Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/06 Σάββατο

kerato-7-logoi-na-fugeis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/06 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/06 Σάββατο Ζώδια Κριός .

Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια θετική και αισιόδοξη στάση στην προσωπική σας ζωή και θα περάσετε αξέχαστα με τον/την σύντροφό σας.

Αν από την άλλη είστε ακόμη αδέσμευτοι, σύντομα η ερωτική σας ζωή θα πάρει μια συναρπαστική τροπή.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, είστε έτοιμοι να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Ξέρετε τι θέλετε – το ίδιο και ο/η σύντροφός σας.

Βρείτε λοιπόν μια στιγμή σήμερα και αδράξτε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το σημαντικό βήμα. Τα άστρα είναι με το μέρος σας! Αν πάλι ανυπομονείτε να απαλλαγείτε από τη μοναξιά που σας βαραίνει, να ξέρετε ότι θα φανείτε τυχεροί.

Νιώθετε καλά και αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Θα γοητεύσετε τους γύρω σας και έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε το άτομο που ψάχνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/06 Σάββατο Ζώδια Δίδυμοι

Μην κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματά σας. Αντίθετα, τολμήστε να μιλήσετε με ειλικρίνεια στον/στην σύντροφό σας για όσα σας απασχολούν, διαφορετικά μπορεί να διαπιστώσετε ότι του/της προκαλείτε ανασφάλεια με την στάση σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μπορεί να εκπλαγείτε πολύ ευχάριστα από μια τυχαία συνάντηση με κάποιο άτομο από το παρελθόν σας!

Ζώδια Καρκίνος

Τις τελευταίες εβδομάδες σας έχουν απασχολήσει διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. Τώρα είναι λες και κάποια νεράιδα με το μαγικό της ραβδί πήρε μακριά όλα σας τα προβλήματα και ξεκινάτε μια νέα όμορφη φάση στην σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία που θα κάνετε σήμερα, σύντομα θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 05-07/06 – Της Καρδιάς το γραμμένο

zodia-0988

Ζώδια Λέων

Στην ερωτική σας ζωή, η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη. Η ενέργεια της σημερινής μέρα θα σας βοηθήσει να ξεμπερδέψετε ορισμένα πράγματα που αφορούν την σχέση σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, το έντονο σεξαπίλ σας θα τραβήξει την προσοχή ενός πολύ ενδιαφέροντος ανθρώπου.

Ζώδια Παρθένος

Καλά θα ήταν να αφιερώσετε χρόνο και προσοχή στα πιο κοντινά σας πρόσωπα σήμερα, καθώς και στο σπίτι και την οικογένειά σας. Προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη τις καθημερινές σας ανησυχίες και θα καταφέρετε να περάσετε μια υπέροχη μέρα περιτριγυρισμένοι από τα άτομα που αγαπάτε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο αδρανείς. Βγείτε εκεί έξω και κυνηγήστε αυτό που θέλετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/06 Σάββατο Ζώδια Ζυγός

Το άγχος της καθημερινότητας έχει δημιουργήσει μια απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό και αυτό σας έχει κάνει να ανησυχείτε για το μέλλον της σχέσης σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται σήμερα για να γεφυρώσετε αυτό το χάσμα. Αν είστε αδέσμευτοι, τα άστρα σήμερα διευκολύνουν μια συνάντηση με ένα πραγματικά υπέροχο άτομο που θα ξαναφέρει το χρώμα στη ζωή σας.

Ζώδια Σκορπιός

Είναι καιρός να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν μια για πάντα – ειδικά όταν πρόκειται για καταστάσεις γύρω από την ερωτική σας ζωή που σας απογοητεύουν. Αυτό θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε μπροστά και να ενισχύσετε την σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας και ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τον έρωτα της ζωής σας!

xartomanteia

Ζώδια Τοξότης

Όλα κυλούν αρμονικά στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας εκφράζετε με κάθε τρόπο την αγάπη που τρέφετε ο ένας για τον άλλον. Απολαύστε αυτή την ξεχωριστή περίοδο. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, σήμερα σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη από κάποιον/α που ήδη γνωρίζετε. Είναι επιτέλους έτοιμος/η να αποκαλύψει τα συναισθήματά του/της για εσάς.

Ζώδια Αιγόκερως

Η πρόβλεψη για την ερωτική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή σήμερα. Νιώθετε ήρεμοι και ασφαλείς και αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε ακόμα πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας και να περάσετε υπέροχα μαζί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να νιώθετε αυτολύπηση. Έτσι κάνετε μόνο κακό στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να είστε πιο θετικοί και θα δείτε ότι όλα θα έρθουν στην ώρα τους.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 05-07/06 – Της Καρδιάς το γραμμένο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/06 Σάββατο Ζώδια Υδροχόος

Έχετε την τάση να κάνετε την τρίχα τριχιά όταν πρόκειται για τη σχέση σας και να πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Επιδιώξτε να κάνετε μια ήρεμη, ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας και να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζατε. Εάν είστε αδέσμευτοι, μια καινούργια γνωριμία που θα κάνετε σήμερα προαναγγέλλει νέες ρομαντικές περιπέτειες.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα όπου χρειάζεται. Αυτό θα σας επιτρέψει να αισθανθείτε πιο ασφαλείς στην σχέση σας, ανοίγοντας το δρόμο για να κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να επανασυνδεθείτε με έναν/μία πρώην σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia