Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/07 Πέμπτη 

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/07 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/07 Πέμπτη Ζώδια Κριός .

Μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Μιλήστε για τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχετε με τον/την σύντροφό σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, θα διαπιστώσετε ότι ο/η άντρας/γυναίκα των ονείρων σας βρίσκεται πολύ πιο κοντά από όσο φανταζόσασταν.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ανυπομονείτε να περάσετε μια υπέροχη βραδιά σε ένα άκρως ρομαντικό περιβάλλον με το ξεχωριστό πρόσωπο στην ζωή σας.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας για να ανοίξετε την καρδιά σας και να εξομολογηθείτε τους φόβους και τις ανησυχίες σας. Αυτό θα βοηθήσει και τους δυο σας να βάλετε τη σχέση σας σε νέα βάση.

Ακόμα κι αν δεν έχετε σχέση για την ώρα, προσπαθήστε να μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/07 Πέμπτη Ζώδια Δίδυμοι

Η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη ένταση αυτή τη στιγμή, αλλά, πραγματικά, δεν πρέπει να αφήσετε όλη αυτή την κατάσταση να σας καταβάλλει. Μην ξεσπάτε όλα σας τα προβλήματα στον/στην σύντροφό σας, ειδικά αν αυτά δεν αφορούν τη σχέση σας. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, να είστε σίγουροι ότι η ζωή είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις και όλες θα έρθουν την στιγμή που θα αποφασίσετε να κάνετε την πρώτη κίνηση.

Ζώδια Καρκίνος

Με όλες τις υποχρεώσεις που έχετε σε δουλειά και σπίτι, έχετε παραμελήσει τον/την σύντροφό σας. Αλλά αν θέλετε να διατηρήσετε την όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ σας, φροντίστε να διορθώσετε την κατάσταση. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, απόψε είναι η βραδιά που μπορεί να κάνετε μια συναρπαστική νέα γνωριμία.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  07-09/07 Ερωτικές περιπέτειες – Εκπλήξεις από άντρα

zodia-zvdia-75

Ζώδια Λέων

Νιώθετε εξαιρετικά καλά! Η γοητεία και ο ερωτισμός σας είναι στα πάνω τους, πράγμα που προκαλεί απίστευτη ευχαρίστηση στον/στην σύντροφό σας, διαλύοντα τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να είχε για τη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεν έχετε παρά να ανοίξετε την καρδιά σας και την αγκαλιά σας και να καλωσορίσετε αυτά που έρχονται.

Ζώδια Παρθένος

Σας περιμένει μια υπέροχη ρομαντική βραδιά απόψε. Εάν την σχέση σας ταλανίζουν κάποια μικροπροβλήματα, θα τα δείτε σύντομα να επιλύονται. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, σήμερα νιώθετε σέξι και έτοιμοι για όλα. Βγείτε εκεί έξω και επιδιώξτε αυτό που θέλετε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/07 Πέμπτη Ζώδια Ζυγός

Η σχέση σας εξελίσσεται πολύ καλά. Προσπαθήστε να δώσετε λίγο περισσότερη προσοχή στα μικρά πράγματα. Αυτές οι μικρές καθημερινές λεπτομέρειες που προσθέτουν ρομαντισμό και χρώμα στη σχέση σας, κρατάνε δεμένους εσάς και τον/την σύντροφό σας. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Ο έρωτας που αναζητάτε δεν είναι πολύ μακριά.

Ζώδια Σκορπιός

Αρπάξτε την ευκαιρία που σας δίνεται σήμερα και ανοίξτε τα χαρτιά σας. Δείξτε στον/στην σύντροφό σας τι νιώθετε. Να είστε βέβαιοι, ότι δεν θα το μετανιώσετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πρέπει να αλλάξετε στρατηγική. Φλερτάρετε σαν να μην υπάρχει αύριο, διασκεδάστε και δείτε το ποτήρι μισογεμάτο. Αναδείξτε την πιο θετική και παιχνιδιάρικη πλευρά του χαρακτήρα σας. Μην απορρίπτετε κάποιον/α με την πρώτη ματιά. Αφήστε τον/την πρώτα να αποκαλύψει τις προθέσεις του/της.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Τοξότης

Οι συζητήσεις με το ταίρι σας θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο σήμερα. Παρ ‘όλα αυτά, προσπαθήστε να παραμείνετε ευέλικτοι και να ξεπεράσετε τυχόν διαφωνίες – εξάλλου οι διαφωνίες είναι που προσθέτουν αλατοπίπερο στην ζωή σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να είστε σίγουροι ότι η ακαταμάχητη γοητεία σας θα φέρει κοντά σας έναν/μία καινούργιο/α θαυμαστή/θαυμάστρια.

Ζώδια Αιγόκερως

Προσέξτε τα λόγια σας σήμερα, ειδικά απέναντι στον/στην αγαπημένο/η σας. Εάν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να καταλήξετε σε μια σύγκρουση από το τίποτα. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, κάντε υπομονή. Φροντίστε την εμφάνισή σας και βγείτε εκεί έξω. Κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσάς.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  07-09/07 Ερωτικές περιπέτειες – Εκπλήξεις από άντρα

zvdia-zwdia-tarw

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/07 Πέμπτη Ζώδια Υδροχόος

Αντιμετωπίζετε μερικές δυσκολίες στη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Καλό θα ήταν να τις αντιμετωπίσετε κατάματα και να μην αφήνετε τα προβλήματα να χρονίζουν. Να θυμάστε ότι αυτό το άτομο που έχετε επιλέξει για να είναι δίπλα σας, σας υποστηρίζει και στις καλές και στις κακές στιγμές. Μιλήστε μαζί του και απαλλαγείτε από τα βάρη που κουβαλάτε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, γεμίστε τη μέρα σας με δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να βουλιάζει στην ρουτίνα.

Ζώδια Ιχθύες

Μπορείτε να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Ο/Η σύντροφός σας είναι γεμάτος/η κατανόηση και τρυφερότητα. Το πρόβλημα που μοιράζεται είναι μισό πρόβλημα, οπότε ανοιχτείτε και εκφράστε όσα σας απασχολούν. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη καλή θέληση και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε μια υπέροχη βραδιά παρέα με τους πιο στενούς σας φίλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia