Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/06 Σάββατο

zwdia-krevati

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/06 Σάββατο

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Για μισό λεπτό! Είστε έτοιμοι να βιαστείτε για κάτι, είτε πρόκειται για σχέση ή για μια γρήγορη κρίση.

Το κλειδί τώρα είναι να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να πάρετε περισσότερες πληροφορίες. Ακούστε την καρδιά σας. Κάτι έχει να σας πει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Υπάρχει μια παθιασμένη ενέργεια στην ατμόσφαιρα. Μήπως η ερωτική σας ζωή χρειάζεται λίγη ώθηση; Σπάστε τη ρουτίνα και κάντε κάτι αυθόρμητο και απροσδόκητο!

Ζώδια Δίδυμοι

Μην βασίζεστε στην διαισθητική αντίληψη, για την επικοινωνία που αφορά τα ερωτικά σας. Το άλλο άτομο δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας, ούτε εσείς το δικό του. Κάντε μια συγκεκριμένη ερώτηση ή πείτε του τι επιδιώκετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον ενώνονται με τον πιο ενδιαφέροντα τρόπο όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Χρησιμοποιήστε την καλή σας μνήμη, καθώς και την ικανότητά σας να οραματίζεστε το μέλλον.

Ζώδια Λέων

Ξαφνικά κοιτάτε μια ερωτική προοπτική με επιχειρηματικό μάτι. Τι βάζετε και τι παίρνετε σε αυτή τη σχέση; Αξίζει τον κόπο; Ζητήστε από έναν φίλο να σας συμβουλεύσει.

Ζώδια Παρθένος

Αναπτύσσετε μια ιδέα για την ερωτική σας ζωή και ξαφνικά ό,τι σας μπέρδευε αρχίζει να βγάζει νόημα. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τη διαδρομή.

κρυσταλλομαντεία

Ζώδια Ζυγός

Η ικανότητά σας να ακούτε, είναι πολύ πιο σέξι από την τάση των υπολοίπων να μιλάνε για τον εαυτό τους. Δείξτε σε κάποιο άτομο ότι σας ενδιαφέρει, κάνοντάς του μια ερώτηση κλειδί, ακολουθούμενη από μερικές ακόμη διανθισμένες με φλογερές ματιές και χιούμορ.
Ξέρετε εσείς.

Ζώδια Σκορπιός

Η σημερινή είναι μια από αυτές της μέρες όπου μια ματιά από το άτομο που σας ενδιαφέρει μπορεί να σας στείλει στους επτά ουρανούς. Πείτε αυτό που θέλετε χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του σώματος ή όσο το δυνατόν λιγότερες λέξεις. Το χιούμορ και το μυστήριο είναι η καλύτερη τακτική που μπορείτε να ακολουθήσετε τώρα στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Τοξότης

Ο πειρασμός να παραβλέψετε κάτι που μοιάζει με μειονέκτημα, είναι μεγάλος. Μήπως τελικά αυτό το ελάττωμα, δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση με αυτό το άτομο στο μέλλον; Σκεφτείτε το καλά πριν προχωρήσετε.

Διαβαστε επισης : Εορταστικό 3ημερο και πολλές ευκαιρίες επικοινωνίας!

tarw-wroskopio-4

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα έχετε την τύχη στο πλευρό σας. Όταν η θετική σας στάση συνδυάζεται με λίγη προσπάθεια, μπορούν να συμβούν κάθε είδους ευχάριστα πράγματα.

Ζώδια Υδροχόος

Ο έρωτας είναι μυστηριώδης και όλα τα υπόλοιπα. Αλλά προκειμένου να ευχαριστηθείτε το γεγονός ότι το μυαλό σας πετάει στα σύννεφα, θα πρέπει το υπόλοιπο σώμα σας να είναι γερά βιδωμένο στο έδαφος. Προσγειωθείτε και αποφασίστε ποιοι είστε και τι πραγματικά θέλετε.

Ζώδια Ιχθύες

Δεν είναι καλύτερο να κάνετε αυτό που θέλετε παρά να μετανιώνετε αργότερα; Ζείτε μόνο μία φορά. Αντί να χρονοτριβείτε και να μαζεύετε περισσότερες πληροφορίες, να είστε τολμηροί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia