Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/05 Τετάρτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/05 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/05  Ζώδια Κριός .

Το άγχος που είχατε τον τελευταίο καιρό σας έκανε να έχετε αμφιβολίες για τη σχέση σας.

Αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι για αυτό δεν φταίει ο/η σύντροφός σας και είναι άδικο να τον/την κατηγορείτε για όλα σας τα προβλήματα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να συγκεντρωθείτε και να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα σύννεφα μαζεύονται στην ερωτική σας ζωή και ο μόνος τρόπος για να τα διαλύσετε είναι να συνεργαστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας.

Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση και προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε καλύτερα ο ένας την συντροφιά του άλλου. Είστε ακόμη αδέσμευτοι;

Κάποιος/α επιζητεί την παρέα σας και θα ήθελε να σας γνωρίσει καλύτερα. Δώστε του/της μια ευκαιρία σήμερα. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/05  Ζώδια Δίδυμοι

Αν θέλετε να απολαμβάνετε όμορφες στιγμές στην ερωτική σας ζωή θα πρέπει να μάθετε να παίρνετε απόσταση από τα καθημερινά σας άγχη και να επικεντρώνεστε στις θετικές και ουσιαστικές πτυχές της σχέσης σας. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, ένα άτομο από τον κύκλο σας θα σας εκπλήξει σήμερα με μια πρόταση.

Ζώδια Καρκίνος

Εάν θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα στην οποία έχει αρχίσει να πέφτει η ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να αναλάβετε δράση άμεσα. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, εναπόκειται σε εσάς να κάνετε την πρώτη κίνηση προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν και τρέφει επίσης συναισθήματα για εσάς, ντρέπεται να πάρει την πρωτοβουλία.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 04-06/05 – Καθηλωμένοι στο παρελθόν

zodia-zvdia-75

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/05  Ζώδια Λέων

Στην ερωτική σας ζωή, καλό θα ήταν να σταματήσετε να ασχολείστε με ασήμαντες λεπτομέρειες από το παρελθόν. Αντ’ αυτού, εστιάστε στα θετικά και παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο εδώ και το τώρα. Με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσετε σημαντικά τις σχέσεις με το άλλο σας μισό. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σύντομα θα γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο. Αν θέλετε η σχέση σας να προχωρήσει θα πρέπει να το κάνετε αργά και σταθερά.

Ζώδια Παρθένος

Φαίνεται ότι έχει χτιστεί ένα τείχος ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό. Αυτό οφείλεται στις καθημερινές ανησυχίες και τις υποχρεώσεις που αντιμετωπίζετε και οι δύο. Προσπαθήστε να ξεκλέψετε λίγο ελεύθερο χρόνο για να ανανεώσετε τον δεσμό σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε κουραστεί με αυτή την κατάσταση, ήρθε η ώρα να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας και να επιδιώξετε αυτό που επιθυμείτε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/05  Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή και αυτό σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε καλά με τον/την σύντροφό σας και να απολαύσετε μια γαλήνια, ρομαντική βραδιά. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μια νέα συνάντηση σήμερα θα φέρει μια ευπρόσδεκτη αλλαγή στην ζωή σας.

Ζώδια Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή απαιτεί μερικές συζητήσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με τον/την σύντροφό σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε από κοινού τυχόν προκλήσεις που θα προκύψουν και να βρείτε λύσεις. Εάν ακόμη ψάχνετε για το άλλο σας μισό, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας. Τα καλύτερα έρχονται!

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ζώδια Τοξότης

Τα σύννεφα στην ερωτική σας ζωή αρχίζουν να διαλύονται και τα προβλήματά σας να εξαφανίζονται. Αντί για συγκρούσεις και διαφωνίες, απολαμβάνετε ερωτικές στιγμές και αμοιβαία κατανόηση με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τα άστρα ευνοούν την ερωτική σας ζωή σήμερα. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας αλλά και να γνωρίσετε το άτομο των ονείρων σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Πρέπει να συμπεριφερθείτε υπεύθυνα στην ερωτική σας ζωή και να κάνετε ό, τι μπορείτε για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, γιατί δεν βγαίνετε έξω να διασκεδάσετε με φίλους; Επιλέξτε άτομα με τα οποία πάντα περνάτε καλά. Με αυτόν τον τρόπο θα ανέβει η διάθεσή σας και θα ενισχύσετε τις πιθανότητές σας να βρείτε τον έρωτα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 04-06/05 – Καθηλωμένοι στο παρελθόν

μελλοντολόγος

Ζώδια Υδροχόος

Όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά στην προσωπική σας ζωή και αυτό σας επιτρέπει να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον έρωτα της ζωής σας, τα άστρα σας δίνουν όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε σήμερα. Βγείτε έξω με φίλους, γνωρίστε νέους ανθρώπους και απολαύστε το φλερτ.

Ζώδια Ιχθύες

Ετοιμαστείτε για μια νύχτα πάθους με το έτερον σας ήμισυ. Αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε και αυτή θα είναι μια νύχτα που θα θυμάστε για πάντα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κρατήσετε τα καθημερινά σας προβλήματα έξω από την σχέση σας και να απολαύσετε τις στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην τα παρατάτε. Σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα αναστατώσει την ζωή σας – με την καλή έννοια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988