Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/05 Παρασκευή

imerisies-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/05 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/05 Ζώδια Κριός .

Στην προσωπική σας ζωή, προσπαθήστε να αφήνετε πίσω τα άγχη και τις ανησυχίες σας όταν περνάτε χρόνο με το άλλο σας μισό, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις πολύτιμες στιγμές σας.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην ανησυχείτε αν δεν έχετε βρει ακόμα το κατάλληλο άτομο για εσάς. Υιοθετήστε μια πιο θετική στάση και όλα θα πάνε καλά.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Πρέπει να γίνετε πιο υπεύθυνοι στη ερωτική σας ζωή και να δείξετε μεγαλύτερη ωριμότητα στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τον/την σύντροφό σας.

Προστατέψτε τη σχέση σας από εξωτερικές επιρροές, σχόλια τρίτων ή οτιδήποτε θα μπορούσε να έχει αρνητικές συνέπειες.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε περισσότερο και περάστε χρόνο με φίλους. Αυτό θα ανεβάσει την διάθεσή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/05 Ζώδια Δίδυμοι

Τα πράγματα στην σχέση σας δεν πάνε και πολύ καλά. Οι συνεχείς καβγάδες σας κάνουν να σκέφτεστε σοβαρά να την τερματίσετε. Ωστόσο, προτού κάνετε αυτό το αμετάκλητο βήμα, θα ήταν καλή ιδέα να συζητήσετε τα πράγματα με τον/την σύντροφό σας και να δείτε εάν μπορείτε να βρείτε κοινό έδαφος. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να εστιάζετε τόσο έντονα στο να βρείτε τον/την κύριο/α τέλειο/α και αντ’ αυτού βγείτε έξω με φίλους για να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε.

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας θα επωφεληθεί αν κάτσετε και εξετάσετε διεξοδικά τα προβληματικά σημεία, που προκαλούν τριβές και εντάσεις με τον/την σύντροφό σας. Ακούστε τι έχει να σας πει και, αν θέλετε να μείνετε μαζί, αλλάξτε τη συμπεριφορά σας. Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να προσπαθείτε τόσο σκληρά και μπορεί να εκπλαγείτε με την ευκολία με την οποία θα έρθουν όλα όσα θέλετε.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 05-15/05 Παλιοί και Νέοι Έρωτες στο κατώφλι σας

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/05 Ζώδια Λέων

Όλα πάνε καλά στην σχέση σας και μάλιστα περνάτε μια νέα φάση ευτυχίας και αρμονίας με το άλλο σας μισό. Αν, από την άλλη πλευρά, είστε ακόμα αδέσμευτοι, φορέστε τα καλά σας, το πιο λαμπερό σας χαμόγελο, βγείτε έξω και γνωρίστε κόσμο. Το κατάλληλο άτομο για εσάς μπορεί να μην είναι τόσο μακριά όσο νομίζετε.

Ζώδια Παρθένος

Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, η σχέση σας πρόκειται να φτάσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Είστε έτοιμοι να συζητήσετε τα πάντα με τον/την σύντροφό σας, κάτι που θα επιτρέψει στη σχέση σας να πλησιάσει πολύ στην ιδανική. Αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό σας, τα άστρα κρύβουν μία έκπληξη για εσάς. Ένα συναρπαστικό άτομο θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει για να σας πει πόσο σας θαυμάζει.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/05 Ζώδια Ζυγός

Στην ερωτική σας ζωή, φαίνεται ότι είστε κάπως απρόσεκτοι με όσα λέτε τον τελευταίο καιρό. Το αποτέλεσμα είναι ότι είπατε και κάνατε πράγματα που έχουν πληγώσει πραγματικά τον/την σύντροφό σας. Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να διορθώσετε την κατάσταση. Λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για να αποκαταστήσετε την αρμονία μεταξύ σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, έχετε φουλ ρομαντική διάθεση. Αξιοποιήστε την στο έπακρο και γοητεύστε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Σκορπιός

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τον/την σύντροφό σας σήμερα. Εάν το κάνετε αυτό, να είστε σίγουροι ότι θα έχετε μια πολύ ευχάριστη μέρα, γεμάτη αγάπη και ρομαντισμό. Αυτό που πρέπει να κάνετε πάνω από όλα είναι να κρατήσετε θετική στάση.

zwdia-fotia

Ζώδια Τοξότης

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, ήρθε η ώρα να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας περισσότερο και να πείτε στον/στην σύντροφό σας πώς νιώθετε. Αυτό θα ενισχύσει τον δεσμό μεταξύ σας. Αν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, να ξέρετε ότι πολύ κοντά σας υπάρχει κάποιο άτομο τέλειο για εσάς. Ανοίξτε λοιπόν τα μάτια και τα αυτιά σας και μάθετε ποιος/α είναι!

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτή η ημέρα είναι ιδανική για να διευκρινίσετε κάποια θέματα με τον/την σύντροφό σας και να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση, διαλύοντας τυχόν μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί τον τελευταίο καιρό. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσετε καινούργια άτομα και να φλερτάρετε. Βγείτε έξω και διασκεδάστε!

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 05-15/05 Παλιοί και Νέοι Έρωτες στο κατώφλι σας

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Όλα είναι ρόδινα στη σχέση σας – τόσο πολύ που δεν μπορείτε να το πιστέψετε. Η αρνητικότητα, οι εντάσεις και οι αμφιβολίες είναι πια παρελθόν. Αυτό που υπάρχει πλέον είναι αληθινή συντροφικότητα και κατανόηση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι η τύχη είναι στο πλευρό σας! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι τη πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας αρέσει.

Ζώδια Ιχθύες

Η αυξημένη σας λίμπιντο θα οδηγήσει σε ένα αξέχαστο απόγευμα απόψε, ανεξάρτητα από το αν είστε δεσμευμένοι ή όχι. Εάν έχετε μόνιμη σχέση, ο/η σύντροφός σας δεν θα μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας σήμερα και μαζί του/της θα βιώσετε μια υπέροχη ερωτική περιπέτεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66