Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/11Τρίτη

erwtikes-28314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/11Τρίτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Προτιμάτε να αναλάβετε δράση παρά να μασάτε τα λόγια σας. Σήμερα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι σημαντικό αντί απλά να συζητάτε για αυτό.

Ακολουθήστε το ένστικτό σας και προχωρήστε χωρίς να κοιτάτε πίσω. Δείξτε σε όλους ότι εννοείτε όσα λέτε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα κρατήστε τη σταθερότητά σας. Καλό θα ήταν να μείνετε πιστοί στη συνηθισμένη σας ρουτίνα και να μην πάρετε κάποιο ρίσκο. Η ισορροπημένη προσωπικότητά σας είναι περιζήτητη από αυτούς που επιζητούν σταθερότητα στη ζωή τους. Το να είστε αξιόπιστοι δεν είναι τόσο κακό τελικά!

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα η κατάληξη μιας ερωτικής σχέσης είναι αποκλειστικά στο χέρι σας. Μπορείτε να επιλέξετε αν θα δώσετε σε κάποιο καινούργιο πρόσωπο μια ευκαιρία να κερδίσει την καρδιά σας… Ή αν θα αποκλείσετε κάποιους πιθανούς συντρόφους, από φόβο ότι θα πληγωθείτε. Αποφασίστε αν θα το παίξετε εκ του ασφαλούς ή θα πάρετε κάποιο ρίσκο, και δείτε πού θα σας οδηγήσει ο θεός Έρωτας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Επικεντρωθείτε στο πώς θα δημιουργήσετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Θα πρέπει να δώσετε σημασία σε οτιδήποτε μπορεί να σας μεταμορφώσει σε πιο υγιές, ευτυχισμένο άτομο. Ξεκινήστε μαθήματα γιόγκα, απολαύστε ένα μασάζ ή απλά βγείτε έξω και κάντε κάτι διασκεδαστικό.

Ζώδια Λέων

Μη μασάτε τα λόγια σας όταν εκφράζετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον σήμερα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το πάτε γύρω-γύρω. Αν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα.

Ζώδια Παρθένος

Φανείτε τολμηροί σήμερα όταν φλερτάρετε με κάποιο καινούργιο πρόσωπο, αφήνοντάς το να μπει στον προσωπικό σας χώρο. Πλησιάστε τον την ώρα που μιλάτε. Αγγίξτε τον ώμο του την ώρα που λέει κάτι αστείο. Φανείτε γενναιόδωροι με τις αγκαλιές και τα χάδια σας.

zwdia-9-zvdia-9

Ζώδια Ζυγός

Το φλερτ σας έχει μεγάλη ανταπόκριση, γιατί δεν κάνετε το επόμενο βήμα; Ζητήστε εσείς να βγείτε ραντεβού με κάποιο πρόσωπο που έχετε βάλει στο μάτι. Αν δεν ρισκάρετε, δεν θα μάθετε ποτέ ποιες ερωτικές δυνατότητες ανοίγονται μπροστά σας.

Ζώδια Σκορπιός

Γίνετε πειστικοί με το καινούργιο σας φλερτ. Η επιμονή σας θα αποδώσει καρπούς, αν κρατήσετε μια θετική στάση και δεν τα παρατήσετε. Μια αρχική απόρριψη δεν πρέπει να σας εμποδίσει να κάνετε άλλη μια προσπάθεια. Μείνετε ακλόνητοι στην αναζήτησή σας για τον έρωτα.

Ζώδια Τοξότης

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη όμορφα συναισθήματα. Μοιραστείτε τη θετική σας ενέργεια με όσους γύρω σας χρειάζονται μια νότα αισιοδοξίας. Μερικές φορές δεν είναι καθόλου κακό να βλέπετε τον κόσμο μέσα από τα ροζ γυαλιά σας!

Ζώδια Αιγόκερως

Οι ιδεαλιστές έχουν την τάση να βλέπουν τη θετική πλευρά, ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Μπορείτε να μάθετε πολλά από την αισιοδοξία τους. Αντί να περιμένετε το χειρότερο, οραματιστείτε μια θετική κατάληξη για το ραντεβού σας, όπως ένα παθιασμένο φιλί για καληνύχτα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Κάποιοι φίλοι σας που φαίνονται ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, μπορεί να αντιμετωπίζουν περισσότερα προβλήματα από όσα φαντάζεστε. Μόνο και μόνο επειδή φαίνεται ότι έχουν βρει το τέλειο ταίρι, δεν σημαίνει ότι θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Δείξτε λίγη επιείκεια στους δεσμευμένους φίλους σας.

Ζώδια Ιχθύες

Την επόμενη φορά που θα φλερτάρετε με κάποιο καινούργιο πρόσωπο, δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος. Μπορεί να πάρετε καλές ενδείξεις για τα πραγματικά του συναισθήματα από τον τρόπο που σας κοιτάει, από σπασμωδικές κινήσεις, από το χτύπημα των δακτύλων και ούτω καθεξής.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot