Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/12 Παρασκευή

4039299_200802019000_2

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 06/12 Παρασκευή

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Ο έρωτας θα έρθει στη ζωή σας πολύ σύντομα. Αλλά το να βιαστείτε να βγείτε αυτό το ραντεβού ή να τηλεφωνήσετε σε αυτό το άτομο, μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό.

Σήμερα πάρτε λίγο χρόνο για να εξερευνήσετε την προσωπικότητα σας και τον τρόπο που έρχεστε σε επαφή με τους ανθρώπους γύρω σας. Αναζητήστε άτομα που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με εσάς για μια νέα προοπτική.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα αισθάνεστε κάπως προληπτικοί – αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ακούστε το ένστικτό σας. Το μυαλό σας είναι γεμάτο με έξυπνες ιδέες και γρήγορες λύσεις. Είστε ειδικοί στο να βρίσκετε τι πρέπει να κάνετε σε κάθε περίπτωση και όλοι επιζητούν την παρέα σας. Πείτε αυτό που θέλετε και να είστε βέβαιοι ότι θα ακουστεί.

Ζώδια Δίδυμοι

Τα υπερβολικά περίτεχνα μηνύματα μπορεί να σας γυρίσουν μπούμερανγκ σήμερα – μείνετε καλύτερα στα βασικά. Αν έχετε αναπτύξει μια παραπάνω από φιλική σχέση με κάποιο άτομο, σκεφτείτε μήπως πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Μόλις εκφράσετε τα συναισθήματά σας, θα έχετε εκπληρώσει την αποστολή σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Δεν μπορείτε να ξέρετε πόσο μακριά μπορείτε να πάτε, μέχρι να φτάσετε εκεί. Έτσι έχουν τα πράγματα τώρα. Ευτυχώς, είστε σε θέση να προσαρμόζεστε πολύ γρήγορα στις καταστάσεις. Τα άστρα υποδεικνύουν ότι μια «μαγειρεύεται» μια ερωτική κατάσταση, που θα σας προκύψει εκεί που δεν το περιμένετε – οπότε να περιμένετε τα πάντα.

Ζώδια Λέων

Βεβαιωθείτε ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, πριν τρέξετε και αρχίσετε να ψάχνετε νυφικό/γαμπριάτικο κοστούμι. Πρόκειται για αληθινή αγάπη; Μάλλον για μεγάλο πάθος. Τα άστρα λένε ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω για αυτό, αλλά σύντομα θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας ή έστω θα περισώσετε την αξιοπρέπειά σας.

Ζώδια Παρθένος

Μπαίνετε στον πειρασμό να δοκιμάσετε κάτι εντελώς έξω από τον χαρακτήρα σας: Να ζητήσετε βοήθεια. Σήμερα παρουσιάζεται μια ευνοϊκή ευκαιρία για να μοιραστείτε ένα μυστικό που σας βαραίνει εδώ και χρόνια. Πείτε το σε ένα έμπιστο άτομο. Ακόμη και αν δεν έρθετε ποτέ αντιμέτωποι με το άτομο υπό συζήτηση, τουλάχιστον θα έχετε ξαλαφρώσει.

tarw-wroskopio-4

Ζώδια Ζυγός

Η συναισθηματική σας εξάρτηση μπορεί να τρομάξει κάποιο πρόσωπο και τα ανάμεικτα μηνύματα μπορεί να σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Οπότε μην πλησιάσετε ακόμη αυτό άτομο. Μόλις ξεμπερδέψετε από όλο αυτό το συναισθηματικό χάος, θα έχετε περισσότερη ενέργεια για ερωτικές επιδιώξεις. Μέχρι τότε, κρατήστε το για τον εαυτό σας.

Ζώδια Σκορπιός

Αν αφήσετε την εσωτερική σας αναταραχή να βγει προς τα έξω, δεν θα σας αρέσουν καθόλου οι συνέπειες. Είστε σε καλή φάση τώρα, παρόλο που δεν μπορείτε να το εκτιμήσετε όπως πρέπει. Θα πρέπει να καταπολεμήσετε το άγχος σας. Δεν θα μπορέσετε να τα βρείτε με κανέναν αν δεν ξεφορτωθείτε τα περιττά συναισθηματικά βάρη.

Ζώδια Τοξότης

Μοιάζει λες και δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τίποτα, με την αυτοκαταστροφική τάση που σας έχει πιάσει τον τελευταίο καιρό. Διακυβεύονται πολλά πράγματα, οπότε δεν μπορείτε να βασίζεστε σε ενδείξεις και υπαινιγμούς. Ζητήστε αυτό θέλετε και χρειάζεστε. Μην φοβάστε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Δεν είναι και τόσο τρομακτική όσο φαντάζεστε.

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Η μεταμόρφωση είναι κάτι συναρπαστικό και γεμάτο πιθανότητες, οπότε αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται τώρα. Εκμεταλλευτείτε την αστρική ενέργεια. Τα άτομα εμπιστοσύνης σας θα κατανοήσουν την ανάγκη σας να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Θα κάνετε μια φανταστική επαφή με κάποιον/α.

Ζώδια Υδροχόος

Ναι, έχετε ήδη βαρεθεί αυτό το συγκεκριμένο πράγμα. Αλλά τελειώστε το, πριν ξεκινήσετε κάτι άλλο. Στρίψτε το μυαλό σας για απαντήσεις και δραστηριοποιηθείτε με όλες σας τις δυνάμεις. Θα προτιμούσατε να τα παρατήσετε – αλλά ξέρετε ότι αν το κάνετε θα το μετανιώσετε αργότερα.

Ζώδια Ιχθύες

Οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. Είστε ασταμάτητοι σήμερα με όσα θέλετε να επιτύχετε, ειδικά στον τομέα των σχέσεων. Αξιολογήστε την κατάσταση και διακρίνετε τις λεπτές διαφορές πριν τη προσεγγίσετε. Ίσως πάλι να ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας στην ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66