Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/12 Τετάρτη

zodia-9874

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 05/12 Τετάρτη

Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Κριός

Σίγουρα υπάρχει ή θα υπάρξει τις προσεχείς ημέρες μια καλή είδηση, που θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που έχετε καιρό να ανταμώσετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

zodia-taro-45

Ταύρος

Τα θέματα που έχουν ανακύψει μέσα στην σχέση σας, είναι μόνο οικονομικά, και μόνο μέσα από συζήτηση και προγραμματισμό θα τα λύσετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Δίδυμοι

Οι μέρες έχουν για εσάς, πολλή εργασία αλλά και επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σας, που αυτόν τον καιρό σας τα λέει λίγο μπερδεμένα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-090

Καρκίνος

Προσοχή στην εξωτερική σας εμφάνιση, που την έχετε αφήσει στην τύχη της. Σίγουρα τρέχετε για όλους, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να είστε εσείς η προτεραιότητα σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Λέων

Μην δίνετε σημασία σε σχόλια, που διατρέχουν την σχέση σας. Σίγουρα υπάρχει ζήλια, για όλα αυτά που έχετε καταφέρει. Μιλήστε και με τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Παρθένος

Είστε ακέραιοι χαρακτήρες και σίγουρα στα ερωτικά σας θέματα, δεν θέλετε να γίνει κάποιο λάθος και να εκτεθείτε! Αφήστε τα ερωτικά δέλεαρ για τους άλλους.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Επανασυνδέσεις Ζυγός

Η σιγή που κρατάτε είναι μέρος του ερωτικού παιχνιδιού. Το θετικό είναι ότι σίγουρα θα φέρει και αποτέλεσμα, ίσως και μέσα σε αυτήν την εβδομάδα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

zwdia-fotia

Σκορπιός

Έχετε την τάση να δίνετε και την ψυχή σας, μέσα σε ερωτικές σχέσεις, αλλά τώρα βλέπετε και εσείς οι ίδιοι, ότι πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, με όλους αυτούς που είναι γύρω σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Τοξότης

Τα εργασιακά σας, θα σας δώσουν την ευκαιρία, για να μιλήσετε με πολύ νέο κόσμο, και ίσως κάτω από τον Δία-Ήλιο, να κάνετε μια σημαντική γνωριμία.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Αιγόκερως

Υπάρχουν ακόμη ανοιχτές επικοινωνίες με τον πρώην σας, ίσως κάτω από την δικαιολογία της φιλίας. Αυτό είναι και κάτι που θα φέρει ίσως μέσα στον μήνα και μια επανασύνδεση.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

zwdia shmera

Υδροχόος

Πραγματικά θα πρέπει να είστε αδιάφοροι, για όλα αυτά που έρχονται στα αυτιά σας, και αφορούν τον πρώην σας και του τωρινή του ζωή.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Ιχθείς

Έχετε κάποια θέματα γύρω από τα οικονομικά σας, που μόλις τα λύσετε θα ανοίξουν και οι δρόμο – ευκαιρίες και για την προσωπική σας ζωή.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.