Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/03 Κυριακή

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/03 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/03 Κυριακή Ζώδια Κριός .

Είναι προτιμότερο να επικοινωνείτε με τον/την σύντροφό σας και ας οδηγηθείτε σε σύγκρουση, παρά να κρατάτε τα πάντα μέσα σας.

Έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Είστε αδέσμευτοι; Τα άστρα σας χαμογελούν σήμερα και σας δίνουν μια γεύση έρωτα και ρομαντισμού!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Δεν είναι όλα ικανοποιητικά στη σχέση σας. Υπάρχουν κάποια πράγματα που κατά καιρούς σας ενοχλούν και δεν σας αφήνουν να απολαύσετε τον χρόνο που περνάτε με το άλλο σας μισό.

Η σημερινή μέρα θέτει τις ιδανικές συνθήκες για να κάνετε τις αλλαγές που πρέπει.

Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, ανοίξτε τα μάτια σας. Κάτι καλό είναι πολύ κοντά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/03 Κυριακή Ζώδια Δίδυμοι

Στη σχέση σας, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη μέρα μαζί με το άλλο σας μισό, γι’ αυτό φροντίστε να ξεχάσετε τα άγχη σας και να χαλαρώσετε. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, μην κάθεστε άλλο κλεισμένοι στο σπίτι. Πηγαίνετε μια βόλτα στη φύση. Και να είστε προετοιμασμένοι για όλα.

Ζώδια Καρκίνος

Στην προσωπική σας ζωή, κυριαρχεί η αβεβαιότητα. Ο/Η σύντροφός σας έχει αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση τον τελευταίο καιρό και αυτό έχει επιφέρει αλλαγές στη συμπεριφορά του/της. Έχετε αρχίσει να αμφιβάλλετε για την πίστη και την αφοσίωσή του/της. Μιλήστε του/της και προσπαθήστε να τον κάνετε να καταλάβει ότι τα συναισθήματα ανασφάλειας που σας προκαλεί η συμπεριφορά του/της δεν κάνουν καλό στην σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ενδώστε στις προσκλήσεις για έξοδο που θα λάβετε σήμερα. Μια αλλαγή σκηνικού θα σας κάνει καλό.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 06-08/03 Αντιζηλίες – Ευτυχισμένο ζευγάρι

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Τα πράγματα στην σχέση σας πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι εδώ και καιρό. Για να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο την κατάσταση, προσπαθήστε να είστε πιο δεκτικοί στις επιθυμίες του/της συντρόφου σας και να ακούτε τα προβλήματά του/της. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι ο δεσμός σας θα είναι πιο δυνατός από ποτέ. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απογοητεύεστε. Σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα συνταράξει τον κόσμο σας. Εάν αποφασίσετε να βγείτε, σίγουρα θα φλερτάρετε, ίσως ακόμη και να ερωτευτείτε.

Ζώδια Παρθένος

Στη σχέση σας, τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν αρκετά αν χαλαρώσετε λίγο και δείξετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον/στην σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τολμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση και πλησιάστε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Να είστε βέβαιοι ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/03 Κυριακή Ζώδια Ζυγός

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που αρέσουν και στους δύο. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε κάτι ξεχωριστό στη ζωή σας, μια νέα συνάντηση θα προσθέσει χρώμα και χαρά στην καθημερινότητά σας.

Ζώδια Σκορπιός

Καλό θα ήταν να γίνετε λίγο πιο εξωστρεφείς και εκφραστικοί απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Αν βγάλετε στην επιφάνεια τα πιο βαθιά σας συναισθήματα, θα καταφέρετε να έρθετε πολύ πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, θα νιώσετε την ανάγκη για φυσική οικειότητα. Ευτυχώς, ισχύει το ίδιο και για όσους βρεθούν στον δρόμο σας σήμερα. Δεν έχουν άλλη επιλογή, παρά να πέσουν θύματα της ακαταμάχητης γοητείας σας!

dream

Ζώδια Τοξότης

Έχετε δουλέψει σκληρά για τη σχέση σας και το αποτέλεσμα σας δικαιώνει. Πλέον μπορείτε να απολαύσετε μια όμορφη και αρμονική καθημερινότητα με κάποιον/α που αγαπάτε και είναι πάντα δίπλα σας – και στα καλά και στα άσχημα. Αν είστε μόνοι και έχετε βαρεθεί αυτή την κατάσταση, μην απογοητεύεστε και κυρίως μην κλείνεστε στο καβούκι σας. Γίνετε πιο προσιτοί στους γύρω σας. Σύντομα θα μπει κάποιο πρόσωπο στην ζωή σας και θα αλλάξει τα πάντα.

Ζώδια Αιγόκερως

Οι συνθήκες στην ερωτική σας ζωή είναι ιδανικές σήμερα! Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και περάστε υπέροχα με τον/την σύντροφό σας. Κάντε κοινά σχέδια για το μέλλον σας ή το επόμενο βήμα στη σχέση σας – μια πρόταση συγκατοίκησης ή αρραβώνα. Αν είστε αδέσμευτοι, βγείτε έξω σήμερα και συναναστραφείτε με κόσμο. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 06-08/03 Αντιζηλίες – Ευτυχισμένο ζευγάρι

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/03 Κυριακή Ζώδια Υδροχόος

Απόψε είναι η τέλεια βραδιά για να οργανώσετε ένα ρομαντικό δείπνο για τον/την σύντροφό σας. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, να ανανεώσετε τη σχέση σας και να αναζωπυρώσετε τη σπίθα ανάμεσά σας. Αν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να περιμένετε από τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και κάντε ό,τι πρέπει για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Ιχθύες

Η ερωτική σας ζωή σας ζητά να πάρετε μια απόφαση. Είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε και να λήξετε την σχέση σας; Ή είστε έτοιμοι να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας και να γυρίσετε νέο φύλλο με το έτερον σας ήμισυ; Όλα εξαρτώνται από εσάς τώρα. Θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας τυχόν προβλήματα που δηλητηριάζουν τη σχέση σας και να ετοιμαστείτε για μια νέα αρχή. Εάν δεν έχετε βρει ακόμη κάποιον/α αντάξιο/α για να του/της δώσετε την καρδιά σας, ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε επιτέλους όσα ονειρεύεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia