Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/02 Κυριακή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/02 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/02 Ζώδια Κριός .

Αν και μπορεί να έχετε ένα σωρό ευθύνες και εργασίες που ζητούν την προσοχή σας, προσπαθήστε να μην τις αφήσετε να σας απορροφήσουν τόσο, ώστε να παραμελήσετε τον/την αγαπημένο/η σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και τις ανάγκες του και να κάνετε κάτι για να ανεβάσετε την διάθεσή σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ήρθε η ώρα να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν και να κάνετε μια δυναμική νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή, γεμάτη αισιοδοξία.

Αν καταφέρετε να απαλλαγείτε από δισταγμούς και ανασφάλειες και απελευθερωθείτε, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα.

Αν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να δώσετε μια ευκαιρία σε κάποιον/α που σας φλερτάρει εδώ και καιρό. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/02 Ζώδια Δίδυμοι

Η σχέση σας ωφελείτε από το σημερινό πλανητικό σκηνικό. Απλά φροντίστε να αφήσετε κατά μέρος τα άγχη και τα προβλήματα της καθημερινότητας και να επικεντρωθείτε στο να περάσετε μια αξέχαστη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, βγείτε εκεί έξω και κάντε νέες γνωριμίες. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Ο έρωτας της ζωής σας μπορεί να είναι πολύ πιο κοντά σας από ό, τι νομίζετε.

Ζώδια Καρκίνος

Τον τελευταίο καιρό έχετε την τάση να επικεντρώνετε όλη σας την ενέργεια και τον ελεύθερο χρόνο σας σε κάθε τομέα της ζωής σας εκτός από την ερωτική σας ζωή. Όπως είναι φυσικό, αυτή η κατάσταση ενοχλεί τον/την σύντροφό σας και με το δίκιο του/της κάνει συνεχώς παράπονα. Αν θέλετε να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσά σας, θα πρέπει να προσπαθήσετε να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί του/της. Εάν ακόμη ψάχνετε το άλλο σας μισό, μην κάθεστε απλά και περιμένετε να σας πέσει από τον ουρανό. Βγείτε εκεί έξω και επιδιώξτε αυτό που θέλετε.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία – Το μέλλον της αγάπης διαβάζεται και ερμηνεύεται

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Για να συμβεί αυτό, χρειάζεται απλώς να είστε πιο ανοιχτοί και να μην κρύβετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, μην απελπίζεστε. Σήμερα θα συναντήσετε έναν παλιό σας έρωτα και θα συνειδητοποιήσετε πόσο πολύ σας έχει λείψει.

Ζώδια Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζετε τριβές και διαφωνίες στην ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να μείνετε ουδέτεροι και μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας να σας οδηγήσει να πείτε ή να κάνετε κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Σύντομα θα διασταυρωθούν οι δρόμοι σας με κάποιον/α που θα σας γοητεύσει.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/02 Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή πάνε ολοένα και καλύτερα. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Εκφράστε την αγάπη σας και γίνετε πιο τρυφεροί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πρέπει να αρχίσετε να βγαίνετε περισσότερο από το σπίτι. Η μέρα ευνοεί τις νέες συναντήσεις. Και ποτέ δεν ξέρετε. Μία από αυτές θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι μακροπρόθεσμο.

Ζώδια Σκορπιός

Τον τελευταίο καιρό η σχέση σας ταλαιπωρείται από προβλήματα και εμπόδια. Τα καλά νέα είναι ότι από σήμερα όλα μπαίνουν στην θέση τους. Μπορείτε επιτέλους να ηρεμήσετε, να αναπνεύσετε με ανακούφιση και να αφιερώσετε λίγο ποιοτικό χρόνο στον/στην σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, επικεντρωθείτε στο να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Μάθετε να περνάτε καλά είτε έχετε κάποιον/α δίπλα σας είτε όχι.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Η σχέση σας έχει φθαρεί πολύ κυρίως λόγω της ρουτίνας αλλά και των προβλημάτων, που αντιμετωπίζετε εσείς και ο/η σύντροφός σας τον τελευταίο καιρό. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή και να βάλετε νέα και πιο γερά θεμέλια στην σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να κάνετε την πρώτη κίνηση! Μιλήστε σε αυτόν/αυτήν που σας αρέσει και μη φοβάστε. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Ζώδια Αιγόκερως

Αισθάνεστε ιδιαίτερα σέξι σήμερα και αυτό είναι ό,τι χρειαζόσασταν για να βγείτε από την ρουτίνα που είχατε πέσει με τον/την σύντροφό σας. Το ταίρι σας είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμο να ανταποκριθεί και το αποτέλεσμα θα είναι να ερωτευθείτε από την αρχή. Αν είστε αδέσμευτοι, θα πρέπει να σταματήσετε να αναζητάτε την τελειότητα. Κανείς δεν είναι τέλειος/α. Όλοι έχουν τα ελαττώματά τους και θα πρέπει να συμφιλιωθείτε με αυτό. Επιλέξτε κάποιον/α και δώστε του/της μια ευκαιρία.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία – Το μέλλον της αγάπης διαβάζεται και ερμηνεύεται

dream

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/02 Ζώδια Υδροχόος

Τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας. Απόψε θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ με τον/την σύντροφό σας. Αν ψάχνετε ακόμη το άλλο σας μισό. σταματήστε να αγχώνεστε για αυτό το θέμα. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Ζώδια Ιχθύες

Κάτι συμβαίνει με εσάς σήμερα. Μπορεί να είναι η καλή σας διάθεση ή η ενέργεια και ο δυναμισμός σας – πάντως κάτι έχει γοητεύσει τον/την σύντροφό σας. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια μέρα πάθους και ρομαντισμού. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να αφήσετε τη γοητεία και το σεξαπίλ σας να βγουν στην επιφάνεια. Απελευθερώστε τη σεξουαλικότητά σας και είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσετε όποιον/α τύχει να περάσει στο δρόμο σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot