Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/07 Δευτέρα

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/07 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/07 Δευτέρα Ζώδια Κριός .

Ετοιμαστείτε για ένα υπέροχο δείπνο-έκπληξη από τα χεράκια του/της συντρόφου σας.

Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή είναι η ιδανική μέρα για να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα στη σχέση σας εξελίσσονται. Έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας και να απολαύσετε μια νύχτα πάθους.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να είστε πιο κοινωνικοί.

Αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με άτομα που θα σας ανανεώσουν και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/07 Δευτέρα Ζώδια Δίδυμοι

Καλά θα κάνετε να συζητήσετε ορισμένα θέματα με τον/την σύντροφό σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα που σας απασχολούν. Η ειλικρίνεια είναι ο μόνος τρόπος για να επιλυθούν τα προβλήματα και να αποκατασταθεί η ισορροπία στην σχέση σας. Είστε αδέσμευτοι; Σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα φέρει το φως και το χρώμα στην ζωή σας.

Ζώδια Καρκίνος

Έχετε την τάση να επιβαρύνετε τον/την σύντροφό σας με τα καθημερινά σας προβλήματα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα άσχημο κλίμα στην σχέση σας. Αλλάξτε λοιπόν στάση και μην φθείρετε την σχέση σας με πράγματα που δεν την αφορούν. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε τον έρωτα, η τονωμένη αυτοπεποίθηση και το ανεβασμένο σεξαπίλ σας θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σας. Με λίγη τύχη θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Τα πράγματα ήταν δύσκολα στη σχέση σας τον τελευταίο καιρό και νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι, Ωστόσο, σήμερα ξημερώνει μια ολοκαίνουργια μέρα. Μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο θετικά και αντικειμενικά και αυτό σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε ότι μάλλον υπερβάλλατε σε κάποια σημεία. Έχετε την δυνατότητα να βρείτε εφαρμόσιμες και αποτελεσματικές λύσεις. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, μην τα παρατάτε. Σύντομα όλα θα αλλάξουν – και θα είναι για καλό!

Ζώδια Παρθένος

Τα κανάλια επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας είναι ορθάνοιχτα και αυτό έχει κάνει θαύματα στη σχέση σας, πηγαίνοντάς την σε εντελώς άλλο επίπεδο. Αντιμετωπίζετε κάθε δυσκολία ενωμένοι και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο ή να μπει ανάμεσά σας και να θέσει σε κίνδυνο αυτό που έχετε φτιάξει οι δυο σας με τόση φροντίδα και προσπάθεια. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάντε μια προσπάθεια και σηκωθείτε από τον καναπέ στον οποίο έχετε βουλιάξει. Ένας ολόκληρος κόσμος εκεί έξω σας περιμένει να τον ανακαλύψετε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/07 Δευτέρα Ζώδια Ζυγός

Σήμερα συνειδητοποιείτε ότι οι συνθήκες στη σχέση σας είναι κάθε άλλο παρά ιδανικές. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε αυτό το γεγονός, να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να κάνετε κάτι για να το διορθώσετε. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Η καρδιά σας χτυπάει για κάποιον/α; Τολμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση. Προσεγγίστε αυτό το άτομο χωρίς δράματα ή υπερβολές και μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Το πιθανότερο είναι ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία.

Ζώδια Σκορπιός

Βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο στην ερωτική σας ζωή. Αυτό σας δίνει την ώθηση να αφιερώσετε χρόνο στη σχέση σας και να τη βελτιώσετε με κάθε τρόπο. Αντιμετωπίστε τα πάντα με θετική διάθεση και ισχυρή θέληση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα. Τα άστρα σας βοηθούν να χτίσετε τα θεμέλια μιας υπέροχης μελλοντικής σχέσης. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτές τις θετικές επιρροές.

dream

Ζώδια Τοξότης

Οι δίαυλοι επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας άνοιξαν επιτέλους. Αρπάξτε την ευκαιρία και αναλύστε τα προβλήματα που σας απασχολούν. Μπορείτε να βρείτε κοινές λύσεις και να βάλετε τέλος σε καταστάσεις που έχουν φθείρει τη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ένα νέο άτομο θα μπει σύντομα στη ζωή σας και θα την αναστατώσει – με την καλή έννοια!

Ζώδια Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη τα τρελά σενάρια και τις παρανοϊκές υποψίες και να επικεντρωθείτε σε όλα τα καλά της σχέσης σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να επανορθώσετε για την συμπεριφορά σας μέχρι τώρα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τολμήστε και κάντε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Δεν θα απογοητευτείτε.

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/07 Δευτέρα Ζώδια Υδροχόος

Τα πράγματα στη σχέση σας γίνονται όλο και καλύτερα. Απολαμβάνετε μια όμορφη καθημερινότητα με το άλλο σας μισό και αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά. Απλώς συνεχίστε να κάνετε ό,τι κάνετε. Αν είστε αδέσμευτοι και παλεύετε να απαλλαγείτε από την μοναξιά σας, μην χάνετε το κουράγιο σας. Το σύμπαν σας επιφυλάσσει μια νέα συνάντηση που θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Ζώδια Ιχθύες

Όλα θα πάνε όπως τα θέλετε στην προσωπική σας ζωή. Έχετε τον χρόνο και την διάθεση να κάνετε πράγματα που αναζωογονούν εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να λυπάστε τον εαυτό σας. Βγείτε από το σπίτι, ακόμη και αν πρέπει να αναγκάσετε τον εαυτό σας για να το κάνει. Θα δείτε ότι η διάθεσή σας θα ανέβει αισθητά. Και ποιος ξέρει; Μπορεί να κάνετε μια υπέροχη γνωριμία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot