Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/04 Τρίτη

erwtikes-provlepseis-tetarti-7-5

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/04 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/04 Τρίτη Ζώδια Κριός .

Νιώθετε ότι σας αγαπούν και είναι μια καλή στιγμή για να εμβαθύνετε τον δεσμό σας με το άλλο σας μισό. Αφιερώστε χρόνο για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας και κυρίως ακούστε τι έχει να σας πει.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια πρόσκληση από έναν φίλο μπορεί να οδηγήσει σε ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Περνάτε υπέροχα με τον/την σύντροφό σας σήμερα! Επιλέξτε να περάσετε τη μέρα κάνοντας κάτι που απολαμβάνετε και οι δύο.

Μην αγχώνεστε για μικροπράγματα γιατί θα καταστρέψετε τη βραδιά σας – και μάλιστα χωρίς λόγο.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει! Θαύματα μπορεί να συμβούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/04 Τρίτη  Ζώδια Δίδυμοι

Καλό θα ήταν να βγάλετε προς τα έξω την πιο ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας σήμερα. Αυτό ακριβώς χρειάζεστε για να επανορθώσετε για την προηγούμενη ψυχρή συμπεριφορά σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Μην αφήνετε τον φόβο και τον δισταγμό να σας κρατάνε πίσω. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, συναναστραφείτε με κόσμο. Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να βγείτε με φίλους και να διασκεδάσετε. Και αν προκύψει και κάποιο φλερτ, τόσο το καλύτερο!

Ζώδια Καρκίνος

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή είναι να χαλαρώσετε. Μην αντιδράτε υπερβολικά σε οτιδήποτε συμβαίνει και μην αφήνετε τα μικρά προβλήματα να σας καταβάλλουν. Προσπαθήστε να εστιάσετε στα θετικά και να περνάτε καλά. Αν είστε αδέσμευτοι, γιατί δεν βγαίνετε με μερικούς φίλους απόψε; Βρείτε το χρόνο για να σκεφτείτε τα πράγματα, εάν πρέπει, αλλά μην αφήσετε τίποτα να σας απογοητεύσει.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  05-07/04 Πρόταση δέσμευσης – Νέος σύντροφος

μελλοντολόγος

Ζώδια Λέων

Όλα εξελίσσονται υπέροχα στην ερωτική σας ζωή. Εκπέμπετε μια απίστευτη γοητεία και έντονο σεξαπίλ και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, αξιοποιήστε στο έπακρο την ερωτική διάθεση της σημερινής μέρας. Αν πάλι είστε σε σχέση, περάστε τη νύχτα με τον/την σύντροφό σας και δείξτε του/της τις προθέσεις σας.

Ζώδια Παρθένος

Τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά στην ερωτική σας ζωή σήμερα και νιώθετε αρκετά αισιόδοξοι για το μέλλον. Σας περιμένει μια υπέροχη ρομαντική βραδιά, είτε είστε αδέσμευτοι είτε όχι. Τα φλερτ δίνουν και παίρνουν για εσάς τους ελεύθερους Παρθένους εκεί έξω. Είστε απίστευτα σέξι και μπορείτε να γοητεύσετε σχεδόν οποιονδήποτε!

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/04 Τρίτη Ζώδια Ζυγός

Μπορείτε να περάσετε μια πραγματικά υπέροχη μέρα. Σχεδιάστε μια ρομαντική έκπληξη για τον/την σύντροφό σας και αναζωπυρώστε τη σπίθα στη σχέση σας! Αν πάλι είστε μόνοι μην αγχώνεστε. Η παρουσία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη απόψε. Απολαύστε τα φλερτ που θα έρθουν στον δρόμο σας και αφεθείτε στην ρομαντική διάθεση της μέρας.

Ζώδια Σκορπιός

Θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη σχέση σας σήμερα. Ο/Η σύντροφός σας αισθάνεται ανασφάλεια τις τελευταίες μέρες και χρειάζεται την επιβεβαίωση και την υποστήριξή σας. Το μέλλον της σχέσης σας είναι κυριολεκτικά στα χέρια σας. Επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας για να μην προκαλέσετε εντάσεις μεταξύ σας. Αν είστε αδέσμευτοι, επιλέξτε την σημερινή μέρα για να κάνετε την κίνησή σας. Κανείς δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στο διαπεραστικό σας βλέμμα!

taro-zodia-098

Ζώδια Τοξότης

Η αρμονία και η κατανόηση είναι τα χαρακτηριστικά μιας καλής σχέσης και η δική σας τα έχει και με το παραπάνω. Ο/Η σύντροφός σας είναι πάντα δίπλα σας, προσφέροντάς σας αγάπη και υποστήριξη. Αυτό σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να διαπρέψετε στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να αλλάξετε στρατηγική για να πετύχετε αυτό που θέλετε στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, που θα διαλύσει τα μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί πάνω από την σχέση σας τον τελευταίο καιρό. Πάρτε την πρωτοβουλία και κάντε μια νέα αρχή. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο, που θα φέρει φως και χρώμα στην ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  05-07/04 Πρόταση δέσμευσης – Νέος σύντροφος

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/04 Τρίτη Ζώδια Υδροχόος

Περνάτε μια υπέροχη φάση στην προσωπική σας ζωή, ειδικά αν είστε δεσμευμένοι. Η αγάπη και η κατανόηση είναι ο κανόνας στην σχέση σας και αυτό σας κάνει να νιώθετε ήρεμοι και ασφαλείς. Εάν αναζητάτε ακόμη το άλλο σας μισό, ήρθε η ώρα να ανοιχτείτε και να εκθέσετε τον εαυτό σας εκεί έξω. Βγείτε έξω και επιδιώξτε να κάνετε νέες γνωριμίες. Μία από αυτές θα είναι το τυχερό σας!

Ζώδια Ιχθύες

Διοργανώστε μια ευχάριστη δραστηριότητα για εσάς και τον/την σύντροφό σας απόψε. Βάλτε τέλος στην ρουτίνα της καθημερινότητας και ζήστε ξανά το πάθος του πρώτου καιρού στην σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην πιέζεστε να βρείτε σύντροφο. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί τι ψάχνει από μια σχέση και να γνωρίσει πολλά, διαφορετικά άτομα πριν καταλήξετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66