Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/10 Τρίτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/10 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/10 Ζώδια Κριός .

Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε στο να κάνετε τον/την σύντροφό σας ευτυχισμένο/η – είναι μια τακτική που θα φέρει αποτελέσματα.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Μπορεί να αισθάνεστε απομονωμένοι συναισθηματικά σήμερα. Ανοιχτείτε στον/στην σύντροφό σας και συζητήστε όσα σας απασχολούν.

Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σύντομα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Καλά θα κάνετε να το πιστέψετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/10 Ζώδια Δίδυμοι

Προσπαθήστε να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας. Επικεντρωθείτε στο υπέροχο άτομο που έχετε δίπλα σας αυτή τη στιγμή και σταματήστε να αναρωτιέστε αν θα ήσασταν καλύτερα με κάποιον/α άλλον/η. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Βγείτε έξω με τους φίλους σας και κάντε καινούργιες γνωριμίες.

Ζώδια Καρκίνος

Τα πράγματα πηγαίνουν σχετικά καλά στην ερωτική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να συζητήσετε το μέλλον της σχέσης σας με τον/την σύντροφό σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μην αγχώνεστε! Σύντομα θα γνωρίσετε τον έρωτα των ονείρων σας!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 05-15/10  Ερωτικές παράλληλες διαδρομές

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/10 Ζώδια Λέων

Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα στην ερωτική σας ζωή. Τα περισσότερα από τα προβλήματα που σας απασχολούσαν έχουν επιλυθεί και βλέπετε επιτέλους τα σχέδιά σας να αρχίζουν να παίρνουν μορφή. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια ξαφνική συνάντηση θα σας ενθουσιάσει και θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σας.

Ζώδια Παρθένος

Μπορείτε να περάσετε καλά με τον/την σύντροφό σας σήμερα, αρκεί να βγάλετε από το μυαλό σας τη δουλειά και να επικεντρωθείτε στο εδώ και το τώρα της σχέσης σας. Αφήστε τον ερωτισμό σας να λάμψει! Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σας σύντροφο, τα άστρα σας φέρνουν σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να τον/την βρείτε.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/10 Ζώδια Ζυγός

Θέλετε πραγματικά να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που ταλαιπωρούν την σχέση σας τον τελευταίο καιρό και θα το κάνετε. Μπορείτε να βασιστείτε στον/στην σύντροφό σας για να σας βοηθήσει. Σας προσφέρει την κατανόηση και την πλήρη υποστήριξη του/της. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πάρτε πρωτοβουλίες. Η σημερινή είναι μια πολύ καλή μέρα για να βγείτε έξω και να συναναστραφείτε με κόσμο. Ο έρωτας που αναζητάτε είναι πολύ κοντά.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να εξωτερικεύσετε τα πιο τρυφερά και ρομαντικά συναισθήματά σας: μοιραστείτε τις πιο ενδόμυχες σκέψεις σας με τον/την σύντροφό σας και περάστε μια όμορφη βραδιά μαζί. Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, βγείτε έξω και κοινωνικοποιηθείτε. Η επικοινωνιακής ας δεινότητα και η έμφυτη γοητεία σας σας κάνουν ακαταμάχητους.

taro-zodia-098

Ζώδια Τοξότης

Προσπαθήστε να προσεγγίσετε τον/την σύντροφό σας σήμερα, ανοιχτείτε συναισθηματικά και μοιραστείτε όσα σας προβληματίζουν. Αυτό σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη μιας ιδιαίτερα ρομαντικής περιόδου για εσάς, ιδανικής για να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α.

Ζώδια Αιγόκερως

Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από τα επαγγελματικά σας άγχη και τις καθημερινές αγωνίες και να περάσετε μια όμορφη μέρα με το άλλο σας μισό. Γιατί δεν βγαίνετε απόψε για ποτό, μόνο εσείς οι δύο; Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να είστε σίγουροι ότι η ερωτική σας ζωή θα δει καλύτερες μέρες σύντομα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 05-15/10  Ερωτικές παράλληλες διαδρομές

xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Αισθάνεστε αρκετά καλά και σήμερα έχετε την δυνατότητα να αναζωπυρώσετε το πάθος με τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα βελτιώσει το κλίμα στη σχέση σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, προσπαθήστε να κρατήσετε τις αρνητικές σκέψεις μακριά. Η απαισιοδοξία δεν θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας και να πάρετε μερικές σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Και αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, τα άστρα δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για να γνωρίσετε ένα καινούργιο άτομο. Μείνετε λοιπόν ανοιχτοί στις προτάσεις που έρχονται στο δρόμο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream