Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/07 Τρίτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/07 Τρίτη

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/07 Τρίτη Ζώδια Κριός .

Στη σχέση σας, η επικοινωνία είναι το κλειδί. Πείτε στον/στην σύντροφό σας τι χρειάζεστε. Μόνο έτσι θα ενισχύσετε τον δεσμό σας.

Εάν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, σκεφτείτε να αλλάξετε τακτική για να δείτε εάν μια νέα προσέγγιση θα αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Νιώθετε ασφάλεια και αυτοπεποίθηση για το μέλλον της σχέσης σας. Είστε γεμάτοι θετικές σκέψεις και αυτό είναι μόνο καλό.

Δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό, εκφράζετε την αγάπη σας και πασχίζετε καθημερινά.

Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, η εξωστρεφής φύση σας σας φέρνει σε επαφή με νέους και υπέροχους ανθρώπους που σας ανεβάζουν τη διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/07 Τρίτη Ζώδια Δίδυμοι

Υπάρχουν σημαντικά σημάδια βελτίωσης στη σχέση σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τη θετική εξέλιξη των γεγονότων για να ανανεώσετε τον δεσμό σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το ιδανικό ταίρι, μην περιμένετε από τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα θα κάνετε κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σας, προκειμένου να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που φθείρουν τη σχέση σας. Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, φροντίστε να βγείτε έξω και να απολαύσετε τη μέρα. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον μπορεί να συναντήσετε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 05-07/07 – Της Καρδιάς το γραμμένο .

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Προσπαθήστε να περιορίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας σε ό,τι αφορά την σχέση σας. Σταματήστε να ανησυχείτε για κάθε κίνηση του/της συντρόφου σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια πιο θετική στάση. Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, σήμερα θα γνωρίσετε πολλά υπέροχα νέα άτομα. Ανάμεσά τους μπορεί κάλλιστα να είναι και αυτός/αυτή που ψάχνετε!

Ζώδια Παρθένος

Μην αφήνετε τον απαισιόδοξο εαυτό σας να χαλάει το καλό κλίμα στην σχέση σας. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια πιο θετική οπτική γωνία. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, ήρθε η ώρα να εκφράσετε όλο το πάθος που κρύβετε μέσα σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεκινήσει μια νέα ερωτική περιπέτεια!

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/07 Τρίτη Ζώδια Ζυγός

Όλες οι εντάσεις και τα προβλήματα του παρελθόντος εξατμίζονται ως δια μαγείας! Επιτέλους μπορείτε να χαλαρώσετε και να περάσετε μια υπέροχη βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας, εστιάζοντας μόνο στα θετικά. Είστε ακόμα αδέσμευτοι; Τα άστρα σας ενθαρρύνουν σήμερα να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Ζώδια Σκορπιός

Τα άγχη και τα προβλήματα της καθημερινότητας σας έχουν εξαντλήσει και τείνετε να ξεσπάτε στον/στην σύντροφό σας. Δεν του/της αξίζει κάτι τέτοιο, γι’ αυτό προσπαθήστε να περιορίσετε αυτή την τάση. Να είστε πιο τρυφεροί και προστατευτικοί απέναντι του/της. Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, μια απρόσμενη συνάντηση σύντομα θα σας ενθουσιάσει!

zodia-zvdia-75

Ζώδια Τοξότης

Θέστε ως πρώτη προτεραιότητά σας σήμερα να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας για όσα σας ενοχλούν και σας δυσαρεστούν. Θα διαπιστώσετε ότι είναι διατεθειμένος/η να κάνει τα πάντα για να σας ευχαριστήσει. Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, σήμερα δέχεστε τόσο πολλά φλερτ, που εκτοξεύουν στα ύψη την αυτοπεποίθηση σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Προσπαθήστε να κάνετε μια νέα αρχή στη σχέση σας, αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος. Αν είστε αδέσμευτοι και ελπίζετε να απαλλαγείτε από τη μοναξιά που νιώθετε, τα άστρα είναι με το μέρος σας. Ξεκαθαρίστε τι ακριβώς θέλετε από την ερωτική σας ζωή και προχωρήστε ανάλογα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 05-07/07 – Της Καρδιάς το γραμμένο .

zwdia-fotia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/07 Τρίτη Ζώδια Υδροχόος

Υπάρχουν ορισμένες πτυχές της σχέσης σας, που δεν σας ικανοποιούν και αυτό έχει επιπτώσεις στην διάθεση και την ψυχολογία σας. Μην προσπαθείτε να διορθώσετε τα πράγματα μόνοι σας γιατί δεν θα έχει αποτέλεσμα. Εσείς και ο/η σύντροφός σας είστε εξίσου υπεύθυνοι για την ευημερία της σχέσης σας και θα πρέπει να βρείτε από κοινού λύσεις. Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να έρθετε σε επαφή με έναν παλιό σας έρωτα σήμερα και να συνεχίσετε από εκεί που το αφήσατε.

Ζώδια Ιχθύες

Τα άστρα ασκούν ισχυρή επιρροή στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Εάν θέλετε να βελτιώσετε τη δυναμική ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, είναι καιρός να αρχίσετε να εξωτερικεύετε περισσότερο τα συναισθήματά σας. Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, η γοητεία και το σεξαπίλ σας προσελκύουν μερικούς ενδιαφέροντες ανθρώπους σε εσάς σήμερα. Επιλέξτε τον/την πιο αξιόλογο/η κατά την κρίση σας και δώστε του/της μια ευκαιρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66