Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/11 Πέμπτη

zwdia-zodia-astrologia-3

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 07/11 Πέμπτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Η φράση «σ ’αγαπώ» έρχεται από κάπου που δεν περιμένατε. Σας βρίσκει εντελώς απροετοίμαστους και δεν αισθάνεστε με τον ίδιο τρόπο.

Αν θα μπορούσατε κάποια στιγμή να αγαπήσετε αυτό το άτομο, κοιτάξτε το βαθιά στα μάτια και πείτε του πόσο υπέροχο είναι. Τι γίνεται, όμως, αν η απάντηση είναι όχι; Θα πρέπει να το λήξετε και γρήγορα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Είτε βρίσκεστε σε μια καινούργια δουλειά ή σε μία εδώ και πολύ καιρό, αισθάνεστε σαν τη μύγα μες στο γάλα, προσπαθώντας να ταιριάξετε. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας – δεν πηγαίνετε ποτέ πουθενά με κάποιον από το γραφείο. Την επόμενη φορά που θα λάβετε μία πρόσκληση, αρπάξτε την ευκαιρία να συνδεθείτε με τους συναδέρφους σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Το φαγητό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε νέες γνωριμίες. Ρωσική, ταϋλανδέζικη, αιθιοπική, γερμανική – πειραματιστείτε με μια κουζίνα που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Σκεφτείτε όλα αυτά τα εξωτικά άτομα που θα γνωρίσετε κατά τη διάρκεια αυτής της γαστρονομικής σας περιπέτειας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Η γνώση είναι δύναμη. Οπότε αφιερώστε λίγες ώρες κάθε εβδομάδα για να μάθετε κάτι καινούργιο. Είτε αυτό είναι λατινικά είτε θέματα για το περιβάλλον, δεσμευτείτε 100 % σε αυτό. Βρείτε συλλόγους ή άλλους οργανισμούς που αφορούν αυτόν τον τομέα. Είναι ένας φανταστικός τρόπος για να κάνετε νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Ζώδια Λέων

Τον τελευταίο καιρό έχετε πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις αλλά θα προτιμούσατε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι. Αν αισθάνεστε αναποφάσιστοι, μην αναλάβετε κάποια δέσμευση. Ακόμη και αν απαντήσετε θετικά στην πρόσκληση, μπορεί τελικά να αποφασίσετε να μην πάτε. Αυτό είναι το ωραίο με τη ζωή σας: εσείς έχετε τον απόλυτο έλεγχο σε αυτή.

Ζώδια Παρθένος

Μην το παίζετε άλλο εκ του ασφαλούς! Το κάνετε σε όλη σας τη ζωή και δείτε πού καταλήξατε – σίγουρα πάντως όχι τόσο μακριά όσα θα θέλατε. Αν λαχταράτε περισσότερα, ήρθε η ώρα να πάρετε κάποιο ρίσκο. Σταματήστε να ψάχνετε διαρκώς την επιβεβαίωση από τους άλλους. Αναζητήστε ανθρώπους που σκέφτονται όπως εσείς και θα μπορούσαν να σας καθοδηγήσουν.

zodia-zwdia-88-1

Ζώδια Ζυγός

Σε ό,τι αφορά τη δουλειά σας στο γραφείο, σημασία δεν έχει μόνο η ποσότητα αλλά και η ποιότητα του φόρτου εργασίας σας. Οπότε θέστε μερικά όρια. Προς το παρόν πείτε όχι σε καινούργιες αναθέσεις. Αν δυσκολεύεστε, εξασκηθείτε στο πώς μπορείτε να αρνηθείτε χωρίς να φανείτε φυγόπονοι.

Ζώδια Σκορπιός

Είναι λογικό να τριγυρνάτε εδώ και εκεί και να αισθάνεστε αναστατωμένοι. Κάνετε πίσω, δεν ζητάτε ποτέ συγγνώμη και δεν αντιμετωπίζετε ποτέ το ζήτημα. Το άγχος από μια σύγκρουση είναι τοξικό για την αυτοεκτίμηση σας. Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε τη συνήθεια να αντιμετωπίζετε κατά μέτωπο τα ζητήματα που προκύπτουν, ειδικά στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Τοξότης

Κατακρίνετε τις ιδέες όλων των άλλων γιατί κατά βάθος δεν σας αρέσουν οι δικές σας. Με την αρνητικότητα δεν θα κερδίσετε τίποτα. Αντί να μιλάτε απότομα στους άλλους γιατί δεν τους βοηθάτε να επιτύχουν; Δώστε ένα χέρι βοηθείας, ακούστε τους ή κάντε τους μερικές φιλοφρονήσεις. Σύντομα θα αισθανθείτε και πάλι υπέροχα με τον εαυτό σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Το κλειδί για να δραστηριοποιηθείτε είναι να σας αρέσει η ζωή σας και αυτό σίγουρα δεν συμβαίνει στην περίπτωση σας. Είναι λογικό να μην μπορείτε να σηκωθείτε κάθε πρωί από το κρεβάτι. Βάλτε κάποιους στόχους και γνωρίστε άτομα που μπορούν να σας εμπνεύσουν. Οι μεθυσμένες συζητήσεις στα μπαρ δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Οι ουσιαστικές σχέσεις και οι ευκαιρίες θα σας δώσουν κίνητρο.

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Αισθάνεστε κάπως νευρικοί σήμερα, και το ίδιο ισχύει για τον τρόπο επικοινωνίας σας. Αυτό μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε τη συζήτηση χαλαρή και διασκεδαστική. Αν δώσετε την εντύπωση ότι είστε πολύ σοβαροί μπορεί να τρομάξετε το πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεστε. Προσέξτε μην το παρακάνετε.

Ζώδια Ιχθύες

Μην εκπλαγείτε αν κάποιο μελόδραμα εξελιχθεί μπροστά στα μάτια σας μέχρι το τέλος της μέρας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε; Να μην ανακατευτείτε καθόλου. Ακόμη και αν η κατάσταση απαιτήσει να βρίσκονται περισσότερα άτομα σε ετοιμότητα, εσείς καλύτερα να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Οι πικρίες απλά θα χαλάσουν τη δυναμική μιας κατά τα άλλα υπέροχης μέρας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia