Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/05 Πέμπτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/05 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/05 Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας περνάει μια καλή φάση και απολαμβάνετε χαλαρωτικές και όμορφες στιγμές με τον/την αγαπημένο/η σας.

Εάν η ερωτική σας ζωή έχει πέσει σε στασιμότητα, μην ανησυχείτε – φαίνεται ότι σύντομα πρόκειται να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον καινούργιο άτομο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά στην ερωτική σας ζωή καθώς κάτι λάθος κάνετε στην σχέση σας με ένα συγκεκριμένο άτομο.

Μη συμβιβάζεστε συνέχεια ενάντια στις επιθυμίες σας, διότι όλη αυτή η δυσαρέσκεια συσσωρεύεται με αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις. Κάνετε κακό τόσο στον εαυτό σας όσο και στον/στην σύντροφό σας όταν δεν μπορείτε να πείτε όχι σε τίποτα.

Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση μεταξύ σας, ώστε να αποφύγετε τα χειρότερα αργότερα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια νέα συνάντηση θα φέρει ήλιο και χρώμα στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/05 Ζώδια Δίδυμοι

Μπορεί να απομακρυνθείτε κάπως από τον/την σύντροφό σας καθώς προσπαθείτε να ανταποκριθείτε σε άλλους τομείς της ζωής σας. Θα ήταν πολύ καλύτερο αν ζητούσατε τη συμβουλή και τη βοήθεια του/της. Η ανταπόκρισή του/της θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο τυχεροί είστε που τον/την έχετε στη ζωή σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας και ετοιμαστείτε να λάβετε τα δώρα του σύμπαντος.

Ζώδια Καρκίνος

Στην προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για το τι λέτε στον/στην σύντροφό σας, επειδή θα είναι εύκολο να παρεξηγηθούν τα λεγόμενά σας ή να πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα και μπορεί να βλάψουν ανεπανόρθωτα τη σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, βγείτε με φίλους και διασκεδάστε.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 05-15/05 Παλιοί και Νέοι Έρωτες στο κατώφλι σας

zodia-zvdia-75

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/05 Ζώδια Λέων

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, καλό θα ήταν να είστε λιγότερο εγωιστές και αντ’ αυτού να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στον/στην σύντροφό σας, που χρειάζεται τη βοήθειά σας. Αφιερώστε λοιπόν λίγο ποιοτικό χρόνο σε αυτόν/αυτήν και βάλτε τα δυνατά σας για να τον/την βοηθήσετε όπως μπορείτε. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, προσπαθήστε να μην σας πιάνει θλίψη για την κατάστασή σας. Μια αλλαγή στην διάθεσή σας θα κάνει θαύματα.

Ζώδια Παρθένος

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, είστε πεπεισμένοι ότι είναι καλύτερο να κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματά σας και να μην τα μοιράζεστε με τον/την αγαπημένο/η σας. Αλλά αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης της κατάστασης. Ο/Η σύντροφός σας το παίρνει με λάθος τρόπο, πιστεύοντας ότι κρατάτε κάτι κρυφό ή δεν τον/την εμπιστεύεστε και κάνει διάφορα σενάρια στο μυαλό του/της. Διορθώστε την κατάσταση άμεσα. Αποφασίστε σήμερα να ξεκινήσετε να μιλάτε ανοιχτά για τυχόν προβλήματα σχέσεων, ώστε να μπορείτε να τα αντιμετωπίζετε μαζί ως ομάδα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τα άστρα είναι στο πλευρό σας σήμερα, βοηθώντας σας να αλλάξετε τη ζωή σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/05 Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να περάσετε μια όμορφη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας σήμερα. Αυτό δείχνει το πόσο γοητευτικοί είστε. Βγείτε λοιπόν έξω και απολαύστε το!

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στη σχέση σας τον τελευταίο καιρό, καθώς προκύπτουν διαρκώς εντάσεις και διαφωνίες. Αλλά η πρόβλεψη είναι καλή για σήμερα. Τα πράγματα είναι πιο ήσυχα και αυτό θα σας επιτρέψει να αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας φέρουν πιο κοντά στον/στην σύντροφό σας. Εάν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά. Ο έρωτας της ζωής σας είναι κάπου εκεί έξω.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή είναι κάπως περίπλοκα. Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να αφιερώσετε λίγο χρόνο σε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποσαφηνίσετε την κατάσταση, ώστε να γνωρίζετε και οι δύο ακριβώς πού στέκεστε. Θα είστε πολύ πιο ήρεμοι μετά από αυτό. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βρείτε το κουράγιο να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας σήμερα. Προσεγγίστε το άτομο που σας αρέσει και ανοίξτε όλα σας τα χαρτιά.

Ζώδια Αιγόκερως

Υπάρχει μεγάλη ένταση στην ερωτική σας ζωή τώρα. Είστε γεμάτοι με συναισθήματα ζήλιας και ανασφάλειας και το ίδιο αισθάνεται και ο/η σύντροφός σας. Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να κρατήσετε ήρεμους τους τόνους και να προσπαθήσετε να κάνετε μια ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση μαζί του/της. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, είναι καιρός να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν για πάντα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσετε στην ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 05-15/05 Παλιοί και Νέοι Έρωτες στο κατώφλι σας

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Η ερωτική σας ζωή φαίνεται να πηγαίνει αρκετά καλά. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στον ορίζοντα, οπότε χαλαρώστε και απολαύστε τις απλές χαρές της ζωής με το ταίρι σας. Εάν ακόμη ψάχνετε το άλλο σας μισό, κάποιο άτομο που γνωρίζετε καλά, είναι έτοιμο να σας εξομολογηθεί τον έρωτά του.

Ζώδια Ιχθύες

Όλα φαίνονται ρόδινα στην ερωτική σας ζωή και θα πάνε ακόμη καλύτερα όταν αποφασίσετε να δώσετε στον/στην σύντροφό σας το εκατό τοις εκατό της αγάπης και της προσοχής σας και να στοχεύσετε στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που υπάρχουν στην σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην περιμένετε από τους άλλους να σας βγάλουν από αυτήν την κατάσταση. Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας και αναλάβετε πρωτοβουλίες. Κάντε κάτι για να γνωρίσετε καλύτερα κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot