Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/02 Δευτέρα

erwtikes-5314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/02 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/02  Ζώδια Κριός .

Εάν είστε σε σχέση, διατηρείστε μια πιο θετική και αισιόδοξη στάση, αν θέλετε να αποφύγετε τα προβλήματα και τους καβγάδες. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας.

Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε την καρδιά και την αγκαλιά σας και να καλωσορίσετε αυτό που έρχεται στο δρόμο σας!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Είναι καιρός να σταματήσετε να προσποιείστε ότι όλα είναι τέλεια και να κοιτάξετε την αλήθεια κατάματα.

Μιλήστε ειλικρινά με τον/την αγαπημένο/η σας και αντιμετωπίστε όσα σας βασανίζουν και δεν σας αφήνουν να απολαύσετε τον χρόνο που περνάτε μαζί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να υιοθετήσετε μια πιο θετική στάση.

Αρχίστε να βγαίνετε σε νέα μέρη και μην φοβάστε να κάνετε γνωριμίες. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/02  Ζώδια Δίδυμοι

Η σχέση σας πηγαίνει καλά, αλλά υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης. Φροντίστε να δείχνετε πάντα στον/στην σύντροφό σας τα συναισθήματα που τρέφετε για αυτόν/αυτήν και να πείτε του/της ότι μπορεί να συζητήσει τα πάντα μαζί σας. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Απόψε αισθάνεστε τόσο σέξι που δεν μπορεί παρά να προσελκύσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή.

Ζώδια Καρκίνος

Τον τελευταίο καιρό σας βαραίνουν τόσες υποχρεώσεις που πιθανότατα έχετε παραμελήσει τον/την σύντροφό σας. Αλλά αν θέλετε να διατηρήσετε το καλό κλίμα στην σχέση σας, φροντίστε να επανορθώσετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ ακόμη για να γνωρίσετε το άτομο που θα γεμίσει το κενό της ζωής σας.

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο και θα συνεχίσουν έτσι, όσο συζητάτε τα πάντα με το άλλο σας μισό. Αν είστε αδέσμευτοι, το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Έτσι, είναι πιο πιθανό να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας.

Ζώδια Παρθένος

Τα άστρα ευνοούν τον έρωτα και τον ρομαντισμό σήμερα. Αφήστε στην άκρη τις υποχρεώσεις και τις δουλειές και κοιτάξτε να περάσετε μια ωραία μέρα με τον/την αγαπημένο/η σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, προσπαθήστε να μην σας γίνει εμμονή. Το να βρείτε μια σχέση δεν πρέπει να είναι το μόνο πράγμα στο μυαλό σας. Είναι σημαντικό να μπορείτε να περνάτε καλά και χωρίς σύντροφο. Βγείτε με φίλους, καταπιαστείτε με ένα καινούργιο χόμπι, ασχοληθείτε με τον εθελοντισμό. Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Και μην αγχώνεστε. Ο έρωτας θα έρθει από εκεί που δεν θα το περιμένετε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/02  Ζώδια Ζυγός

Το άγχος της καθημερινότητας έχουν απομακρύνει εσάς και τον/την σύντροφό σας, δημιουργώντας μια απόσταση μεταξύ σας. Θα πρέπει να αλλάξετε άμεσα τη στρατηγική σας και να βάλετε τα δυνατά σας για να διορθώσετε την κατάσταση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μια έκπληξη από παρελθόν! Μπορεί να επανασυνδεθείτε με κάποιον/α, με τον/την οποίο/α έχετε ακόμη εκκρεμότητες. Εξετάστε το θέμα προσεκτικά προτού του/της δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Ζώδια Σκορπιός

Σταματήστε πια να ανησυχείτε για όλα και χαλαρώστε λίγο. Ο/Η σύντροφός σας δεν φταίει σε τίποτα να ακούει τη γκρίνια και τα παράπονά σας. Αφήστε το πάθος και τον ερωτισμό να βγουν στην επιφάνεια και να αναζωπυρώσουν τη φλόγα ανάμεσά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε αρχίσει να νιώθετε άσχημα για αυτό, μην τα παρατάτε. Μια απροσδόκητη συνάντηση θα μπορούσε να τα αλλάξει όλα σε μια στιγμή!

dream

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα είναι λίγο τεταμένα στη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε συζητήσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε καβγάδες και συγκρούσεις. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πρέπει να αλλάξετε τακτική. Φλερτάρετε όσο περισσότερο μπορείτε, διασκεδάστε και αναδείξτε την πιο θετική, αισιόδοξη και χαρούμενη πλευρά του χαρακτήρα σας. Μην απορρίπτετε κάποιον/α από το πρώτο λεπτό. Δώστε του/της χρόνο να σας δείξει τις προθέσεις του/της.

Ζώδια Αιγόκερως

Αντιμετωπίζετε τόσα πολλά προβλήματα γενικά που δυσκολεύεστε να καθίσετε και να απολαύσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Δε νομίζετε ότι είναι καιρός να κάνετε κάτι για αυτό; Αξιοποιήστε τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας στο έπακρο ανοίγοντας την καρδιά σας. Αυτό θα βοηθήσει και τους δυο σας βάλετε νέα θεμέλια στην σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, γιατί να μην γεμίσετε τις μέρες σας με δημιουργικές και απολαυστικές δραστηριότητες; Μην αφήνετε τον εαυτό σας να βουλιάζει στην αυτολύπηση και τη βαρεμάρα.

δωρεάν-προβλέψεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/02  Ζώδια Υδροχόος

Να περιμένετε έντονες διαφωνίες με τον/την σύντροφό σας σήμερα, ανεξάρτητα από το θέμα που συζητάτε. Κάθε φορά που χρειάζεται να μιλήσετε για κάτι, προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και κρατήστε μια πιο διπλωματική στάση. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, το μόνο που χρειάζεστε είναι καλή διάθεση και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε ένα υπέροχο βράδυ με τους φίλους σας.

Ζώδια Ιχθύες

Όλα πάνε καλά στην προσωπική σας ζωή και αυτό σας χαροποιεί. Κρατήστε μακριά την αρνητικότητα και μην αφήσετε τίποτα να καταστρέψει αυτό το όμορφο κλίμα. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, μην περιμένετε απλώς να προσγειωθεί στην αγκαλιά σας. Αντί να κρύβεστε στο σπίτι σας, τολμήστε να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Πηγαίνετε σε μέρη που δεν έχετε επισκεφθεί ξανά στο παρελθόν και μιλήστε σε έναν/μία άγνωστο/η που θα σας τραβήξει την προσοχή. Η τύχη είναι με το μέρος σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot