Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/02 Σάββατο

romantikes-yposxeseis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/02 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/02 Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας είναι επιρρεπής σε παρεξηγήσεις σήμερα. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι είστε παρορμητικοί και πολλές φορές μιλάτε χωρίς να σκεφτείτε.

Γι’ αυτό να είστε πιο προσεκτικοί στο τι λέτε και τι κάνετε. Αν είστε αδέσμευτοι, σήμερα αισθάνεστε σαν να ξυπνάτε από χειμερία νάρκη! Αφήνετε πίσω τις απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος και αισθάνεστε έτοιμοι να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα νιώθετε την ανάγκη να συζητήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας για όλα εκείνα τα πράγματα που προκαλούν εντάσεις ανάμεσά σας.

Μόνο έτσι θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλο.

Αν είστε αδέσμευτοι, σήμερα είστε εξαιρετικά δημοφιλείς και πολλοί/πολλές θα θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/02 Ζώδια Δίδυμοι

Ο/Η σύντροφός σας είναι πρόθυμος/η να σας προσφέρει την υποστήριξη και την κατανόησή που χρειάζεστε. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που δηλητηριάζουν τον τελευταίο καιρό την σχέση σας. . Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία για νέες και συναρπαστικές συναντήσεις. Εναπόκειται σε εσάς να προχωρήσετε περισσότερο ή όχι.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να μπλεχτείτε σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τον/την σύντροφό σας. Δοκιμάστε να υποχωρήσετε και να κρατήσετε μια πιο διπλωματική στάση. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, μην τα παρατάτε τόσο εύκολα. Τολμήστε να βγείτε εκεί έξω και να διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 05-07/02 – Το ριζικό της Αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα στην σχέση σας και αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Αλλάζετε στάση απέναντι σε κάποια γεγονότα και καταστάσεις καθώς συνειδητοποιείτε ότι τόσο καιρό δεν βλέπατε καθαρά. Πλέον αναγνωρίζετε τι δεν πάει καλά στη σχέση σας και με τη βοήθεια του/της συντρόφου σας θα μπορέσετε να το διορθώσετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να υιοθετήσετε μια πιο θετική στάση και να είστε ανοιχτοί στο να γνωρίσετε καινούργια άτομα.

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή. Τα κανάλια επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας είναι ανοιχτά και μπορείτε να συζητήσετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Αυτό θα βελτιώσει το κλίμα ανάμεσά σας και θα σας επιτρέψει να χτίσετε γερά θεμέλια για το μέλλον της σχέσης σας. Εάν ακόμη δεν έχετε συναντήσει κάποιον/α που να κεντρίζει το ενδιαφέρον σας, ίσως θα πρέπει να κοιτάξετε λίγο καλύτερα. Υπάρχουν πολλά άτομα εκεί έξω που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν καλύτερα αλλά δεν τολμούν καν να σας πλησιάσουν.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/02 Ζώδια Ζυγός

Φαίνεται ότι τα λάθη του παρελθόντος και οι κακές αποφάσεις αρχίζουν να προκαλούν προβλήματα στη σχέση σας. Ό,τι κι αν έχει γίνει, μπορεί να διορθωθεί με μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε από την ερωτική σας ζωή. Μόνο έτσι θα σταματήσετε να μπλέκετε σε ανούσια φλερτ και να χαραμίζετε τον χρόνο και την ενέργειά σας.

Ζώδια Σκορπιός

Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να περάσετε μερικές ήρεμες στιγμές με τον/την σύντροφό σας, γεμάτες έρωτα και πάθος. Μην σπαταλάτε την ενέργειά σας σε άσκοπες συζητήσεις που μπορεί να σας αναστατώσουν και να σας οδηγήσουν σε καβγάδες. Αφήστε τον/την για μια φορά να πάρει τα ηνία. Εάν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, σήμερα ενδέχεται να λάβετε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από κάποιον/α με τον/την οποίο/α βγαίνατε παλιά. Μην βιαστείτε να απορρίψετε την πρόσκλησή του/της.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν τα πάνω τους στην ερωτική σας ζωή και πολλά από τα όνειρα και τις επιθυμίες σας αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή η μέρα φέρνει ευχάριστες συναντήσεις με θετικά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Ζώδια Αιγόκερως

Η ζωή σας βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Δυσκολεύεστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και ο έλεγχος μπορεί να ξεφύγει ανά πάσα στιγμή. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια πιο θετικοί στάση και να μην κρίνετε διαρκώς ό,τι κάνει ο/η σύντροφός σας. Αν είστε αδέσμευτοι, κάντε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας. Αλλάξτε χτένισμα ή στυλ ντυσίματος και βγείτε μια βόλτα για να δείξετε την ανανεωμένη σας εμφάνιση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 05-07/02 – Το ριζικό της Αγάπης

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/02 Ζώδια Υδροχόος

Αναδείξτε τον πιο ρομαντικό σας εαυτό σήμερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνετε πιο χαρούμενο/η τον/την σύντροφό σας και θα αναζωπυρώσετε το πάθος ανάμεσά σας. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Μην λέτε όχι στις προτάσεις που λαμβάνετε. Μία από αυτές θα σας φέρει πιο κοντά στον έρωτα της ζωής σας!

Ζώδια Ιχθύες

Νιώθετε ότι τον τελευταίο καιρό ο/η σύντροφός σας είναι κάπως απόμακρος/η. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κάτσετε και να συζητήσετε σοβαρά μαζί του/της. Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, αφήνοντας την απόσταση ανάμεσά σας να μεγαλώνει. Εάν είστε ερωτευμένοι με κάποιον/α χωρίς ανταπόκριση, τα άστρα σας ενθαρρύνουν να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να εκφράσετε πώς αισθάνεστε. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot