Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/01 Παρασκευή

erwtikes-5314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/01 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/01 Ζώδια Κριός .

Είναι μια καλή στιγμή για να είστε με τον/την σύντροφό σας και να σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον.

Αν είστε αδέσμευτοι, σκεφτείτε και βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να προσεγγίσετε αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο που κάνει την καρδιά σας να φτερουγίζει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας και να αντιμετωπίσετε τυχόν θέματα που σας προβληματίζουν.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βελτιώσετε τη σχέση σας και να αποφύγετε τυχόν εντάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, μην αφήνεστε.

Σηκωθείτε από τον καναπέ και σταματήστε να λυπάστε τον εαυτό σας. Βγείτε από το σπίτι και γνωρίστε νέα άτομα που μπορεί να σας αλλάξουν την ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/01 Ζώδια Δίδυμοι

Στη σχέση σας υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν σας ικανοποιούν. Μην τα αγνοείτε, καθώς αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Μιλήστε ειλικρινά για όσα σας απασχολούν. Εάν είστε αδέσμευτοι, φροντίστε τον εαυτό σας και προσπαθήστε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση που έχετε χάσει, καθώς σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε έναν/μία πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο.

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας αυτή τη στιγμή μαστίζεται από γκρίνιες και διαφωνίες. Ποιος φταίει για αυτό; Η απάντηση είναι απλή: εσείς. Η συνήθεια σας να μεταφέρετε συνεχώς την ένταση ολόκληρης της ημέρας στον/στην σύντροφό σας βρίσκεται στη ρίζα του προβλήματος. Συνεπώς, κρατήστε τα προβλήματά σας για τον εαυτό σας και κρατήστε τις ισορροπίες στην σχέση σας. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να προσεγγίσετε απευθείας το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε και να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 08/01 Προβλέψεις για τις Σχέσεις

dream

Ζώδια Λέων

Τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας και όλες οι συνθήκες οδηγούν σε μια σούπερ ρομαντική βραδιά με τον/την σύντροφό σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, δοκιμάστε να ρίξετε τις αναστολές σας, να χαλαρώσετε και ίσως βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Ζώδια Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό βρίσκεστε υπό μεγάλη πίεση και αυτό σας έκανε να απομακρυνθείτε από τον/την σύντροφό σας. Επομένως, δικαιολογημένα γκρινιάζει και σας κάνει παράπονα. Δεν μπορείτε να τον/την κατηγορήσετε. Δείξτε διπλωματικότητα και προσπαθήστε να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσά σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην τα παρατάτε. Σύντομα θα γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/01 Ζώδια Ζυγός

Αφήστε τα προβλήματα της δουλειάς σας έξω από την πόρτα και μην φθείρετε τη σχέση σας με προβλήματα που δεν την αφορούν. Διατηρήστε ένα αρμονικό, όμορφο κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας και αποφύγετε τους τσακωμούς. Αν δεν είστε σε σχέση αυτή τη στιγμή, μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε την πρώτη κίνηση; Ανοίξτε όλα σας τα χαρτιά και εξομολογηθείτε τον έρωτα σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Το πιθανότερο είναι ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα.

Ζώδια Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να ανοιχτείτε και να μιλήσετε στον/στην αγαπημένο/η σας για όλα όσα σας προβληματίζουν. Δεν ωφελεί να προσποιείστε ότι όλα είναι ρόδινα ανάμεσα στους δυο σας. Απλά να είστε ειλικρινείς και όλα θα πάνε καλά. Είστε μόνοι; Βγείτε έξω και απολαύστε τον χρόνο σας με καλούς φίλους. Επιλέξτε να περιβάλλεστε με ανθρώπους που σας ανεβάζουν την διάθεση και η συνάντηση που αναζητάτε δεν θα αργήσει να έρθει.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα έχετε κάθε ευκαιρία να κάνετε αυτήν τη σημαντική συζήτηση με τον/την σύντροφό σας και να σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο από το παρελθόν σας με το οποίο έχετε αφήσει εκκρεμότητες. Μήπως ήρθε η ώρα για μια ευχάριστη κατάληξη; Από εσάς εξαρτάται αν θα του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Ζώδια Αιγόκερως

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή έχετε καταβάλλει πολλή προσπάθεια για να φτάσετε στο σημείο που είστε τώρα και να δημιουργήσετε μια καλή σχέση. Όμως, η πίεση και το άγχος των τελευταίων ημερών σας έχουν επηρεάσει και διατρέχετε τον κίνδυνο να καταστρέψετε τα πάντα. Αφιερώστε αυτήν τη μέρα στον/στην σύντροφό σας. Σχεδιάστε ένα ρομαντικό βράδυ και ανανεώστε το δεσμό σας. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, μην περιμένετε να πέσει ο/η ιδανικός/ή σύντροφος από τον ουρανό. Δραστηριοποιηθείτε και όλα θα πάνε καλά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 08/01 Προβλέψεις για τις Σχέσεις

zodia-0988

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/01 Ζώδια Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Πάρτε την πρωτοβουλία και κάντε μια έκπληξη στον/στην σύντροφό σας, κάτι που θα ευχαριστήσει και τους δύο. Αν ψάχνετε ακόμα το άλλο σας μισό, ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Εμπρός λοιπόν! Μην διστάζετε!

Ζώδια Ιχθύες

Έχετε πολλές πιθανότητες να περάσετε μια υπέροχη ρομαντική βραδιά που θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε τα άγχη της ημέρας. Μπορείτε να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας για όλα, ακόμη και για θέματα εργασίας σε μια ήρεμη, χαλαρή ατμόσφαιρα. Εάν είστε αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να συναντήσετε έναν/μία παλιό/ά φίλο/η, που έχει αλλάξει σημαντικά από την τελευταία φορά που τον/την είδατε. Ποιος ξέρει τί θα μπορούσε να επακολουθήσει ανάμεσα σας;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098