Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/06 Κυριακή

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/06 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/06 Κυριακή Ζώδια Κριός .

Προσπαθήστε να κρατάτε μια θετική στάση στην σχέση σας, αντί να κολλάτε σε ανασφάλειες που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, προσπαθήστε να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας.

Να θυμάστε να διατηρείτε υψηλά τα στάνταρ σας και αν κάποιος/α περάσει το τεστ, τότε δώστε του με κάθε τρόπο την ευκαιρία να γίνει κομμάτι της ζωής σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αντιμετωπίζετε προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Αλλά η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα!

Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και διαχειριστείτε την έτσι ώστε να την φέρετε στα μέτρα σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, καταπολεμήστε την πλήξη σας, αναλαμβάνοντας δράση. Βγείτε έξω. Αυτή η μέρα ευνοεί τις νέες συναντήσεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/06 Κυριακή Ζώδια Δίδυμοι

Είναι πια καιρός να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας και να σταματήσετε να τον/την φορτώνετε με παράπονα και γκρίνιες, μια προσέγγιση που έχει προκαλέσει φθορά στη σχέση σας. Αφήστε να βγει στην επιφάνεια ο πιο τρυφερός εαυτός σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ενδώστε στις προσκλήσεις των φίλων σας και βγείτε έξω. Θα δείτε πόσο θα βελτιωθεί η διάθεσή σας.

Ζώδια Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στην σχέση σας, καθώς τον τελευταίο καιρό η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη. Μόνο έτσι θα χαλαρώσετε και θα έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες. Κάποια από αυτές θα εξελιχθεί σε κάτι πιο μακροπρόθεσμο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 06-12/06 Προσοχή για το άμεσο μέλλον των σχέσεων!

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η γενική πίεση που δέχεστε στα επαγγελματικά σας έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αλληλεπίδρασή σας με τον/την σύντροφό σας, που εκδηλώνεται με αυξημένες εντάσεις και τσακωμούς. Εάν θέλετε τα πράγματα να βελτιωθούν, απαιτείται αλλαγή στάσης. Αν έχετε βαρεθεί να είστε αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε! Πολύ σύντομα η ερωτική σας ζωή θα πάρει μια αναγκαία ώθηση προς τα μπροστά.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που αρέσουν τόσο σε εσάς όσο και στον/στην σύντροφό σας. Αυτό θα ανανεώσει τη σχέση σας και θα αναζωπυρώσει τη φλόγα ανάμεσά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιος/α συνάδερφός σας ενδιαφέρεται για εσάς και σήμερα θα προσπαθήσει να σας γνωρίσει καλύτερα.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/06 Κυριακή Ζώδια Ζυγός

Θα κληθείτε να χειριστείτε μια λεπτή κατάσταση στη σχέση σας σήμερα. Πρέπει να παραμείνετε ευέλικτοι και ανοιχτοί σε συζητήσεις, ώστε να μπορέσετε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να νιώθετε απογοήτευση και ανησυχία για αυτό. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους.

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε την κακή συνήθεια να κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματά σας. Θα πρέπει να το αλλάξετε αυτό και σύντομα. Όχι μόνο δεν οδηγεί πουθενά, αλλά βλάπτει τόσο εσάς όσο και την σχέση σας. Συζητήστε τα θέματα ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας, ανεξάρτητα από το τι έχετε στο μυαλό σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, ήρθε η ώρα να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Σκεφτείτε θετικά και σύντομα θα φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας.

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Τοξότης

Φροντίστε πάντα να συζητάτε οτιδήποτε σας προβληματίζει με τον/την σύντροφό σας, ακόμα κι αν σας φαίνεται ασήμαντο. Αυτό θα διασφαλίσει ότι τα κανάλια επικοινωνίας παραμένουν ανοιχτά μεταξύ σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η ακαταμάχητη γοητεία σας τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω σας σήμερα.

Ζώδια Αιγόκερως

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα στην σχέση σας που δεν σας ικανοποιούν, οπότε μην κάθεστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Τολμήστε να υψώσετε το ανάστημά σας και να φέρετε την κατάσταση εκεί που την θέλετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι σήμερα θα γνωρίσετε ένα καινούργιο άτομο που θα σας ενθουσιάσει.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 06-12/06 Προσοχή για το άμεσο μέλλον των σχέσεων!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/06 Κυριακή Ζώδια Υδροχόος

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, η σημερινή δεν είναι η ιδανική μέρα για να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας. Τα κανάλια επικοινωνίας είναι μπλοκαρισμένα οπότε θα ήταν καλύτερα να μείνετε χώρια. Διαφορετικά, διατρέχετε τον κίνδυνο να εμπλακείτε σε μια διαφωνία, τις συνέπειες της οποίας θα δυσκολευτείτε να αναστρέψετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά. Κάποιος/α ενδιαφέρεται για εσάς αλλά δεν έχετε πάρει χαμπάρι.

Ζώδια Ιχθύες

Ετοιμαστείτε για μια βραδιά που θα θυμάστε για πολύ καιρό. Αφήστε τα προβλήματά σας έξω από την πόρτα και απολαύστε τη ρομαντική ατμόσφαιρα που κυριαρχεί ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας σήμερα. Μην αφήνετε ξένες υποθέσεις να φθείρουν την σχέση σας. Ξεχάστε τα πάντα και περάστε καλά. Το αξίζετε και οι δύο! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Τα όνειρά σας δεν θα αργήσουν να γίνουν πραγματικότητα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot