματα, πράγμα που σας επιτρέπει να απολαύσετε τον χρόνο σας με τον/την σύντροφό σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, μην περιμένετε να σας το παραδώσουν τυλιγμένο σαν δώρο. Εναπόκειται σε εσάς να αναλάβετε δράση.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα άστρα ευνοούν την ερωτική σας ζωή σήμερα. Είστε έτοιμοι να μπείτε σε μια νέα, πιο θετική φάση στην σχέση σας, καθώς συνδέεστε πιο στενά με τον ταίρι σας.

Με αμοιβαία κατανόηση και συμβιβασμό θα βρείτε τις λύσεις σε όλα σας τα προβλήματα.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και νιώθετε μοναξιά, προσπαθήστε να αποφύγετε τις βιαστικές, απελπισμένες κινήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/05  Ζώδια Δίδυμοι

Στην προσωπική σας ζωή, θα καταφέρετε να είστε ευτυχισμένοι μόνο όταν αποφασίσετε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε. Για παράδειγμα, εάν επιθυμείτε ηρεμία, σταματήστε να δίνετε τόση σημασία στις λεπτομέρειες και να γκρινιάζετε όταν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως θέλετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια αλλαγή στάσης από την πλευρά σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, σύντομα θα ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα.

Ζώδια Καρκίνος

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά και όποια προβλήματα κι αν έχετε, θα εξαφανιστούν σύντομα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η γοητεία και η χάρη που εκπέμπετε σήμερα θα τραβήξει πάνω σας όλα τα βλέμματα. Το καλύτερο; Θα σας φέρει σε επαφή με ένα εξίσου γοητευτικό άτομο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/05 Σκέψεις των ερωτευμένων – Λόγια από νεαρό άτομο

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/05  Ζώδια Λέων

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, καλό θα ήταν να αφήσετε κατά μέρος τους εγωισμούς και να ασχοληθείτε και λίγο με τις ανάγκες και τα προβλήματα του/της συντρόφου σας. Να θυμάστε ότι μόνο όταν είστε και οι δύο ήρεμοι και χαρούμενοι, θα μπορέσει να ευδοκιμήσει η σχέση σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να σκέφτεστε πάντα το χειρότερο. Προχωρήστε ένα βήμα τη φορά.

Ζώδια Παρθένος

Η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη εντάσεις και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας. Αν δεν προσέξετε θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Αν ακόμη ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μια νέα γνωριμία που θα κάνετε σήμερα μπορεί σύντομα να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

zodia-zwdia-88-1Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/05  Ζώδια Ζυγός

Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ήρεμη και θετική μέρα για την σχέση σας. Έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας, να απολαύσετε μερικές υπέροχες στιγμές μαζί και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Εάν είστε αδέσμευτοι, η τύχη είναι στο πλευρό σας! Μην διστάσετε λοιπόν να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Να είστε σίγουροι ότι η ανταπόκριση θα είναι αυτή που περιμένετε.

Ζώδια Σκορπιός

Το τελευταίο καιρό αισθάνεστε πολύ πιεσμένοι, καθώς έχετε να διεκπεραιώσετε πολλές υποχρεώσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να βρείτε χρόνο και για τον/την σύντροφό σας. Κάντε κάθε στιγμή να μετράει. Σχεδιάστε μια ρομαντική βραδιά και γεμίστε το ταίρι σας με αγάπη και τρυφερότητα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιος/α από τον χώρο εργασίας σας θα σας εκπλήξει ευχάριστα όταν θα ομολογήσει τα συναισθήματά του/της για εσάς!

zwdia-taro-astra

Ζώδια Τοξότης

Έχετε την τάση να κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματά σας για τον/την σύντροφό σας και αυτό δεν κάνει καλό στη σχέση σας. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τη στάση σας και να αρχίσετε να εξωτερικεύετε το πώς πραγματικά αισθάνεστε. Θα δείτε ότι αυτό θα σας φέρει πολύ πιο κοντά και θα ενισχύσει τον δεσμό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μη μένετε σπίτι σήμερα. Βγείτε έξω, διασκεδάστε και τολμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση αν δείτε κάποιον/α που να σας αρέσει.

Ζώδια Αιγόκερως

Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη, χαλαρωτική μέρα με τον/την σύντροφό σας. Αφήστε τα επαγγελματικά άγχη μακριά και διασκεδάστε. Αν έχετε βαρεθεί την εργένικη ζωή, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο που θα γεμίσει με χρώμα την ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/05 Σκέψεις των ερωτευμένων – Λόγια από νεαρό άτομο

μελλοντολόγος

Ζώδια Υδροχόος

Στη σχέση σας, εξακολουθείτε να θέλετε να περνάει το δικό σας και ο/η σύντροφός συνεχίζει να υποχωρεί μόνο και μόνο για να αποφύγει τις συγκρούσεις. Θα πρέπει, όμως να καταλάβετε ότι μία σχέση αποτελείται από δύο ισότιμα μέλη. Πρέπει να σεβαστείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας όπως και εκείνος/η τις δικές σας. Εάν ακόμη ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μην πιέζετε την τύχη σας σήμερα. Τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως τα θέλετε με το άτομο που σας αρέσει.

Ζώδια Ιχθύες

Φροντίστε να διευκρινίσετε κάποια πράγματα που αφορούν την σχέση σας σήμερα, ώστε να είστε ήσυχοι ότι και εσείς και ο/η σύντροφός σας βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να βγείτε έξω και να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Μη μένετε μέσα. Επωφεληθείτε από το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66