Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/07 Τετάρτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/07 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/07 Τετάρτη Ζώδια Κριός .

Μοιραστείτε τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχετε με τον/την σύντροφό σας, αντί να τα κρατάτε όλα μέσα σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, μην αγχώνεστε. Πολύ σύντομα θα βρείτε τον/την άντρα/γυναίκα των ονείρων σας. Βρίσκεται πολύ πιο κοντά από όσο φαντάζεστε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η αγάπη και ο ρομαντισμός έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε υπέροχα με τον/την σύντροφό σας απόψε.

Καιρός να απαλλαγείτε από τα άγχη που σας ταλανίζουν και να βάλετε την σχέση σας σε νέα βάση.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα είναι τέλεια για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με φίλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/07 Τετάρτη Ζώδια Δίδυμοι

Η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη ένταση αυτή τη στιγμή. Η σχέση σας θα πρέπει να είναι πηγή χαλάρωσης για εσάς και όχι να σας αγχώνει περισσότερο. Οπότε φροντίστε να μην ξεσπάτε όλα σας τα προβλήματα στον/στην σύντροφό σας. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, ο έρωτας δεν θα αργήσει να σας χτυπήσει την πόρτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να του ανοίξετε.

Ζώδια Καρκίνος

Με όλες τις υποχρεώσεις που έχετε σε δουλειά και σπίτι, έχετε παραμελήσει τον/την σύντροφό σας. Αλλά αν θέλετε να διατηρήσετε την όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ σας, φροντίστε να διορθώσετε την κατάσταση. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, απόψε είναι η βραδιά που μπορεί να κάνετε μια συναρπαστική νέα γνωριμία.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα HAL G προβλέπει για το υπόλοιπο του Καλοκαιριού Συναντήσεις και ξεκαθαρίσματα

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη. Μην αφήσετε με τίποτα όλη αυτή την θετική ενέργεια να πάει χαμένη σήμερα. Βγείτε έξω και διασκεδάστε! Είστε δεσμευμένοι; Μαύρα σύννεφα μαζεύονται πάνω από την σχέση σας. Καλά θα κάνετε να χειριστείτε την κατάσταση με υπευθυνότητα και να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας.

Ζώδια Παρθένος

Θα πρέπει να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό στην σχέση σας σήμερα. Μπορείτε να περάσετε υπέροχες στιγμές με τον/την σύντροφό σας, αλλά έχετε την τάση να πιέζετε πάρα πολύ τον εαυτό σας και εκεί χάνετε την μπάλα. Εστιάστε μόνο στα σημαντικά και θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλά. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάντε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας εν όψει καλοκαιριού. Θα αλλάξει η διάθεσή σας και θα ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή σας.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/07 Τετάρτη Ζώδια Ζυγός

Η σχέση σας εξελίσσεται πολύ καλά. Προσπαθήστε να δώσετε λίγο περισσότερη προσοχή στα μικρά πράγματα. Αυτές οι μικρές καθημερινές λεπτομέρειες που προσθέτουν ρομαντισμό και χρώμα στη σχέση σας, κρατάνε δεμένους εσάς και τον/την σύντροφό σας. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Ο έρωτας που αναζητάτε δεν είναι πολύ μακριά.

Ζώδια Σκορπιός

Μην φοβάστε να πείτε στον/στην σύντροφό σας πώς νιώθετε για εκείνον/η. Μη διστάζετε. Μόλις ανοιχτείτε και οι δύο θα δείτε ότι θα συνδεθείτε πιο στενά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πείτε ναι στις προσκλήσεις που θα λάβετε σήμερα, βγείτε έξω και διασκεδάστε! Θα έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλούς θαυμαστές. Μην είστε απότομοι με κάποιον/α που μόλις γνωρίσατε. Μπορεί να είναι το τυχερό σας!

taro-zodia-098

Ζώδια Τοξότης

Μπορεί να μαλώσετε με τον/την σύντροφό σας σήμερα και να βιώσετε αυξημένη ένταση στη σχέση σας, αλλά μην ανησυχείτε. Όλα αυτά είναι κομμάτι της ζωής. Αν υπάρχει αληθινή αγάπη, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Αν είστε αδέσμευτοι, η διάθεση και το σεξαπίλ σας είναι τόσο ανεβασμένα, που σίγουρα θα έχετε μια ερωτική περιπέτεια.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα αντιμετωπίζετε προβλήματα στη σχέση σας. Παραμελείτε εδώ και καιρό τον/την σύντροφό σας και η υπομονή του/της εξαντλείται. Η συμπεριφορά σας έχει προκαλέσει τόση δυσαρέσκεια, που η κατάσταση είναι έτοιμη να εκραγεί. Χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί από την πλευρά σας. Πάνω από όλα, μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Αν είστε αδέσμευτοι, φαίνεται ότι είστε από επιλογή. Σας δόθηκαν πολλές ευκαιρίες για να κάνετε σχέση αυτές τις μέρες και ήταν στο χέρι σας να τις εκμεταλλευτείτε.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα HAL G προβλέπει για το υπόλοιπο του Καλοκαιριού Συναντήσεις και ξεκαθαρίσματα

zwdia – love

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/07 Τετάρτη Ζώδια Υδροχόος

Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο διαλλακτικοί στην σχέση σας. Η συμπεριφορά σας είναι πολύ εκρηκτική και η δυναμική σας ιδιοσυγκρασία προκαλεί τριβές με τους άλλους. Προσπαθήστε να δείξετε μεγαλύτερη τρυφερότητα και κατανόηση και δεν θα απογοητευτείτε. Αν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Η θετική σας διάθεση σε συνδυασμό με το λαμπερό σας χαμόγελο, είναι τα κλειδιά της επιτυχίας σας.

Ζώδια Ιχθύες

Έχετε αυξημένη θετική διάθεση σήμερα και αυτό σας βοηθά να αντιμετωπίσετε κάθε αρνητική κατάσταση στην ερωτική σας ζωή. Εάν προκύψουν προβλήματα στην σχέση σας, στρέψτε την προσοχή σας στα θετικά και βρείτε γρήγορα λύσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, οι μετοχές σας είναι σε άνοδο. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό το γεγονός!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot