Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/10 Κυριακή

astrologia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/10 Κυριακή

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Τα συναισθήματά σας μπορεί να σας καταβάλλουν σήμερα. Δώστε στον εαυτό σας λίγες στιγμές για να επεξεργαστείτε τις νέες πληροφορίες που λαμβάνετε πριν αντιδράσετε.

Αν αφήσετε να περάσει λίγος χρόνος. είναι λιγότερο πιθανό να πείτε κάτι που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Δεν είναι ρομαντικό να είστε κτητικοί. Με αυτό τον τρόπο φαίνεστε εξαρτημένοι και ανασφαλείς. Με το να επιτρέπετε σε φίλους και εραστές να περνούν χρόνο χώρια από εσάς, δείχνει ότι τους εμπιστεύεστε. Έχετέ τους λίγη εμπιστοσύνη.

Ζώδια Δίδυμοι

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε ζητήματα υγείας για να κερδίσετε τη συμπάθεια κάποιου/κάποιας που έχετε ερωτευτεί. Το να είστε σε θέση να φροντίσετε τον εαυτό σας είναι πολύ πιο σέξι από το να γκρινιάζετε διαρκώς για πόνους και αδιαθεσίες, εκτός αν αυτό που επιδιώκετε είναι να σας κάνουν μασάζ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Η παθιασμένη προσέγγισή σας για τη ζωή μπορεί να φέρει κάποιον/α σε αμυντική θέση. Παρόλο που σας αρέσει να αντιμετωπίζετε τα θέματα σας με ζήλο, οι άλλοι μπορεί να προτιμούν μια πιο ήρεμη προσέγγιση. Να είστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και ιδέες.

Ζώδια Λέων

Ο εγωισμός σας μπαίνει εμπόδιο στην ευτυχία σας. Όταν παίρνετε όλες σας τις αποφάσεις με γνώμονα την περηφάνια σας, δεν αφήνετε χώρο στη συμπόνια και την κατανόηση. Δώστε στους άλλους ανθρώπους το δικαίωμα να έχουν διαφορετικές απόψεις, χωρίς να το παίρνετε προσωπικά.

Ζώδια Παρθένος

Κάποιος ανήσυχος φίλος σας μπορεί να είναι το κατάλληλο άτομο για να σας βγάλει από τη ρουτίνα σας. Αφήστε τον να σας ενθαρρύνει ώστε να ψάξετε για ερωτικές γνωριμίες σε ασυνήθιστα μέρη. Ξεκινήστε μια αξιομνημόνευτη περιπέτεια και βοηθήστε ο ένας τον άλλον.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Ζυγός

Όταν προκύπτουν αλλαγές στη συνηθισμένη σας ρουτίνα, δεχτείτε τις ως συναρπαστικές προκλήσεις αντί για ατυχή εμπόδια. Μια πιο θετική προσέγγιση θα κάνει θαύματα στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα γεγονότα. Μακροπρόθεσμα θα χαρείτε που το κάνατε.

Ζώδια Σκορπιός

Η αυτοπεποίθησή σας είναι το κλειδί για κερδίσετε την προσοχή του ατόμου που έχετε ερωτευτεί. Όσο περισσότερη αυτοεκτίμηση εκπέμπετε, τόσο πιο σέξι είστε. Δείξτε του τα ταλέντα σας και να περιμένετε θετικά αποτελέσματα.

Ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρά σας. Μπορεί να προσπαθούν να σας πουν κάτι για τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Κρατήστε δίπλα σας ένα ημερολόγιο για να καταγράφετε ακριβώς αυτά που βλέπετε και τα άτομα που εμφανίζονται περισσότερο. Ακούστε το υποσυνείδητό σας.

δωρεάν-προβλέψεις

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να πάρετε αποφάσεις. Αντιμετωπίστε προβλήματα στα οποία δεν μπορούσατε να δώσετε την προσοχή σας προηγουμένως. Βρείτε μια λύση και ακολουθήστε την μέχρι τέλους. Όταν οι άλλοι δουν πόσο σοβαρά το βλέπετε, θα δώσουν σημασία και στις άλλες ιδέες σας.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα προσπαθήστε να κάνετε κάτι για να αισθανθείτε κοινωνικά χρήσιμοι. Αντί να μείνετε σπίτι, συμμετέχετε εθελοντικά σε έναν ξενώνα αστέγων ή σε κάποιο συσσίτιο. Προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε έναν κοινωφελή σκοπό για τον οποίο ενδιαφέρεστε. Σκεφτείτε πέρα από τον εαυτό σας.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα μια συναισθηματική αναταραχή μπορεί να σας αποσπάσει από ένα μεγαλύτερο πρόβλημα. Μην αφήνετε όλη αυτή την ένταση να σας εμποδίσει να βοηθήσετε κάποιον φίλο που πραγματικά σας χρειάζεται. Έχετε το νου σας σε όσους προσπαθούν να ανατρέψουν τις καλές σας προθέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66