Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/11 Τετάρτη

SONY DSC

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/11 Τετάρτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Μπορεί να ήταν περίεργο το όνειρο που είδατε. Αλλά το πρωί ξυπνήσατε και νιώθατε κάπως αποπροσανατολισμένοι, σαν να μην μπορείτε να διαχωρίσετε το υποσυνείδητο από την πραγματικότητα.

Με αυτή τη διάθεση, είστε σε θέση να παρατηρείτε διάφορα σέξι άτομα που δεν είναι του τύπου σας. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε νέες γνωριμίες.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Κάποιος που σας πλήγωσε στο παρελθόν, επανεμφανίζεται στη ζωή σας και προσπαθεί για άλλη μια φορά να παίξει με το μυαλό σας. Με κάποιο τρόπο, αυτή η τακτική σας αφήνει αδιάφορους – συνήθως σας πλήγωνε συναισθηματικά. Πότε γίνατε τόσο οξυδερκείς; Λίγη σαφήνεια θα σας βοηθήσει να διαχωρίσετε τα συναισθήματά σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Είστε πραγματικά υπέροχοι φίλοι. Και αυτό σήμερα είναι εξαιρετικά σημαντικό. Κάποιος από τους φίλους σας είναι απελπισμένος. Αφιερώστε του λίγο από το χρόνο σας. Δεν χρειάζεται να πείτε πολλά – απλά ακούστε τον. Η ώρα που θα περάσετε βοηθώντας κάποιον άλλο, είναι ένα υπέροχο δώρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Βαθιά μέσα σας είστε ένα απλό, ντροπαλό άτομο. Αλλά η παράσταση που δίνετε αξίζει βραβείο! Για μια φορά σήμερα μπορείτε να μοιραστείτε τον πραγματικό σας χαρακτήρα με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Πάρτε ένα ρίσκο και αποκαλύψτε την ευαισθησία σας. Η ευάλωτη φύση σας θα το συγκινήσει.

Ζώδια Λέων

Έχετε γνωρίσει το ταίρι των ονείρων σας; Ίσως – αλλά δεν θα ξέρετε σίγουρα μέχρι να σταματήσουν τα πυροτεχνήματα. Προς το παρόν, απολαύστε το πάθος και την ένταση. Ανησυχείτε αργότερα για γάμους, παιδιά και υποθήκες. Και αν πρόκειται απλά για μια σχέση στην οποία περνάτε καλά, δεν έχετε κανένα πρόβλημα.

Ζώδια Παρθένος

Ανοίξτε το ραδιόφωνο ή την τηλεόραση και μάθετε για μια κατάσταση που σας παρακινεί να δραστηριοποιηθείτε. Είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε ακόμη και θυμωμένοι, με όσα γίνονται στον κόσμο. Μάλιστα το πάθος σας μπορεί να σας ωθήσει να συμμετέχετε σε κάποιο ακτιβιστικό κίνημα, όπου μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας.

zodia-zwdia-88-1

Ζώδια Ζυγός

Μην δουλέψετε πάλι κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού. Ούτως ή άλλως, μέχρι του χρόνου τέτοια μέρα όλοι οι κόποι σας θα έχουν ξεχαστεί. Βγάλτε τα παπούτσια σας και πέσετε στο κρεβάτι. Πότε ήταν η τελευταία φορά που απολαύσατε μια απογευματινή συνεύρεση με το αντικείμενο του πόθου σας; Τι περιμένετε;

Ζώδια Σκορπιός

Το αφεντικό σας σάς έχει χώσει για τα καλά στη δουλειά και με τόσο φόρτο μπορεί να μείνετε στο γραφείο μέχρι αργά το βράδυ. Σκεφτείτε τη θετική πλευρά: Μόλις δύσει ο ήλιος, βγαίνουν έξω διάφορα είδη ενδιαφέροντων ανθρώπων. Μπορεί να συναντήσετε κάποιο σέξι, αινιγματικό άτομο στο δρόμο σας για το σπίτι. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, ακόμη και μέσα στο σκοτάδι.

Ζώδια Τοξότης

Το να ξεκαθαρίσετε τα όριά σας θα σας δώσει αυτοπεποίθηση. Και αν κάποιο άτομο σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού αλλά δεν θέλετε, πείτε την αλήθεια. Δεν είναι κακό να είστε ειλικρινείς σχετικά με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Το άσχημο είναι να παραπλανείτε κόσμο και να λέτε ψέματα.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα, μια αμήχανη έως και ενοχλητική κατάσταση θα δοκιμάσει σε μεγάλο βαθμό την ψυχική σας δύναμη. Μπορεί να συναντήσετε τυχαία το πρώην ταίρι σας, με το άτομο για το οποίο σας παράτησε. Μην επιτρέψετε να σας κυριεύσει η θλίψη και η οργή. Αντ’ αυτού, κάντε κουράγιο και δείξτε ανωτερότητα.

tarw-wroskopio-4

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Σας αρέσει να κοκορεύεστε και είστε οι πρώτοι που το παραδέχεστε. Και ποιο είναι το κακό; Η επιδειξιμανία σας σπρώχνει τους άλλους στα άκρα και μπορεί να δημιουργήσει συναισθήματα πικρίας. Μοιραστείτε τα φώτα της σκηνής και με κάποιον άλλον. Θα του φτιάξετε τη μέρα.

Ζώδια Ιχθύες

Καλά θα κάνετε να κοιτάξετε τη δουλειά σας σήμερα. Το τι κάνουν οι άλλοι στη ζωή τους, είναι κάτι που δεν θα πρέπει να σας αφορά καθόλου. Το σύμπαν είναι γενναιόδωρο με αυτούς που ασχολούνται μόνο με τον εαυτό τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia