Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/03 Σάββατο

erwtikes-5314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/03 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/03 Σάββατο Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή καθώς τα πράγματα είναι λίγο τεταμένα μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου σας.

Μη γίνεστε έξω φρενών – λίγη καλή διάθεση κάνει θαύματα. Είστε ελεύθεροι; Η μοναξιά σας σύντομα θα είναι παρελθόν. Κάποιος/α βρίσκεται ήδη στο δρόμο σας και η συνάντησή σας θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα στην ερωτική σας ζωή – σίγουρα λιγότερο από όσο νομίζετε ότι είναι.

Προσπαθήστε να μην παραβλέπετε τα προβλήματα, προσποιούμενοι ότι όλα είναι εντάξει.

Αντιμετωπίστε την αλήθεια κατάματα και αντιμετωπίστε τυχόν προβλήματα με τον/την σύντροφό σας μαζί, σαν ομάδα. Εάν είστε αδέσμευτοι, μια απρόσμενη συνάντηση θα σας απαλλάξει από τη μοναξιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ζώδια Δίδυμοι

Η δουλειά σας σας προξενεί πολύ άγχος και πίεση αλλά χάρη στην κατανόηση και την υποστήριξη του/της συντρόφου σας θα βρείτε τη δύναμη να ανταπεξέλθετε. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να συνειδητοποιήσετε για μια ακόμη φορά την αξία του ατόμου που έχετε δίπλα σας και σας κάνουν αποφασισμένους να έρθετε ακόμη πιο κοντά του/της. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί στην πόρτα σας σήμερα. Μην ενθουσιάζεστε υπερβολικά και παίξτε το χαλαροί μέχρι να σας δείξει τις προθέσεις του.

Ζώδια Καρκίνος

Στην προσωπική σας ζωή, όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, οπότε φροντίστε να αφήσετε τις καθημερινές σας έγνοιες και υποχρεώσεις έξω από την πόρτα της ερωτικής σας φωλιάς. Εάν είστε αδέσμευτοι, απολαύστε την ελευθερία σας όσο μπορείτε! Σύντομα, θα βρεθείτε σε μια σοβαρή σχέση.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία SFIGGA 06/03 – Οι μέρες έχουν επανασυνδέσεις και προτάσεις δέσμευσης!

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/03 Σάββατο Ζώδια Λέων

Καλό θα είναι να προσέξετε τι λέτε σήμερα, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να προκληθούν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Εάν δεν μπορείτε να ελέγξετε την γλώσσα σας, η ζημιά μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη, γι’ αυτό προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι. Αν δεν μπορείτε, σκεφτείτε να περάσετε τη μέρα σας χωριστά για να αποφύγετε εντελώς την πιθανότητα. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα πρέπει να είστε λίγο πιο επιλεκτικοί με τα άτομα με τα οποία κάνετε παρέα. Έχετε την τάση να αφήνετε τους άλλους να σας κάνουν να υποφέρετε, κάτι που σίγουρα δεν σας αξίζει.

Ζώδια Παρθένος

Σας συμβουλεύουμε να αρχίσετε να εκφράζετε περισσότερο τα συναισθήματά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στον/στην σύντροφό σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, ήρθε ο καιρός να σταματήσετε να περιμένετε να σας βοηθήσουν οι άλλοι να το βρείτε. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Γιατί να μην κάνετε το πρώτο βήμα και να γνωρίσετε αυτόν/αυτήν που σας αρέσει;

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Ζυγός

Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από τη ζήλια και την κτητικότητά σας, γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να καταπιέζετε τον/την αγαπημένο/η σας και να φθείρετε την σχέση σας. Χαλαρώστε και επικεντρωθείτε στα θετικά. Αν είστε αδέσμευτοι, φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε έναν μεγάλο έρωτα.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα στη σχέση σας εξελίσσονται ομαλά και αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μια ευχάριστη και ήρεμη καθημερινή ρουτίνα με τον/την σύντροφό σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μην απελπίζεστε. Και πάνω από όλα μην βιάζεστε! Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν με τον δικό τους ρυθμό και θα δείτε ότι όλα θα μπουν στη θέση τους την κατάλληλη στιγμή.

taro-6-9

Ζώδια Τοξότης

Έχετε την κακή συνήθεια να κάνετε την τρίχα τριχιά και να δημιουργείτε προβλήματα εκεί που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Αλλάξτε άμεσα στάση. Μάθετε να δίνετε προσοχή μόνο σε ό,τι έχει σημασία και πάνω από όλα, σε αυτό που λειτουργεί στη σχέση σας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα πρέπει να αποφασίσετε αν ενδιαφέρεστε πραγματικά για αυτό το άτομο που σας πλησίασε. Αν ενδιαφέρεστε, προχωρήστε. Αλλά μην δεχτείτε τίποτα λιγότερο από την αληθινή αγάπη!

Ζώδια Αιγόκερως

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στη σχέση σας, ώστε ο/η σύντροφός σας να ξέρει πού βρίσκεται και πώς πρέπει να συμπεριφέρεται. Αυτό θα βοηθήσει και τους δυο σας πάρετε αυτό που χρειάζεστε από αυτή τη σχέση. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, το μυστικό είναι να μάθετε να περνάτε καλά ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία SFIGGA 06/03 – Οι μέρες έχουν επανασυνδέσεις και προτάσεις δέσμευσης!

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/03 Σάββατο Ζώδια Υδροχόος

Η ερωτική σας ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματα της και το επίκεντρο όλων φαίνεται να είναι το άλλο σας μισό. Εάν καταφέρετε να διατηρήσετε την ηρεμία, θα περάσετε μια υπέροχη, ερωτική μέρα με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να ανανεώσετε λίγο την εμφάνισή σας. Η στιγμή σας θα έρθει σύντομα.

Ζώδια Ιχθύες

Η ερωτική σας ζωή είναι πολύ κοντά στο ιδανικό αυτή τη στιγμή. Όσα ελπίζατε και λαχταρούσατε είναι τελικά εδώ και η δουλειά σας είναι να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο και να απολαύσετε μια πραγματικά υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, έχετε καλές προοπτικές σας για μια νέα γνωριμία. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά. Υπάρχουν πολλά ψάρια στη θάλασσα! Η ζωή είναι γεμάτη δυνατότητες!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66