Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/01 Πέμπτη

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/01 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/01 Ζώδια Κριός .

Στην προσωπική σας ζωή, θα απολαύσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας σήμερα.

Οι αδέσμευτοι Κριοί δεν πρέπει να χάνουν τις ελπίδες τους – – Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να βρείτε μια στιγμή και να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας.

Εάν υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί, ανοίξτε το θέμα, συζητήστε το με πολιτισμένο τρόπο και προσπαθήστε να βρείτε μια λύση μαζί.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει και δείτε τι θα συμβεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/01 Ζώδια Δίδυμοι

Τα πράγματα είναι γαλήνια στη σχέση σας και αυτό σας κάνει ευτυχισμένους. Απολαύστε την όμορφη ατμόσφαιρα για να αποσυμπιεστείτε από τα άγχη της καθημερινότητας. Αν έχετε βαρεθεί να είστε μόνοι, να ξέρετε ότι στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε τι θέλετε από τη ζωή. Εάν θέλετε μια μόνιμη σχέση, τότε ήρθε η ώρα να αναλάβετε πρωτοβουλία. Βγείτε εκεί έξω και γνωρίστε καινούργια άτομα. Κάποιο από αυτά θα είναι το σωστό για εσάς.

Ζώδια Καρκίνος

Τα άστρα σας επιφυλάσσουν μια υπέροχη μέρα για την ερωτική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και ξαφνιάστε ευχάριστα τον/την σύντροφό σας. Οργανώστε ένα δείπνο ή μια έξοδο ή απλώς αφιερώστε χρόνο για να είστε μαζί τους. Οποιεσδήποτε διαφωνίες μπορούν εύκολα να επιλυθούν αν παραμείνετε ψύχραιμοι, φερθείτε ευγενικά ο ένας στον άλλον και σταματήσετε να επιμένετε ότι εσείς έχετε δίκιο και εκείνος/η άδικο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να κάνετε εντύπωση απόψε. Απολαύστε τα φλερτ που θα έρθουν στον δρόμο σας και να θυμάστε ότι στο χέρι σας είναι να δώσετε την ευκαιρία σε κάποιον/α για να σας πλησιάσει.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 06-08/01 Το πεπρωμένο του έρωτα

dream

Ζώδια Λέων

Όλα πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο στην ερωτική σας ζωή, κυρίως λόγω της αλλαγής στάσης σας. Πλέον βλέπετε το ευεργετικό αποτέλεσμα αυτών των εσωτερικών αλλαγών μπροστά στα μάτια σας και σε πλήρη άνθιση. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, εστιάστε σε όλα αυτά που σας κάνουν να νιώθετε καλά, είτε υπάρχει κάποιο φλερτ στην ζωή σας είτε όχι.

Ζώδια Παρθένος

Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο στην ερωτική σας ζωή. Δίνετε υπερβολική προσοχή σε ασήμαντες λεπτομέρειες και προβληματίζεστε χωρίς λόγο και αιτία. Είστε αδέσμευτοι; Ανοίξτε τα μάτια σας σε αυτό που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με φίλους. Αφιερώστε λίγο χρόνο και αναθεωρήστε τη στάση σας. Αυτό που αναζητάτε μπορεί να βρίσκεται ακριβώς μπροστά στα μάτια σας, αλλά είστε υπερβολικά αγχωμένοι για να το δείτε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/01 Ζώδια Ζυγός

Βγάλε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να απολαύσετε την παρέα του/της συντρόφου σας σε ένα όμορφο και ρομαντικό περιβάλλον. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην χάνετε το κουράγιο σας. Μπροστά σας έχετε μια ιδανική μέρα για νέες γνωριμίες.

Ζώδια Σκορπιός

Πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο άλλο σας μισό σήμερα. Τις τελευταίες μέρες αισθάνεται κάπως ανασφαλής και καλείστε να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να τον/την καθησυχάσετε. Το μέλλον της σχέσης σας βρίσκεται στα χέρια σας. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σας σήμερα. Τραβάτε πάνω σας όλα τα βλέμματα. Μέσα στους θαυμαστές σας σίγουρα θα υπάρχει και κάποιος που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή περνάει μια υπέροχη φάση. Η αγάπη και η κατανόηση είναι ο κανόνας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας και αυτό είναι κάτι σπάνιο στις μέρες μας. Οργανώστε κάτι ξεχωριστό για απόψε. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να εκφράσετε την αγάπη και την εκτίμησή σας προς το ταίρι σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας – με άτομα που σας κάνουν να νιώθετε καλά. Βρείτε το χρόνο για να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας και να δείτε πού στέκεστε σε ορισμένους τομείς της ζωής σας. Προσέξτε μόνο να μην πέσει η διάθεσή σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Η ερωτική σας ζωή είναι σε ανοδική πορεία! Έχετε ανεβασμένη διάθεση και αυτό σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με το άλλο σας μισό και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Μην αφήσετε τις ανησυχίες και τα προβλήματα της καθημερινότητας να επηρεάζουν τη σχέση σας ή, χειρότερα, να δημιουργούν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον έρωτα της ζωής σας σκεφτείτε μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε στέκια. Μια αλλαγή περιβάλλοντος θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να βρείτε νέα άτομα για να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 06-08/01 Το πεπρωμένο του έρωτα

zodia-0988

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/01 Ζώδια Υδροχόος

Ο/Η σύντροφός σας σας δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη του/της. Απολαύστε το και χαλαρώστε νιώθοντας ασφαλείς και στην σχέση σας. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να δείξετε πώς νιώθετε και αφήστε τον πιο ρομαντικό σας εαυτό να βγει στην επιφάνεια. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε πραγματικά τι θέλετε από μια σχέση. Έτσι θα σταματήσετε να σκορπάτε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε ανούσια φλερτ.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή εξελίσσονται ολοένα και καλύτερα. Περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας, ακούστε τα προβλήματά του/της και προσφέρετε την αγάπη και την υποστήριξή σας. Μπορείτε να γυρίσετε μια νέα σελίδα στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι και ψάχνετε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, επιλέξτε αυτή τη μέρα για να κάνετε την κίνηση σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Λίγοι μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία σας αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098