Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/11 Δευτέρα

erwtikes-provlepseis-deytera-5-5

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 04/11 Δευτέρα

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν όπως τα θέλετε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να βαρέσετε συναγερμό.

Κρατήστε την ψυχραιμία σας ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις και μπορεί να εντυπωσιάσετε κάποιον μυστικό θαυμαστή σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αν γίνεστε κτητικοί , θα φανείτε μικρόψυχοι και ότι φέρεστε παιδιάστικα. Συγκρατήστε την παρόρμηση σας να γκρινιάξετε ή να ξεσπάσετε σε φίλους που σας παράτησαν για κάτι πιο ενδιαφέρον. Να είστε ο υπέροχος εαυτός σας χωρίς να σας νοιάζει αν αρέσετε στους άλλους.

Ζώδια Δίδυμοι

Ο έρωτας υπάρχει παντού στην ατμόσφαιρα σήμερα, οπότε δώστε προσοχή! Ο θεός Έρωτας θα ρίξει διάφορους υποψήφιους εραστές στο δρόμο σας αλλά αν είστε επικεντρωμένοι μόνο στη δουλειά σας δεν θα τους προσέξετε. Αφιερώστε χρόνο για να παρατηρήσετε το παιχνίδι του φλερτ που εκτυλίσσεται μπροστά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Αν ψάχνετε κάτι πιο παθιασμένο για να κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας πέρα από το να λύνετε σταυρόλεξα, ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε να ξεκινήσετε ένα καινούργιο χόμπι. Αν μάλιστα σας φέρει κοντά με κάποιο υποψήφιο έρωτα τόσο το καλύτερο. Τι θα λέγατε για μαθήματα χορού; Αναγκαστικά θα πρέπει να γίνετε ζευγάρι με κάποιον/α. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσάς.

Ζώδια Λέων

Σήμερα να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για σκευωρίες. Ενώ είναι ωραίο να πιστεύετε ότι όλοι οι φίλοι σας θέλουν το καλό σας, κάποιοι μπορεί να ζηλεύουν και να θέλουν να σαμποτάρουν τις προσπάθειες σας να βρείτε τον έρωτα. Μείνετε πιστοί στις απόψεις σας και μην αφήσετε τα κουτσομπολιά να σας στερήσουν την ευκαιρία να κάνετε μια νέα ερωτική σχέση.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι, οπότε ενδώστε στον αυθορμητισμό σας. Κάντε ένα διάλειμμα από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα και δοκιμάστε κάτι ασυνήθιστο. Μπορεί στο τέλος να προσελκύσετε κάποιο νέο άτομο που θα βρει τη συμπεριφορά σας αναζωογονητική.

zodia-zwdia-88-1

Ζώδια Ζυγός

Κάποιες μεγάλες αλλαγές έρχονται στο δρόμο σας. Αντί να προσπαθείτε να αντισταθείτε στο πεπρωμένο σας, καλωσορίστε τη νέα τάξη πραγμάτων με ανοιχτές αγκάλες. Η ζωή θα ήταν τόσο βαρετή χωρίς αυτές τις μικρές ανατροπές.

Ζώδια Σκορπιός

Μια έντονη σχέση δεν είναι πάντα και η καλύτερη. Ενώ οι μελοδραματικές καταστάσεις μπορεί να σας φαίνονται ρομαντικές, στο τέλος μπορεί να σας κουράσουν και να σας αφήσουν με μια πληγωμένη καρδιά. Αναζητήστε μια πιο σταθερή σχέση αντί για κάποια που θα πρωταγωνιστούσε σε σαπουνόπερα.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα ενδώστε στην παρόρμηση σας να βοηθήσετε. Υποστηρίξτε κάποιο φίλο που έχει ανάγκη ή γίνετε εθελοντές σε κάποιο μεγάλο σχέδιο. Η προσφορά σας θα εκτιμηθεί. Είναι όμορφο να δίνετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα σας χρειάζεται λίγη ενδοσκόπηση. Σκεφτείτε τα λάθη και τα μαθήματα του παρελθόντος, ώστε να μπορέσετε ένα αποφύγετε ανάλογες παγίδες στο μέλλον. Αν θυμάστε το παρελθόν είναι πιο πιθανό να μην υποκύψετε σε λάθη στην ερωτική σας ζωή στο μέλλον.

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να προκύψουν από το πουθενά συναισθήματα για κάποιο καινούργιο πρόσωπο. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να το ζήσει, χωρίς όμως να επενδύσετε συναισθηματικά τόσο σύντομα σε αυτή τη νέα σχέση. Δε χρειάζεται να ερωτευτείτε ακαριαία. Πάρτε τα πράγματα χαλαρά.

Ζώδια Ιχθύες

Όσο δελεαστικό και αν είναι να ερωτευτείτε κάποιο καινούργιο άτομο, μην μπλεχτείτε σε καταστάσεις για τις οποίες δεν είστε βέβαιοι. Αφιερώστε χρόνο για να γνωρίσετε καλά αυτό το πρόσωπο πριν επενδύσετε συναισθηματικά σε αυτή τη σχέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66