Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/04 Τετάρτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/04 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/04 Τετάρτη Ζώδια Κριός .

Νιώθετε εξαιρετικά σέξι και ρομαντικοί σήμερα. Τελειώστε με τις δουλειές σας και μετά αφιερώστε τον ελεύθερο χρόνο σας στον/στην σύντροφό σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας. Κανείς δεν είναι τέλειος – ούτε καν εσείς – οπότε μην απορρίπτετε ανθρώπους που μπορεί να αξίζουν την αγάπη σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να συζητήσετε για το μέλλον της σχέσης σας, ακόμη και για να ανακοινώσετε τον αρραβώνα σας ή να κάνετε σχέδια για τον γάμο σας.

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε ένα νέο και πιο ευχάριστο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή.

Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, αυτή είναι μια πολύ ευχάριστη και θετική περίοδος για εσάς και μπορεί ακόμη και να συναντήσετε αυτόν/αυτήν που θα μιλήσει στην καρδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/04 Τετάρτη Ζώδια Δίδυμοι

Προσπαθήστε να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας σήμερα και εξηγήστε του/της τους λόγους για τους οποίους συμπεριφέρεστε έτσι τον τελευταίο καιρό. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα και ανοιχτείτε για όσα σας ενοχλούν. Αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση στο πλευρό του/της συντρόφου σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην κάθεστε αδρανείς – βγείτε εκεί έξω και διεκδικήστε το δικαίωμά σας στον έρωτα. Μπορεί ακόμη και να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό σας έρωτα.

Ζώδια Καρκίνος

Η πρόβλεψη για την ερωτική σας ζωή είναι αρκετά αισιόδοξη για σήμερα. Τυχόν προβλήματα που είχατε με τον/την σύντροφό σας αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και έρχεστε πιο κοντά. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι μια καλή μέρα για να βγείτε έξω και να κάνετε νέες γνωριμίες. Μπορεί κάλλιστα να συναντήσετε κάποιον/α ιδιαίτερα ενδιαφέροντα/ενδιαφέρουσα με εξαιρετικές προοπτικές μακροπρόθεσμης σχέσης.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για επανενώσεις χωρισμένων ζευγαριών!

μελλοντολόγος

Ζώδια Λέων

Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε μια ήρεμη περίοδο, κατά την οποία η επικοινωνία σας με τον/την σύντροφό σας θα είναι εξαιρετική. Ό,τι σας απασχολούσε μέχρι τώρα και το κρατάγατε μέσα σας, πρέπει να συζητηθεί ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας. Μαζί θα μπορέσετε να βρείτε τις απαραίτητες λύσεις που μέχρι στιγμής σας διέφευγαν. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε κουραστεί, μην απογοητεύεστε. Σήμερα αποπνέετε γοητεία και έντονο σεξαπίλ και έχετε κάθε πιθανότητα να γνωρίσετε κάποιον/α αξιόλογο/η.

Ζώδια Παρθένος

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα είναι να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την οικογένειά σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δίνει έμφαση στην αγάπη και το πάθος. Αφήστε στην άκρη γκρίνιες και παράπονα, μείνετε μακριά από εντάσεις και δεν θα το μετανιώσετε. Δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό; Σήμερα θα φανείτε τυχεροί. Η αυτοπεποίθηση και το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη και δεν θα δυσκολευτείτε να συγκεντρώσετε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/04 Τετάρτη Ζώδια Ζυγός

Προσπαθήστε να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας σήμερα. Εκφράστε πώς νιώθετε και αποκαλύψτε την πλήρη έκταση της αγάπης σας. Αυτό ακριβώς χρειάζεται αυτή τη στιγμή, καθώς τον τελευταίο καιρό ήσασταν πολύ απασχολημένοι με την δουλειά σας και δεν δείχνατε τα συναισθήματά σας. Αν δεν έχετε κάποιον/α ιδιαίτερο/η στην ζωή σας αυτή τη στιγμή, μην απελπίζεστε. Τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά σε νέες συναντήσεις και μία συγκεκριμένα σίγουρα θα σας ενθουσιάσει!

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα δεν είναι πολύ ξεκάθαρα στην ερωτική σας ζωή. Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας τι δεν πηγαίνει τόσο καλά στη σχέση σας και να βρείτε κοινές λύσεις. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξέρετε πού βρίσκεστε και θα σταματήσετε να βασανίζεστε με αμφιβολίες και υποψίες. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην πιέζεστε να βρείτε σύντροφο. Χαλαρώστε και θα δείτε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

taro-zodia-098

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα ξημερώνει μια υπέροχη μέρα για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκφράσετε το πώς νιώθετε στον/στην σύντροφό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μην κρατήσετε τίποτα για τον εαυτό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, να περιμένετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση από κάποιο άτομο, που είναι ήδη μέρος της ζωής σας και είναι σίγουρο ότι θα σας φτιάξει τη διάθεση!

Ζώδια Αιγόκερως

Εκφράστε όλα σας την αγάπη και την τρυφερότητα που νιώθετε για τον/την σύντροφο και την οικογένειά σας σήμερα. Ακολουθήστε την ίδια στρατηγική αν είστε αδέσμευτοι: προσπαθήστε να εκτιμήσετε όλους τους υπέροχους ανθρώπους που έχετε ήδη δίπλα σας και σταματήστε να γκρινιάζετε ότι είστε ολομόναχοι.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για επανενώσεις χωρισμένων ζευγαριών!

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/04 Τετάρτη Ζώδια Υδροχόος

Σταματήστε να κάνετε αρνητικές σκέψεις! Συγκεκριμένα, σταματήστε να εστιάζετε μόνο στα αρνητικά σε κάθε κατάσταση που προκύπτει στην σχέση σας. Μιλήστε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας και βάλτε τα πράγματα στην θέση τους. Εάν είστε αδέσμευτοι, σύντομα κάποιος/α θα εμφανιστεί στην ζωή σας και θα σας βγάλει από την ρουτίνα σας.

Ζώδια Ιχθύες

Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να ανοίξετε τις γραμμές επικοινωνίας με τον/την σύντροφό σας και να του/της παρουσιάσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας για το μέλλον της σχέσης σας! Αν είστε αδέσμευτοι, η μέρα σας επιφυλάσσει μερικές ευχάριστες συναντήσεις. Περιμένετε μια έκπληξη από το παρελθόν, όπως πρώην συντρόφους και ανεκπλήρωτους έρωτες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66