Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/06 Τρίτη

sxeseis-sagapw

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/06 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/06 Τρίτη Ζώδια Κριός .

Μπορεί να λάβετε μια προειδοποίηση στην ερωτική σας ζωή καθώς συνειδητοποιείτε ότι δεν ήσασταν πολύ κοντά στον/στην σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό.

Σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε από την αρχή και -γιατί όχι- να ξαναερωτευθείτε ο ένας τον άλλον. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σύντομα θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Έχετε διάθεση για έρωτα και ο/η σύντροφός σας δύσκολα θα σας αντισταθεί σήμερα.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να αναζωπυρώσετε τη σπίθα ανάμεσά σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της σημερινής μέρας.

Βγείτε έξω και κάντε νέες γνωριμίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/06 Τρίτη Ζώδια Δίδυμοι

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, καλό θα ήταν να εστιάσετε σήμερα στο ξεκαθάρισμα ορισμένων εκκρεμοτήτων. Βάλτε τα δυνατά σας για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί τους τελευταίους μήνες. Αν είστε αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Καρκίνος

Κάθε ελεύθερη ώρα που έχετε σήμερα, φροντίστε να την περάσετε με τον/την σύντροφό σας, καθώς αυτό θα ωφελήσει τη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία θα φέρει ξανά φως και χρώμα στην ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 07-09/06 – Μεγάλος έρωτας – Απαιτήσεις από εραστή

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Λέων

Οι ευνοϊκές δονήσεις της σημερινής μέρας θα ωφελήσουν πολύ την σχέση σας σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθίσετε αναπαυτικά και να το απολαύσετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα γνωρίσετε πολλά νέα και ενδιαφέροντα άτομα, που θα σας δείξουν τον θαυμασμό τους, πράγμα που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη.

Ζώδια Παρθένος

Έχετε την τάση να κρατάτε μέσα σας όλα τα συναισθήματά σας, πράγμα που δημιουργεί μια απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Τολμήστε να ανοιχτείτε περισσότερο και να εκφράσετε όλα όσα πραγματικά θέλετε και θα δείτε ότι το κλίμα στην σχέση σας θα βελτιωθεί. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, να ξέρετε ότι σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν. Μια νέα συνάντηση θα σας γεμίσει με χαρά και ενθουσιασμό.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/06 Τρίτη Ζώδια Ζυγός

Καλό θα ήταν να εστιάσετε στα θετικά της ζωής σας σήμερα και να μην κολλάτε στα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας. Στόχος σας είναι να χαλαρώσετε και να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την αγαπημένο/η σας, γεμάτη ρομαντισμό, τρυφερότητα και πάθος. Αν δεν έχετε βρει ακόμα τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, βγείτε έξω, συναντήστε φίλους και διασκεδάστε! Η θετική σας διάθεση δεν θα περάσει απαρατήρητη, προσελκύοντας μερικά φλερτ.

Ζώδια Σκορπιός

Κάποια γεγονότα που θα λάβουν χώρα σήμερα θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε πόσο πολύ σας αγαπά και σας νοιάζεται ο/η σύντροφός σας και πόσο τυχεροί είστε που τον/την έχετε στην ζωή σας. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να του/της δείξετε πόσο το εκτιμάτε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σύντομα θα βρείτε αυτόν/αυτήν που θα σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Τοξότης

Νιώθετε πραγματικά την ανάγκη να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα άγχη και τα προβλήματα και να κάνετε κάτι απρόσμενο και έξω από την ζώνη άνεσής σας. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά με φίλους και τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο, που θα σας συναρπάσει.

Ζώδια Αιγόκερως

Ο/Η σύντροφός σας σας βοηθά να είστε πιο δυναμικοί και αισιόδοξοι στην καθημερινότητά σας. Δεν είναι καιρός να αναγνωρίσετε την αξία του/της; Σήμερα βρείτε έναν τρόπο να του/της δείξετε πόσα σημαίνει για εσάς. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, είναι καιρός να σκεφτείτε σοβαρά τι είναι αυτό που ψάχνετε από την ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 07-09/06 – Μεγάλος έρωτας – Απαιτήσεις από εραστή

zwdia-fotia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/06 Τρίτη Ζώδια Υδροχόος

Ο/Η σύντροφός σας είναι πάντα δίπλα σας, βοηθώντας σας να πετύχετε τους στόχους σας και αυτό είναι κάτι που σας κάνει πολύ χαρούμενους. Μέρα με την μέρα διαπιστώνετε ότι έχετε βρει το κατάλληλο άτομο για να μοιραστείτε τη ζωή σας. Αν είστε αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να λάβετε μια πρόταση από κάποιον/α που ήδη γνωρίζετε. Θα σας ανοίξει επιτέλους τα χαρτιά του/της, κάτι που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Δώστε του/της μια ευκαιρία. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Μπορεί να περνάτε πολλά στη δουλειά, αλλά ο/η σύντροφός σας δεν φταίει σε τίποτα να ξεσπάτε πάνω του/της. Προσπαθήστε να εστιάσετε στα θετικά και αποφύγετε να φθείρετε τη σχέση σας μεταφέροντας τα άγχη και τα προβλήματα της δουλειάς σας. Αν είστε αδέσμευτοι, σήμερα αποπνέετε μια μυστηριώδη αύρα που τραβάει τους ανθρώπους πάνω σας σαν μαγνήτης. Μην ενθουσιάζεστε υπερβολικά. Αφήστε μόνο λίγους και εκλεκτούς να μπουν στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot