Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/06 Δευτέρα

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/06 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/06 Δευτέρα Ζώδια Κριός .

Αν είστε σε σχέση, να ξέρετε ότι σήμερα το ταίρι σας έχει κανονίσει κρυφά μια ρομαντική έκπληξη για εσάς.

Αφήστε λοιπόν πίσω τις έγνοιες σας και απολαύστε το! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε ένα νέο συναρπαστικό άτομο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή.

Αξιοποιήστε αυτή την διάθεση στο έπακρο και κανονίστε κάτι ξεχωριστό με τον/την σύντροφό σας για σήμερα.

Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια νέα συνάντηση που θα λάβει χώρα σήμερα θα δώσει μια αισιόδοξη πνοή στην ερωτική σας ζωή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποφύγετε τις υπερβολές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/06 Δευτέρα Ζώδια Δίδυμοι

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή εξελίσσονται όπως ακριβώς επιθυμείτε. Η άψογη επικοινωνία και η αμοιβαία κατανόηση στην σχέση σας σας γεμίζουν με ευτυχία. Όλη αυτή η θετική διάθεση έχει αντίκτυπο και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, τότε ετοιμαστείτε – πολύ σύντομα θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας και όλες αυτές οι στιγμές πάθους και ευτυχίας που ονειρευόσασταν τόσο καιρό θα γίνουν πραγματικότητα.

Ζώδια Καρκίνος

Το άγχος και η πίεση της καθημερινότητάς σας μπορεί να έχουν επηρεάσει τη σχέση σας. Εάν διαπιστώνετε ότι έχετε παραμελήσει τον/την σύντροφό σας, προσπαθήστε να του/της αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε βαρεθεί να είστε μόνοι, προετοιμαστείτε για μια πλήρη αλλαγή σκηνικού. Μια πρόσφατη γνωριμία μπορεί σύντομα να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 06-12/06 Προσοχή για το άμεσο μέλλον των σχέσεων!

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η σχέση σας επωφελείται από την αισιόδοξη διάθεση που επικρατεί σήμερα. Θα περάσετε υπέροχες στιγμές με τον/την αγαπημένο/η σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας κάνοντας μια μεγάλη, ρομαντική βόλτα με τον/την σύντροφό σας. Αν πάλι ψάχνετε ακόμη το άλλο σας μισό, μην φοβάστε να φλερτάρετε. Μιλήστε ανοιχτά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μιας και η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για τα αισθηματικά σας.

Ζώδια Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζετε πολλές προκλήσεις στη δουλειά σας, αλλά καλό θα ήταν να συζητήσετε αυτά τα προβλήματα με τον/την σύντροφό σας και να ζητήσετε τη βοήθειά του/της, αντί να τα κρατάτε όλα μέσα σας. Αφήστε αυτόν/αυτήν που αγαπάτε να σας βοηθήσει και θα διαπιστώσετε ότι αυτό θα σας φέρει πιο κοντά αλλά και ότι έχετε δίπλα σας κάποιον/α στον/στην οποίο/α μπορείτε να βασιστείτε. Εάν είστε αδέσμευτοι, δώστε μια ευκαιρία σε κάποιον/α που σας φλερτάρει εδώ και καιρό. Δεν θα το μετανιώσετε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/06 Δευτέρα Ζώδια Ζυγός

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, φαίνεται ότι τα έχετε κάνει όλα σωστά! Η σχέση σας ευδοκιμεί και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Αν θέλετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να την πάτε στο επόμενο επίπεδο, δεν θα μπορούσατε να διαλέξετε καλύτερη μέρα από την σημερινή! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μια συνάντηση με το πεπρωμένο. Μια νέα συνάντηση σας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη.

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε μια επαναστατική διάθεση σήμερα και αυτό θα σας οδηγήσει σε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, κάτι που θα εκπλήξει τον/την σύντροφό σας, καθώς συνήθως δεν έχετε καμία διάθεση για ανανέωση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τολμήστε να ανοίξετε τα χαρτιά σας και εκφράσετε πώς νιώθετε στο άτομο που σας έχει κλέψει την καρδιά. Δεν θα απογοητευτείτε.

zwdia shmera

Ζώδια Τοξότης

Αρπάξτε την ευκαιρία σήμερα και απαλλάξτε την ερωτική σας ζωή από οτιδήποτε σας δυσαρεστεί και σας εμποδίζει να απολαύσετε τον χρόνο που περνάτε με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, πάρτε την πρωτοβουλία. Ήρθε η ώρα να βγείτε έξω και να πάρετε αυτό που θέλετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Νιώθετε την ανάγκη να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας αυτή τη στιγμή, αλλά φοβάστε να το πείτε στον/στην σύντροφό σας γιατί δεν ξέρετε πώς θα το πάρει. Προσπαθήστε να συζητήσετε το θέμα ήρεμα και να βρείτε κάποια κοινά σημεία. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να λυπάστε τον εαυτό σας, αφήστε στην άκρη τους ανόητους δισταγμούς σας και κάντε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας αρέσει.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 06-12/06 Προσοχή για το άμεσο μέλλον των σχέσεων!

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/06 Δευτέρα Ζώδια Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να μάθετε να ανοίγεστε για όσα σας απασχολούν και να συζητάτε τα πάντα με τον/την σύντροφό σας. Έχει επιλέξει να μοιραστεί τη ζωή του/της μαζί σας, οπότε του/της αξίζει να γνωρίζει τι συμβαίνει στη ζωή σας και να προσφέρει όπου μπορεί την βοήθεια του/της. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας σήμερα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την προσοχή.

Ζώδια Ιχθύες

Η δουλειά σας φαίνεται να έχει απορροφήσει κάθε κομμάτι της ζωής σας αυτές τις μέρες και αυτό μπορεί να έχει προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σας. Είναι ο/η σύντροφός σας δυσαρεστημένος/η; Σας ζητά να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί; Αν το σκεφτείτε για λίγο, θα δείτε ότι έχει δίκιο. Εάν είστε αδέσμευτοι, σκεφτείτε το δυο φορές πριν δώσετε σε κάποιον/α μια ευκαιρία, γιατί μπορεί να βρεθείτε σε μια δυσάρεστη κατάσταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot