Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/04 Πέμπτη

erwtikes-provlepseis-kyriaki-1-6

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/04 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/04 Πέμπτη  Ζώδια Κριός .

Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στη σχέση σας. Πάρτε πρωτοβουλία και αλλάξτε ότι δεν σας ικανοποιεί.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει στα ύψη σήμερα καθώς γνωρίζετε νέα ενδιαφέροντα άτομα που σας γεμίζουν κομπλιμέντα.

zodia-taro-45

 

Ζώδια Ταύρος

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε στην άκρη τις κακές σκέψεις και να υιοθετήσετε μια πιο θετική στάση απέναντι στον/στην σύντροφό σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο. Θα πρέπει, όμως, να σκεφτείτε σοβαρά αν αξίζει τον χρόνο και την προσοχή σας.

Σας ενδιαφέρει πραγματικά αυτό το άτομο; Μην πηγαίνετε τα πράγματα παραπέρα αν δεν ξέρετε τι θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/04 Πέμπτη  Ζώδια Δίδυμοι

Καλά θα κάνετε να αποφύγετε τις ατελείωτες συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να κουραστείτε και να δημιουργήσετε εντάσεις. Αντ’ αυτού, βάλτε στόχο να περάσετε μια υπέροχη βραδιά κάνοντας κάτι που αρέσει και στους δύο. Αν είστε αδέσμευτοι, επιλέξτε να περάσετε το βράδυ σας διαφορετικά από ό,τι συνήθως. Μια αλλαγή σκηνικού είναι αυτό που χρειάζεστε για να ανανεωθείτε.

 

Ζώδια Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε λίγο πιο σοβαρά τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε την καλύτερη δυνατή λύση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Αν ακόμη ψάχνετε το άλλο σας μισό, μάλλον φταίτε εσείς για αυτό. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο επικριτικοί προς τα άτομα που δείχνουν ενδιαφέρον για εσάς.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 07-09/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας .

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Μπορεί να βιώσετε κάποια ένταση με τον/την σύντροφό σας σήμερα που θα προκαλέσει τριβές και καυγάδες μεταξύ σας. Τα περισσότερα από τα προβλήματά σας οφείλονται στο άγχος και την πίεση που δέχεστε και οι δύο από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αν μπορείτε να τα ξεπεράσετε αυτά, θα περάσετε ένα υπέροχο βράδυ μαζί. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Φροντίστε τη διάθεσή σας. Φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και βγείτε έξω να κάνετε μερικές νέες γνωριμίες.

 

Ζώδια Παρθένος

Σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, αισθάνεστε ότι έχετε πέσει σε ρουτίνα. Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να κάνετε σημαντικές αλλαγές, και σε αυτό θα σας βοηθήσει η δυναμική διάθεση της σημερινής μέρας. Πάρτε την ζωή σας στα χέρια σας ώστε να φέρετε τα πράγματα, ακριβώς εκεί που τα θέλετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να δεχτείτε μια ρομαντική πρόταση από κάποιον/α συνάδερφο ή συνεργάτη. Τα άστρα ευνοούν το φλερτ και τον ρομαντισμό σήμερα.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/04 Πέμπτη  Ζώδια Ζυγός

Καλό θα είναι να κινηθείτε προσεκτικά στην ερωτική σας ζωή σήμερα, καθώς ο/η σύντροφός σας είναι με τα νεύρα τεντωμένα. Μην πιέζετε την τύχη σας. Προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση και να μην υψώνετε τον τόνο της φωνής σας. Είστε μόνοι; Θα πρέπει να

χαλαρώσετε λίγο, να ηρεμήσετε και να δείτε την κατάστασή σας πιο αισιόδοξα. Δώστε στους άλλους την ευκαιρία να σας δείξουν ότι αξίζουν τον χρόνο και την προσοχή σας.

 

Ζώδια Σκορπιός

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας και να ξεκαθαρίσετε όλα όσα σας ενοχλούν. Μην τα κρατάτε όλα μέσα σας. Εφόσον διατηρείτε μια καλή επικοινωνία μεταξύ σας, η σχέση σας ακμάζει και ευημερεί. Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να ρίξετε τις αναστολές σας και να κάνετε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Πείτε του/της πώς αισθάνεστε και δεν θα το μετανιώσετε.

dream

Ζώδια Τοξότης

Είστε γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια σήμερα και αυτό σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας. Έχετε την ευκαιρία να περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ μαζί του/της απόψε, που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τις καθημερινές σας ανησυχίες και τα άγχη. Αν πάλι δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, λίγοι/λίγες μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία ή στο σεξαπίλ σας σήμερα. Αξιοποιήστε το στο έπακρο!

 

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε θετικές αλλαγές στη σχέση σας. Πάρτε την πρωτοβουλία και κάντε τις βελτιώσεις που χρειάζονται για να προχωρήσετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, γιατί δεν βγαίνετε για να περάσετε λίγο χρόνο με φίλους; Μην σας γίνεται εμμονή η αναζήτηση συντρόφου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 07-09/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/04 Πέμπτη  Ζώδια Υδροχόος

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές τάσεις της σημερινής μέρας εκφράζοντας τα συναισθήματά σας και κάνοντας μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας για όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Κρατήστε μια πιο ευέλικτη στάση και σύντομα θα δείτε ότι όλα μπορούν να επιλυθούν. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η ενέργεια και η δυναμική σας σήμερα μπορεί να προσελκύσουν ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο κοντά σας. Η έντονη προσωπικότητά σας θα τον/την γοητεύσει.

 

Ζώδια Ιχθύες

Μπορείτε να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον σύντροφό σας σήμερα, αρκεί να επιτρέψετε στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να αφήσει πίσω του το άγχος της δουλειάς. Μιλήστε για πιο ευχάριστα θέματα με τον/την σύντροφό σας, όπως για παράδειγμα τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Και αν είστε αδέσμευτοι, μην αφήσετε αυτό το γεγονός να σας απογοητεύσει. Μην κρύβεστε άλλο στο καβούκι σας. Βγείτε έξω σήμερα και επιδιώξτε αυτό που θέλετε! Κάντε την κίνησή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00